Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

J.P. / svet24.si
J.P. / svet24.si
0 18.10.2018 15:18:13

Škoda, ker ni UMIRAL POČASI IN BOLEČE! Mama in sestra ustreljenega kolesarja šokirali, razlog NOR!

Suttona je med kolesarjenjem zadela krogla mladega lovca.
Facebook
Britanski kolesar je umrl, njegovi bližnji pa so osupnili s sporočili po njegovi smrti.

Konec preteklega tedna je strel iz lovske puške pokončal 34-letnega Marca Suttona. Britanskega kolesarja je treniral v okolici alpskega letovišča Les Gets, ko je pot prekrižal strelskim vajam 18 lovcev. Med njimi je bil 22-letnik, ki ga kljub pisani opravi ni opazil. Ko je spoznal, kaj je storil, je menda padel v šok, tamkajšnje tožilstvo pa je sprožilo preiskavo v smeri kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti.

Britanec je v svojem novem okolju – v Francijo se je preselil pred šestimi leti – očitno pustil dober vtis, je mogoče soditi po odzivih na družbenih omrežjih. Drugače pa je doma, kjer so ga označili za pošast. Tudi njegova mama.


Katrina Toghill je tako na facebooku zapisala, da upa, da bo "gnil v peklu". "Razočarana sem le, da si bil v trenutku mrtev," je zapisala in dodala: "Ta človek je bil pošast. Krogla, uperjena v žival. Dobro si meril. Karma se je oglasila." Po maminih besedah naj bi pri 11 letih skušal z nožem zabosti drugega fanta. V popravnem domu je preživel 18 mesecev. Oglasilo se je tudi njegovo nekdanje dekle, 33-letna Ann-Marie iz Caephillyja je od olajšanja jokala. Spet drugi naj bi zlomil ličnico in poškodoval oko, ko sta še živela v Prestonu. Takrat je imel 18 let. Za zapahi je preživel pol leta.

Oglasila se je tudi njegova sestra Katie Toghill: "Bil je posiljevalec, zato sem vesela, da je mrtev. Ko sem slišala, da je bil ubit, mi je odleglo, ker ne bo mogel več nikomur škodovati. Zaslužil si je, da je bil ustreljen kot žival – bil je največja žival, kar jih je. Ulovili so pravo žival. Želim si, da bi strelcu odpustili, ker nam je naredil uslugo." Trdi, da jo je začel posiljevati, ko je imela osem let. "Obrcal me je, me davil, mi na vrat pritiskal izvijače in rezila ter grozil, da me bo ubil. Tepel me je in me porinil po stopnicah," je povedala za The Sun. Pri miru jo je pustil, ko je imela 13 let – zagrozila mu je, da lahko zanosi. Štiri leta pozneje je le zbrala moči, da je lahko mami povedala, kaj se je dogajalo.

Po tretjem napadu je pobegnil iz Velike Britanije. Naprej na Ibizo, nato v Azijo in od tam v Francijo.

Značke: kolesar, smrt

Članki iz rubrike