favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 26.05.2017 17:16:47

Kakšen večni derbi! Olimpija od 1:3 do 4:3, sporna enajstmetrovka in šokanten zaključek za solze Mariborčanov (video)

Youtube
Mladi nogometaši Olimpije in Maribora postregli s pravim spektaklom.

V Dobu sta bila danes na sporedu dva večna derbija. Prvi je bil odigran v kadetski ligi, drugi v mladinski, predvsem slednji pa je bil prava poslastica. Medtem ko so kadetski derbi Mariborčani dobili z 2:1 in vnovič potrdili naslov prvaka, je bil mladinski šokanten, da bi bil težko bolj. Vijoličasti, ki jim je derbi pomenil ogromno, saj bi v primeru zmage in remija na tekmi med Triglavom in Domžalami postali celo državni prvaki, so bili na pol poti do raja. Vodili so namreč že s 3:1, nakar so zmaji postregli s preobratom vseh preobratov.


Gostje so z dvema goloma prednosti vodili od 56. do 66. minute, nakar so zeleno-beli močno pritisnili na plan. Na 3:3 so izenačili v 88. minuti, toda – pozor! - po kar nekoliko sporno dosojeni enajstmetrovki. Olimpija priložnosti ni zapravila, veliki preobrat pa se je nato zaključil v 93. minuti. Tedaj je vratar zmajev žogo (to je ujel po podaji iz kota, iz katerega so Štajerci kakopak želeli zabiti zadetek za zmago) poslal pred gol Maribora, kjer je obramba gostov slabo posredovala in s četrtim zadetkom na tekmi si je Olimpija priigrala sladko zmago.

No, na drugi strani so Mariborčani kakopak točili grenke solze žalosti, ostali so namreč brez vseh možnosti za naslov prvaka. Tega je Maribor osvojil tako v članski kot kadetski ligi, za svojevrsten hat-trick mu je zmanjkal le uspeh med mladinci.

Članki iz rubrike