Vir: Golica

sobota, 24. december 2022

ZanimivostiGolicapred 541 dnevi
Včeraj smo v Postojnski jami doživeli premierno uprizoritev največjega božično-novoletnega spektakla v Sloveniji. Žive jaslice v Postojnski jami, ki z nedoumljivim spojem naravne veličine in skrivnostne […] The post Žive jaslice v Postojnski jami: Tako lepo, da solze polzijo appeared first on Golica TV.

sreda, 21. december 2022

ZanimivostiGolicapred 544 dnevi
Za njima je uspešen koncert t.i. Glasbeni Abraham, ki sta ga skupaj praznovala Ansambel Pogum (20) in Ans. Petra Finka (30). V razprodani dvorani Leona Štuklja […] The post JANJA ULAGA IN NEJC DROBNIČ Z ANSAMBLOM PETRA FINKA IN POGUM SKUPAJ V NOVI POLKI! appeared first on Golica TV.

torek, 20. december 2022

ZanimivostiGolicapred 545 dnevi
KRANJSKA GORA BO TUDI LETOS GOSTILA NAJBOLJŠE SMUČARJE SVETA!Po treh letih epidemije, prilagajanj in iskanja rešitev bo 62. Pokal Vitranc ponovno zaživel v vsej svoji veličini. Podkorenska strmina […] The post NAJBOLJŠI NA SVETU PRIHAJAJO V KRANJSKO GORO appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 545 dnevi
FEHTARJI Z NAJNOVEJŠO SKLADBO MAHAJO PODEŽELSKEMU ROCK’N’ROLL-u V SLOVO, IN SE Z NOVIM VIDEOSPOTOM PRIPRAVLJAJO NA NOVO GLASBENO OBDOBJE! ZAPISALI SO SE V ZGODOVINO SLOVENSKE GLASBE […] The post NOVA PRELOMNICA ZA SLOVENSKO GLASBENO SKUPINO appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 545 dnevi
Svetovni glasbeni fenomen iz Slovenije začenja enoletno praznovanje jubileja z vrhuncem v Ljubljani! Ena največjih in najbolj prepoznavnih vokalnih skupin na svetu najavlja jubilejni koncert v Cankarjevem domu. Še […] The post PERPETUUM JAZZILE PRAZNUJE 40 LET appeared first on Golica TV.

sobota, 17. december 2022

ZanimivostiGolicapred 548 dnevi
Ena izmed najpopularnejših fantovskih zasedb pri nas se vrača! GAME OVER je tokrat moči združil z mladim glasbenikom Markom Zebro in nastala je božična priredba njihove uspešnice “OB TEBI“ […] The post GAME OVER SE VRAČA appeared first on Golica TV.

četrtek, 15. december 2022

ZanimivostiGolicapred 550 dnevi
Dragi naši! V torek 13. in sredo 14. decembra se je odvila nepozabna BOŽIČNO – NOVOLETNA zabava v Topolšici. Z Goličarji smo se v zgodnjih dopoldanskih urah […] The post Naše srce bije za vas! appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 550 dnevi
ŽAN SERČIČ: MILIJON ZA SNEŽINKI + NOV DUET  Ob tem ko je originalni video na YouTubu zabeležil milijon ogledov, vam Žan Serčič za praznike podarja Snežinki v […] The post Žan Serčič za praznike podarja Snežinki v preoblečeni obliki – tokrat s Kvatropirci appeared first on Golica TV.

torek, 13. december 2022

ZanimivostiGolicapred 552 dnevi
Člani Ansambla Andreja Bajuka so zakorakali v praznični december. Ravno na Miklavžev dan so izdali novo skladbo z naslovom Skrite božične želje. Člani omenjenega ansambla so vam […] The post Ansambel Andreja Bajuka je zakorakal v praznični december z novo pesmijo Skrite božične želje appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 552 dnevi
Fantje iz ansambla Razplet imajo radi zimske praznične dni. Ravno zaradi ljubezni in spoštovanja do teh praznikov so posvetili prazničnemu času veselo polko »Zimski čas«. Izjava […] The post RAZPLETOVCI Z NOVO PESMIJO »ZIMSKI ČAS« appeared first on Golica TV.

