Vir: Bum novice

petek, 5. april

Čas zaljubljenosti mine, takrat pa, kot se reče, počasi padejo tudi maske, s katerimi smo na začetku stopili v odnos. V prvi fazi, ko stopimo v odnos se želimo partnerju predstaviti seveda v najboljši luči, čez nekaj časa pa na plano pridejo tiste naše resnične lastnosti, ki smo jih na začetku (morda tudi podzavestno) prikrivali. […] The post Ste z pravo osebo? Kako veste, ali je vaš partner pravi za vas? first appeared on Bum Novice .

sreda, 3. april

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste obuli svoje najljubše čevlje in kar naenkrat začutili tisti neprijeten vonj? Ne skrbite, niste sami! Neprijetne vonjave iz čevljev so lahko resnično nadležne, vendar pa k sreči obstajajo preprosti triki, s katerimi se jih lahko poceni in učinkovito znebite. Soda bikarbona Prepričani smo, da skoraj da ni […] The post Imajo vaši čevlji neprijeten vonj? Ne skrbite, tukaj imamo nekaj super in poceni trikov s katerimi se lahko znebite neprijetnih vonjav iz čevljev first appeared on Bum Novice .
V letu 2024 je modna scena polna presenečenj in novih trendov, ki spreminjajo naš pogled na stil. Če ste ljubitelji udobnega in sproščenega oblačenja, imate srečo! Letošnje leto prinaša veliko modnih sprememb, ki bodo osvežile vašo garderobo in vam omogočile, da izrazite svojo individualnost na nov način. Konec je dobe strogih hlačnih oblek in ozkih […] The post Modni Trendi 2024: Sproščenost in Eleganca prevladujeta! first appeared on Bum Novice .