Vir: dvorec.com

torek, 29. september 2020

Slika članka
Športni vikend na Šmohorju podprla Pivovarna Laško Union
Preteklo soboto je v Laškem potekal športni vikend. Že 14. kolesarski vzpon Pivovarne Laško Union ter zaključna akcija Gremo v Hribe sta skupaj nastopila pod prireditvijo Zlatorogova Trasnverzala ponosa. Blagovna znamka Laško torej skrbi za dobro počutje in zdrav duh, s čimer je v njihovo zgodbo s pozitivnim učinkom povezala tudi naše vrhunske športnike, ki ... The post Športni vikend na Šmohorju podprla Pivovarna Laško Union appeared first on MMC TV Laško.

ponedeljek, 28. september 2020

Slika članka
Slavko Špiler prejemnik najvišjih odlik v gasilstvu
Gasilstvo samo po sebi je novodobno junaštvo, tisti najbolj aktivni pa za svoje junaštvo dobijo tudi odličja. Eno najvišjih priznanj je priznanje Matevža Haceta, najvišje priznanje gasilske organizacije za izjemne življenjske zasluge, čigar prejemnik je postal tudi tovariš Slavko Špiler, ki so mu domači gasilci skupaj z županom Zdolškom ob prihodu domov pripravili čudovit sprejem. ... The post Slavko Špiler prejemnik najvišjih odlik v gasilstvu appeared first on MMC TV Laško.

četrtek, 24. september 2020

Slika članka
Otroci na ogled postavili panjske končnice
Občina Laško je ena izmed tistih občin, ki veliko pozornosti namenja okoljevarstvu. Poleg skrbi za čisto okolje in vodo so na prvem mestu čebele in ozaveščanja o le teh ne manjka. Poleg seveda novih čebelnjakov, čebelarskega centra ter didaktičnih poti pa med vključujejo tudi v različne doživljajske zgodbe,  prepoznamo pa ga tudi kot eno glavnih ... The post Otroci na ogled postavili panjske končnice appeared first on MMC TV Laško.

sreda, 16. september 2020

Slika članka
Evropski teden mobilnosti tudi v Laškem
The post Evropski teden mobilnosti tudi v Laškem appeared first on MMC TV Laško.