Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 20.07.2017 11:03:14

Rifet Kapić o prestopu: Genoa ali Bologna? Veste, zanima me...

Martin Metelko
Ni izključeno, da bo odlični vezist iz Bosne in Hercegovine v današnjem večeru proti Panioniosu odigral zadnjo tekmo v goriškem dresu, snubcev je vse več.

Namigovanja o tem, da bo Rifet Kapić skoraj gotovo zamenjal klubske barve, trajajo že kar nekaj časa. A zdaj so iz dneva v dan vse bolj glasna, zadnje informacije medijev pri naših zahodnih sosedih pa pravijo, da bi utegnil nadvse pomembni člen zasedbe Mirana Srebrniča kariero nadaljevati v serie A. Kot smo že poročali, ga želita po teh navedbah v svoje vrste privabiti Genoa in Bologna, Italijani hkrati dodajajo, da so menda v igri še Stuttgart, Hamburg, Levante in Lech Poznanj. Bolj ali manj je jasno, da se štirikratnim slovenskim prvakom obeta zajeten zaslužek. Bržčas še večji, kot ob prodaji Matije Bobna, ki naj bi klubski račun "osvežila" z nekaj več kot 400 tisoč evri, toda kaj pravi glavni igralec zgodbe?

"Moj zastopnik me je obvestil o zanimanju nekaterih klubov, toda konkretne ponudbe v Novi Gorici za zdaj ni," se je odzval Rifet Kapić. "Ampak to zdaj ni niti pretirano pomembno. Pred nami je zahtevna evropska preizkušnja in osredotočen sem zgolj in samo na spopad z Grki. Ta je zelo pomemben, potem pa bomo bržčas sedli za isto mizo in se pogovorili, kako in kaj naprej. Moje stališče je jasno. Rad bi odšel in naredil korak naprej v karieri, v klubu moji želji ne nasprotujejo, jasno pa je, da si moramo prizadevati, da bi bile na koncu zadovoljne vse vpletene strani. A kot sem že dejal, je najprej na vrsti Panionios, za vse drugo bo čas po dvoboju z Grki," je pristavil 22-letni vezist iz Cazina, ki verjame, da zgodba v 2. krogu kvalifikacij za ligo Europa še ni zaključena: "Ni konec, nikakor ne. Verjemite, da ni!"

Članki iz rubrike