900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 17.07.2018 19:13:32

RAZKRIVAMO! Toliko denarja je MARIBOR odštel za najnovejšo okrepitev

Grega Wernig
Brazilec se je že pridružil vadbi skupaj z novimi soigralci.

Marcos Tavares od ponedeljka spet ni več edini Brazilec pod Kalvarijo. Mariborčani so v svoje vrste privabili njegovega rojaka Felipeja Santosa, ki smo ga spoznali v dresu Ankarana, v torek se je 21-letni krilni vezist pridružil treningom novih soigralcev pod taktirko Darka Milaniča.

"Ko sem igral za Ankaran, sem opazil, da je Maribor velik klub, po organizacijski strukturi in navijačih. Želja, da bi kdaj dobil klic takšnega kluba, se mi je uresničila in zelo sem zadovoljen, da sem tukaj. Zdaj se začenja novo obdobje. Vem, kaj me čaka in pripravljen sem na trdo delo," je ob prihodu povedal otrok Palmeirasa.

Ker mu je do izteka pogodbe z zdaj še nekdanjim primorskim prvoligašem ostalo še sedem mesecev, je seveda popolnoma jasno, da so morali vijoličasti za najbolj svežo okrepitev odšteti nadomestilo. "Odšel je v zameno za dobro odškodnino," so zapisali na spletni strani Ankarana. Zneska niso razkrili, kar velja tudi za 14-kratne prvake iz Ljudskega vrta, zato smo kakopak prisiljeni zaupati svojim (zanesljivim) virom, ki nas do zdaj niso razočarali. In ti so nam prišepnili, da Maribor ni plačal več kot 100 tisoč evrov, oziroma da je še bolj verjetno, da je odštel 10 ali 20 tisočakov manj.

Članki iz rubrike