Vir: Bogastvo zdravja

sobota, 23. december 2023

Tia Kemperle Konec leta je vsekakor čas luči, daril in bližin, vse to pa ustvarja posebno vzdušje, ki lahko vpliva tudi na naše intimne odnose. Vsekakor imamo v tem času imenitno priložnost za poglobitev čustvene povezanosti in raziskovanje spolnosti v partnerskem odnosu. Vas zanima, kako lahko praznični čas izkoristimo za krepitev ljubezenskih vezi in odkrivanje […] The post Naj ima ljubezen glavno besedo appeared first on Bogastvo zdravja .

petek, 22. december 2023

Sara Sočan Črevesna mikroflora, znana tudi kot črevesni mikrobiom, igra ključno vlogo pri našem splošnem zdravju in dobrem počutju. V zadnjem desetletju je znanost vložila ogromno truda v raziskovanje kompleksnih interakcij med mikroorganizmi, ki živijo v naših črevesjih, in različnimi vidiki našega zdravja. Dejstvo je torej, da črevesna mikroflora vpliva na različne aspekte našega zdravja, […] The post Center našega zdravja appeared first on Bogastvo zdravja .
Mitja Pirc Hladnejša polovica leta je prinesla krajše dneve in manj sončne svetlobe, kar vodi v zmanjšano proizvodnjo vitamina D v našem telesu. Prav ta “sončni vitamin” pa je ključen za ohranjanje zdravja kosti, zob in mišic ter za dobro delovanje imunskega sistema. Ker telo samo omenjenega vitamina v zimskih mesecih ne more proizvesti v […] The post Ključ do zdravja tudi pozimi appeared first on Bogastvo zdravja .
Sara Sočan Ko govorimo o božično-novoletnih praznikih, so naša prva asociacijo zagotovo številna druženja z našimi najdražjimi, pa obilne pojedine in zabave, ki si v zadnjih dneh leta kar »podajajo roko«. In prav je tako. Kljub temu pa ni nobene potrebe, da v prazničnih dneh kar pozabimo na svoje zdravje. Le nekaj drobnih korakov je […] The post Dve muhi na en mah appeared first on Bogastvo zdravja .
Darjan Lapanje Dočakali smo najbolj praznični mesec, prav v teh dneh pa tudi najkrajšo noč v letu, kar pomeni, da se bodo dnevi odslej spet daljšali vse tja do konca junija, ko se bo zgodba, kot vsako leto, znova obrnila. Seveda je s tem močno povezana tudi vsa simbolika decembrskih praznikov, ko s tisočerimi lučkami […] The post Naj lučke osvetljujejo pot appeared first on Bogastvo zdravja .
Katarina Kimovec Božični filmi so že desetletja del praznične tradicije po vsem svetu. Njihov vpliv na dobro počutje in razpoloženje ljudi, zlasti v prazničnem času, je opazen in nikakor ni zanemarljiv. Televizijski kanali so v teh dneh pravzaprav v znamenju božiča in s tem povezanih vsebin, zato smo raziskali, kako gledanje božičnih filmov vpliva na […] The post Kič, ki nas osrečuje appeared first on Bogastvo zdravja .

sreda, 20. december 2023

Kako smo spletno aplikacijo za zmenke ona-on.com uporabljali v letu 2023 & katere letošnje novosti pomagajo samskim do pravega partnerja še hitreje? Kar 2.614 uporabnikov nam je letos pomahalo v slovo, kar si štejemo v posebno čast – to pomeni kar 1.307 novih parov, ki so ljubezen našli na ona-on.com! V 2023 štejemo več kot […] The post Od simpatij do parov: Kako so uporabniki ona-on.com v 2023 lomili led? appeared first on Bogastvo zdravja .
Zdravje in naravna gresta vedno z roko v roki. V svetu naravnih dopolnil je konopljina smola hitro pridobila priljubljenosti zaradi svojih številnih potencialnih zdravstvenih koristi. V Agroslovenu smo vodilni proizvajalec na tem področju in tokrat vam predstavljamo našo visokokakovostni produkt, ki je zdaj na voljo še po posebni ceni. Kaj je konopljina smola? Gre za […] The post Odkrijte moč konopljine smole appeared first on Bogastvo zdravja .
Švedska blagovna znamka za kuhanje na prostem je pripravila posebne linije s tremi izbranimi kolekcijami opreme za kuhanje na prostem in posod za večkratno uporabo. Primus, švedska blagovna znamka opreme za kuhanje na prostem, predstavlja tri asortimente izdelkov za obdarovanje v letošnji praznični sezoni, ki so namenjeni ustvarjanju nepozabnih doživetij na prostem. Primus ima za […] The post Primus nagovarja: “Podarite pustolovščino!” appeared first on Bogastvo zdravja .
Božični večer je vse bližje, vi pa se še vedno sprašujete, kaj kupiti nekomu, ki vam je blizu. Predlagamo, da mu poklonite nekaj, kar mu je pisano na kožo in bo njegovemu modnemu slogu dodalo kanček elegance. Če še vedno ne veste, kaj kupiti bratu, partnerju ali prijatelju, preverite pametne ure Huawei. Kupovanje daril je […] The post Razmišljate, kako bi jih razveselili? appeared first on Bogastvo zdravja .

torek, 19. december 2023

Odprite revijo v novem zavihku The post December 2023 appeared first on Bogastvo zdravja .

