mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
41 16.01.2018 22:04:18

Hrvati se NESRAMNO NASLAJAJO nad usodo Slovencev in krajo na tekmi z Nemci: Kaj je ’Janezi’, zdaj …

Martin Metelko
Naši južni sosedje se naslajajo nad krivico, ki se je Sloveniji dogodila na tekmi z Nemčijo.

Vse kaže, da je Hrvaška z veliko mero zadovoljstva sprejela zaključek dvoboja med Slovenijo in Nemčijo na rokometnem evropskem prvenstvu, ki ga gosti prav naša južna soseda. V Zagrebu smo bili še drugič na tem prvenstvu priča pravemu sodniškemu masakru, znova je bila grobo oškodovana Slovenija, kar je, če gre verjeti zapisom na različnih forumih in družabnih omrežjih, še kako zabavalo Hrvate.

Ti so z naslado prebirali novice o pritožbah s slovenskega tabora, vse skupaj pa so komentirali z dobršno mero nesramnosti. »Kaj je Janezi, do zdaj ste spoštovali arbitražo, zdaj bi se pa kar naenkrat pritoževali?« se je glasil eden izmed komentarjem. »Arbitraža se mora spoštovati. Tako so do zdaj govorili Slovenci,« je zapisal nek drug komentator. »Naj dajo odločitev na arbitražo v Haag, pa naj se tam nariše, kje je meja na sredini igrišča … Ne krog v premeru treh metrov, pač pa elipsa, ki ni vpisana v kataster dvorane,« je bil šaljiv tretji. Takšnih in podobnih komentarjev je bilo zares ogromno.

So pa bili seveda tudi nekateri, ki so s Slovenijo sočustvovali in ki so Veselinu Vujoviću ter igralcem izrazili znak podpore. Nekateri so govorili o tem, da so reprezentance, kakršna je Nemčija, pač premočne v športnem svetu in da se zato godi krivica manjšim reprezentancam, spet drugi so pozivali h bojkotu neregularnega prvenstva.

Značke: slovenija, nemčija

Članki iz rubrike