požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
2 11.12.2017 17:04:26

UAU, TO SI MORATE PREBRATI! Ultimativna pohvala za Samirja Handanovića! In s kakšnega naslova! "Oprosti Gigi Buffon ..."

Reuters
Samirju Handanoviću so se poklonili pri vodilnem španskem športnem časniku Marci.

O tem, da je Samir Handanović izjemen vratar, ni nobenega dvoma. Slovenski čuvaj mreže je ob Mauru Icardiju zagotovo najbolj zaslužen za to, da Inter v tej sezoni vodi v serie A. In dobre prestave 33-letnega nekdanjega slovenskega reprezentanta niso ostale neopažene, Handanoviću so se poklonili tudi pri vodilnem športnem časniku Marci. 

"Imena De Gee, Oblaka in Ter Stegna grmijo po Evropi vsak teden. Še več, njihove obrambe krožijo po svetu. A obstaja še en vratar. En nogometaš, ki ne sili v ospredje. Ki dela potiho, ki beži pred intervjuji. Ki najraje govori na zelenici. In ta nogometaš ima ime: Samir Handanović," so začeli hvalospev Slovencu pri Marci, kjer so zapisali, da igra Handanović z naskokom najboljšo sezono, odkar je leta 2012 k črno-modrim prestopil iz Udineseja. 

Pri Marci so izpostavili, da je bil ravno Handanović tisti, ki je končal niz 44 tekem z vsaj enim doseženim zadetkom Juventusa in da skupaj z Škriniarjem in Mirando tvori najboljšo obrambo lige. 

"Vsi veliko govorijo o Icardiju. Da ne bo pomote, ključen je tudi Handanović. Na tekmah z najboljšimi tremi je prejel samo en gol, proti Romi (Džeko), na tekmah z Napolijem in Juventusom je ohranil ničlo," so nadaljevali pri Marci. In zaključili: "V tej sezoni je dokončno dozorel in za ekipo, ki želi scudetto, je zelo pomembno, da ima tako odličnega vratarja. Z vsem spoštovanjem do Buffona in naj nam ne zameri, toda Handanović je zdaj najboljši vratar v serie A. Z naskokom! In mirne duše lahko zapišemo eden izmed najboljših desetih čuvajev mreže na svetu." 

Članki iz rubrike