četrtek, 14. december 2023

Slovenija se sooča z velikim porastom pnevmokoknih okužb, kar je predvsem za starejše od 65 let ter kronične bolnike zelo zaskrbljujoče. Zakaj? Pnevmokoki se namreč prenašajo povsem preprosto – kapljično, ob tesnem stiku dveh oseb. Gre torej za okužene kapljice, ki jih ob dihanju in kašljanju izločamo v okolico. Inkubacijska doba oz. čas od okužbe […] The post Slovenija v zaskrbljujočem valu pnevmokoknih okužb appeared first on Bogastvo zdravja .
Povsem naravno in običajno je, da se svet spreminja. Z njim se spreminjajo tudi trendi in naročila, ki smo jih Slovenci v letu 2023 oddali preko aplikacije Glovo, večkategorijska platforma, ki ponuja dostop do najrazličnejših izdelkov, nam razkrivajo marsikaj – kakšen je naš življenjski slog, kakšne navade imamo, kaj je največkrat na naših krožnikih, česa […] The post Glovo razkriva trende naročanja Slovencev v letu 2023 appeared first on Bogastvo zdravja .

ponedeljek, 11. december 2023

V Petrolu bodo ponovno dobrodelni. V decembru 2023 in januarju 2024 zbirajo skupaj s člani Petrol kluba Zlate točke za dober namen. Tokrat bodo pomagali pri ohranjanju biotske pestrosti slovenskih gozdov. Obnoviti želijo do 40 hektarjev gozda, kar je enako velikosti Krakovskega pragozda! V Petrolu vsako leto svojim članom Petrol kluba omogočijo, da Zlate točke, […] The post December in tudi januar prinašata priložnosti za dobra dejanja! appeared first on Bogastvo zdravja .
Za robotski sesalnik Roomba Combo j7 noben izziv ni prezahteven, zato bo tudi v zadnjem mesecu leta, ko je na tleh pogosto več predmetov kot običajno, nadvse učinkovit. Obenem nam dovolite še manjši nasvet. Z nobenim drugim darilom se ne boste bolj prikupili tašči (ali ženi) kot z robotskim sesalnikom iRobot! Ne verjamete? V podjetju […] The post Roomba pusti drevesce in jaslice čisto pri miru appeared first on Bogastvo zdravja .
Vsi vemo, da praktično ni stvari, ki je sodobni pametni telefon ne bi zmogel, ter da nas samo domišljija omejuje pri idejah, kako ga uporabimo. Vzemimo na primer praznično obdobje, ki je pred vrati! December, zlasti njegov zaključek, je lahko prava norišnica. In zakaj si ne bi pri tem malce olajšali življenja in prihranili nekaj […] The post Najboljši in najbolj zanesljiv pomočnik med prazniki je … appeared first on Bogastvo zdravja .

četrtek, 7. december 2023

Z vpeljavo digitalnih rešitev podjetja postajajo učinkovitejša Zagonska podjetja ne bodo izrinila tradicionalnih finančnih institucij Finančne institucije imajo namreč ogromno izkušenj in znanj, zato lahko ponudijo tudi zahtevnejše storitve in obenem vodijo stranke na poti do želenega cilja. Digitalizacija poslovnih procesov pri tem igra pomembno vlogo. V zadnjih letih se je veliko spremenilo. Še ne […] The post Klasična banka proti Fintech appeared first on Bogastvo zdravja .

sreda, 6. december 2023

Težave s kožo so res neprijetne in močno slabšajo kakovost življenja. Srbečica, neprivlačen izgled, bolečina in druge tegobe vplivajo tudi na splošno počutje. Obstaja naravna rešitev za podobna stanja. V pomoč vam je lahko naravno konopljino mazilo Agrosloven – popolna rešitev za številne kožne težave. To mazilo, izdelano iz vrhunske industrijske konoplje, je bogato z […] The post Učinkovita naravna rešitev za težave s kožo appeared first on Bogastvo zdravja .
Glovo obeležuje prvo leto programa Zaveza dostavljavcem v Sloveniji in napoveduje nove ugodnosti za kurirje, ki dostavljajo prek aplikacije Ljubljana, 6. december – Glovo, večkategorijska platforma, ki ponuja dostop do najrazličnejših izdelkov, praznuje eno leto izvajanja programa Zaveza dostavljavcem v Sloveniji. Gre za vrsto pobud, namenjenih izboljšanju izkušenj kurirjev, ki dostavljajo prek platforme. Podjetje napoveduje […] The post Glovo in njihova Zaveza dostavljavcem appeared first on Bogastvo zdravja .

torek, 5. december 2023

Adventno obdobje prinaša s seboj nekaj posebnega – občutek pričakovanja in upanja. To ni le čas priprave na božič, temveč tudi čas za razmislek, notranji mir in občutek skupnosti. Pomen pričakovanja in upanja v tem času presega zgolj priprave na praznovanje. Gre za čas, ko se osredotočamo na pozitivne vidike življenja in se spominjamo, da […] The post Advent – Moč pričakovanja, ki sveti v temi appeared first on Bogastvo zdravja .