ponedeljek, 12. december 2022

ZanimivostiGolicapred 553 dnevi
Dejan Dogaja in Skupina Chicas so znova poskrbeli za dozo ljubezni. Po polfinalnem nastopu na hrvaških talentih, so simpatična dekleta moči združila s popularnim slovenskim glasbenikom. […] The post PO POLFINALU HRVAŠKIH TALENTOV SO MOČI ZDRUŽILE S TEM SLOVENSKIM GLASBENIKOM appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 553 dnevi
V nedeljo 11. decembra, na dan obletnice smrti Ivana Cankarja se je v Cankarjevem domu na Vrhniki odvil recital – kolaž Cankarjevih del z naslovom »Pohujšanje […] The post »Pohujšanje v skodelici suhih hrušk« appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 553 dnevi
Miklavž je mimo in na vrsti so stojnice in veseli december. Zato je Boštjan Konečnik  z glasbenimi prijatelji pripravil enega “KUHANČKA” Pojejo Klavdija Winder iz skupine […] The post Boštjan Konečnik povabil glasbene prijatelje na “Kuhančka” appeared first on Golica TV.

nedelja, 11. december 2022

ZanimivostiGolicapred 554 dnevi
Iz ansambla Jureta Zajca je danes prišla novica o novem članu, pevcu Juretu Mlinšku. Jure, ki je aprila zaključil svojo dolgoletno pot v ansamblu Naveza, se […] The post Vrnitev Jureta Mlinška na odre appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 554 dnevi
Isaac Palma, simpatični Argentinec in pevec, ki ga je Slovenija spoznala pred šestimi leti v šovu Slovenija ima talent, je včeraj s svojimi sledilci na družbenem […] The post Dvojno slavje Isaaca Palme appeared first on Golica TV.

sreda, 7. december 2022

ZanimivostiGolicapred 558 dnevi
Sladki greh je pred kratkim javnosti predstavil težko pričakovan videospot zmagovalne pesmi festivala LOBORFEST 2022 (Hrvaška). V videospotu so “ocene” podeljevale Dolores Sitar, Larisa Sreš in […] The post ČLANI ANSAMBLA SLADKI GREH SI ŽELIJO POLJUBE appeared first on Golica TV.

ponedeljek, 5. december 2022

ZanimivostiGolicapred 560 dnevi
Po 15-ih letih je skladba BODI TI MOJ BOŽIČEK dobila novo glasbeno podobo in zaslužen videospot. Natalija Verboten v praznični čas vstopa s skladbo BODI TI […] The post Natalija Verboten predstavlja nov božični videospot! appeared first on Golica TV.
ZanimivostiGolicapred 560 dnevi
Vsi decembrski ‘stiskači’ avtorja ta hip dveh najbolj vročih slovenskih skladb na YouTubu na enem mestu  ‘Za bočič kot otrok’, ‘Ko primeš me za roko’, ‘Snežinki’, […] The post BOŽIČNA KOMPILACIJA ŽANA SERČIČA appeared first on Golica TV.

sobota, 3. december 2022

ZanimivostiReporterpred 562 dnevi
Slika članka
V Postojnski jami prižgali luči na novoletni smreki
S prižigom lučk na novoletni smreki v Koncertni dvorani Postojnske jame se je začelo praznično pričakovanje tudi v podzemnem paradižu. Vrhunec dogajanja se obeta med 25. in 30. decembrom, ko bodo zaživele 32. žive jaslice v Postojnski jami, za katere že p

petek, 2. december 2022

ZanimivostiGolicapred 563 dnevi
DEJAN DOGAJA JE ŽE BOŽIČNO RAZPOLOŽEN! SKUPAJ Z ZAPELJIVO ČRNOLASKO ANO JE TOKRAT POSNEL ROCK VERZIJO SVOJE BOŽIČNE PESMI “BELI OBLAKI, BELE SNEŽINKE”, KI JO V […] The post DEJAN DOGAJA OBLJUBLJA POLJUBE ZASEDENI ČRNOLASKI appeared first on Golica TV.