Šport > Nogomet
656 ogledov

Pred začetkom prve lige Maribor močnejši za Brazilca

Felipe Silva Correia dos Santos je nova okrepitev Maribora. Prišel je kot zamenjava za Damjana Boharja.

Še en Brazilec v Ljudskem vrtu: Felipe Silva Correia dos Santos, na dresu bo pisalo Santos, so sporočili iz NK Maribor. Spoznali smo ga v spomladanskem delu prejšnje sezone, ko je po nogometni šoli Palmeirasa in vmesnih postajah v Braziliji (Vasco, Red Bull Brasil, Paulista de Jundiai) ob prvem prihodu v Evropo nosil majico Ankarana.

“Zaradi hitrosti in nadarjenosti ga je bilo enostavno opaziti. Hoteli smo se ustrezno okrepiti po odhodu Boharja, z igralcem, ki rešuje situacije 1 na 1. Dobili smo kakovost, vrhunskega talenta in zdaj bomo vse naredili, da se čim prej prilagodi na mesto, klub, nove soigralce ter način igre Maribora,” je novinca predstavil Zlatko Zahovič.

NK Maribor Kvalifikacije Šport Mariborčani do pomembne zmage

Enaindvajsetletnik si je za igranje v vijoličastem izbral št. 96, moštvu se bo pridružil na torkovem treningu. “Komaj čakam. Ko sem igral za Ankaran, sem opazil, da je Maribor velik klub, po organizacijski strukturi in navijačih. Želja, da bi kdaj dobil klic takšnega kluba, se mi je uresničila in zelo sem zadovoljen, da sem tukaj. Zdaj se začenja novo obdobje. Vem, kaj me čaka in pripravljen sem na trdo delo,” je v prvi izjavi ob začetku vijolčnega izziva dejal naš novi krilni vezist.

Tadej Trdina Trdina Šport Blestel v Avstriji, zdaj prihaja v Aluminij

Maribor sredi tedna čaka domača tekma prvega kroga kvalifikacij evropske lige, konec tedna pa prvi krog nove sezone prve lige Telekom Slovenije. V nedeljo ob 18.15 bodo gostovali v Velenju.

Zlatko Zahović Ljudski vrt Zahovič Šport "S to energijo, ki jo ima Maribor, je vse mogoče"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.