Vir: izletnadlani.com

sreda, 2. september 2015

izletnadlani.compred 3099 dnevi
Slika članka
ITALIJANSKI ŠKORENJ! Povratna letalska karta iz Trsta in 5 nočitev v Bariju (letalo + hotel 4* + zajtrk) že za 149 eur!
Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v oktobru ( čet 08.10.- tor 13.10.2015) za dve osebi v italijanskem obalnem mestu Bari. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 39 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg). V mestu Bari je na voljo 5 nočitev (za termin 08.10.- 13.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s pogledom na morje s 4* Barion Hotel Bari, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 220 eur. Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev v mestu Bari (hotel s 4* z zajtrkom+ letalo) (termin 08.10.- 13.10.2015) tako znaša 298 eur (oz. 149 eur na osebo). Podatki o hotelu in..
izletnadlani.compred 3099 dnevi
Slika članka
OKTOBER! Povratna letalska karta in 4 nočitve na Ibizi (letalo + app 3*), že od 113 eur na osebo
Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu oktobru (ned 18.10.- čet 22.10.2015) za dve osebi na Ibizi. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 49 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Na Ibizi so na voljo 4 nočitve (za termin 18.10.-22.10.2015) v zelo dobro ocenjenih apartmajih s 3*Apartamentos Poniente Playa Ibiza, kjer je cena  za dve osebi že od 127 eur ali v dobro ocenjenih apartmajih s 3*Apartamentos Tropical Garden, kjer je cena  za dve osebi že od 127 eur.  Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (app + letalo) na Ibizi tako znaša od  225 eur (oz. 113 eur/osebo). Podatki o hotelih in rezervacije: – Rezervacija app s 3* Apartamentos Poniente Playa Ibiza za dve osebi (4 nočitve) za 127 eur na povezavi tukaj – Rezervacija app s..
izletnadlani.compred 3099 dnevi
Slika članka
PRVI NOVEMBER! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Lizboni (letalo s prtljago + hotel 3*), že za 174 eur na osebo
Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v času okrog prvega novembra (sob 31.10.- tor 03.11.2015) za dve osebi v Lizboni. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Alitalia z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 141 eur/osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga). V Lizboni so na voljo 3 nočitve (za termin 31.10. – 03.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Residencial Joao XXI, kjer je cena za dve osebi že od 66 eur.  Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo s prtljago) v Lizboni tako znaša od 348 eur (oz. 174 eur/osebo). Podatki o hotelih in rezervacije: – Rezervacija hotela s 3* Residencial Joao XXI za dve osebi (3 nočitve) za 66 eur na povezavi tukaj Rezervacija povratnih letov v Lizbono preko spodnje povezave: Benetke -Lizbona-Benetke, že za 141 eur na osebo (termin 31.10- 03.11.2015)..
izletnadlani.compred 3099 dnevi
Slika članka
Povratne letalske karte na karibska otoka Martinique in Guadeloupe, že od 454 eur na osebo
Letalska družba Air France vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Budimpešte na karibska otoka Martinique (FDF) ali Guadeloupe (PTP) in sicer že od 454 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Air France mer oz. velikosti. Obdobje potovanja: do 30. junija 2016 Obdobje rezervacije: do 15. septembra Primer letalske povezave iz Budimpešte na Guadelupe (PTP): Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta različnih ponudnikov): Budimpešta (BUD) – Martinique  (Fort de France (FDF)) – Budimpešta (BUD) že za 454 eur (ang. povezava skyscanner) Budimpešta (BUD) – Guadelupe-(Pointe-A-Pitre (PTP)) – Budimpešta (BUD) že za 454 eur (ang. povezava skyscanner) Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite. OSTALI PODATKI: PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj...

torek, 1. september 2015

izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
NOČ ČAROVNIC! Povratna letalska karta in 3 nočitve na severu Romunije (letalo + hotel) že za 81 eur (podaljšani vikend)!
Si upate preživeti noč čarovnic v deželi Drakule? Največji parlament, pragozd, pestro nočno življenje in izjemna kulturna dediščina je pravi odgovor na vprašanje, kje preživeti poceni in pester oddih. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih vikend počitnic v oktobru (termin pet 30.10.- pon 02.11.2015) za dve osebi v mestu Cluj.  Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). V Cluju so na voljo 3 nočitve (za termin 30.10.-02.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Vila Meteor Hotel Cluj-Napoca, kjer je cena za dve osebi že 63 eur. Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Cluju tako znaša od..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
NE SPREGLEJTE: Kako izvesti rezervacijo privatnih nastanitev preko portala AIRBNB
V prispevku vam bomo predstavili vsestransko uporabnost spletnega portala hitro rastoče agencije za spletne rezervacije nastanitev  t.i. Airbnb.com. Ekipa Izlet na dlani njihovo ponudbo pogosto uporablja, saj je nabor nastanitev zares pester, pogosto so na voljo nizke cene ter varen način rezervacij. Airbnb ponudba ni zgolj primerna za oddaljene dežele, namreč vse večja ponudba nastanitev je tudi na področju Slovenije kot tudi v bližnji Hrvaški. V nedavno objavljenem članku časnika Delo na temo Airbnb smo po poročanju STA zasledili, da se je v zadnjem letu število gostov, ki so našli nastanitev preko Airbnb tudi v Sloveniji povečalo za 140 odstotkov. Kot kaže portal Airbnb.com preko katerega lahko nastanitve celo tudi oddajate postaja vse bolj priljubljen tudi v Sloveniji. V Ljubljani lahko trenutno najdete okrog 500 oglasov stanovanj in sob, ki jih lastniki ponujajo v kratkotrajni najem. V Sloveniji je je..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
SEPTEMBER! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Neaplju (letalo + hotel 3*), že od 133 eur na osebo
Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v septembru (sob 26.09.- sre 30.09.2015) za dve osebi v Neaplju. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 56 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). V Neaplju so na voljo 4 nočitve (za termin 26.09. – 30.09.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Garden Napoli, kjer je cena za dve osebi že od 153 eur. Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Neaplju tako znaša od 265 eur (oz. 133 eur/osebo). Podatki o hotelih in rezervacije: – Rezervacija hotela s 3* Hotel Garden Napoli za dve osebi (4 nočitve) za 153 eur na povezavi tukaj Rezervacija letov v Neapelj preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki): Benetke – Neapelj – Benetke, že za 56 eur..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
DANSKA JESEN! Povratna letalska karta in 3 nočitve v pisanem Kopenhagnu (letalo + hotel) že za 120 eur!
Skandinavsko očarljivi Kopenhagen, na vzhodni obali otoka Zealand ležeče mesto, je zrasel iz vasi, ki so jo v 10. stoletju osnovali Vikingi. Copenhagen navdušuje obiskovalce s svojo severnjaško arhitekturo in nič manj z živahnostjo množice ljudi na ulicah, v neštetih barih, restavracijah in kavarnah. V središču Kopenhagna in v njegovi soseščini se nočno življenje razpotegne vse do jutra. Čez dan je mogoče obiskati narodno galerijo, kjer so na ogled dela Rembrandta, Rubensa, Matissa, Picassa,…, ali pa se v narodnem muzeju potopiti v zgodovino Danske, se podati do gradu Rosenborg, ki je lep primerek danske renesančne arhitekture, ali v zabaviščni park Tivoli. In še marsikam drugam. Ne nazadnje tudi v pivovarno Carlsberg, ki vari več svetovno uveljavljenih vrst piva. Smo vas prepričali? Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v oktobru (termin 27.- 30.10.2015) za dve osebi..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
CENTRAL PARK! Povratna letalska karta v New York že za 368 eur!
Poletite v svetovno mesto, ki nikoli ne spi in ki je na seznamu želja večine popotnikov. Sprehodite se po Time Squaru, povzpnite se na Empire State Building in si privoščite potepanje s podzemno železnico. V toplejših dnevih priporočamo piknik v Central Parku. Na voljo so tudi ugodne letalske karte v majskem terminu. Letalska družba LOT vam ponuja ugodne letalske karte iz Budimpešte in Milana v New York, že od 368 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe LOT. Obdobje potovanja: januar, februar, marec, april, maj, junij 2016 Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest Primer letalske povezave iz Budimpešte v New York: Rezervacija letalskih kart za New York je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
RAJSKO! Povratne letalska karte z Emirati iz Benetk na otok Zanzibar že od 498 eur!
Letalski družbi Emirates in FlyDubai vam ponujata ugodne povratne letalske karte iz Benetk na Zanzibar in sicer že za  498 eur na osebo. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih FlyDubai in Emirates velikosti. Obdobje potovanja: november, december 2015 Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest Primer letalske povezave iz Benetk na Zanzibar : Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi: Benetke (VCE) – Zanzibar (ZNZ) – Benetke (VCE), že za 501 eur (ang. povezava skyscanner.ie) Benetke (VCE) – Zanzibar (ZNZ) – Benetke (VCE), že za 498 eur (nem. povezava skyscanner.de) OSTALI PODATKI: PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 14eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj. PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča na Zaznzibarju lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Zanzibar lahko naročite..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
SARDINIJA! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Cagliariju (letalo + hotel 3* + zajtrk) že za 133 eur!
Tokrat pa smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic (termin tor 20.10. – sob 24.10.2015) na atraktivni Sardiniji v glavnem mestu (Cagliari), ki lahko služi kot odlično izhodišče, za raziskovanje čudovitega otoka. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 45 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Na Sardiniji so na voljo 4 nočitve (za termin 20.10.-24.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Ulivi e Palme, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že ugodnih 175 eur. Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Sardiniji tako znaša od 265 eur (oz.133 eur/osebo). Podatki o hotelih in rezervacije: – Rezervacija hotela Hotel Ulivi e Palme (4 nočitve..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
FILIPINI!!! Povratna letalska karta iz Benetk v Manilo že za 334 eur!!!
Bi radi preživeli mrzle zimske dni na eksotični destinaciji, v poletnih oblačilih, se izgubljali na številnih otočkih in na sanjskih plažah? Letalski družbi Turkish Airlines in Cathay Pacific, vam ponuja ugodne povratne letalske karte z Benetk na Filipine (Manila) in sicer za 334 eur na osebo. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih Turkish Airlines in Cathay Pacific velikosti. Obdobje potovanja: januar, februar 2016 Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest Primer letalske povezave z Benetk v Manilo: Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi: Benetke (VCE) – Manila (MNL) – Benetke (VCE) , že za 334 eur (nem. skyscanner.de) Benetke (VCE) – Manila (MNL) – Benetke (VCE) , že za 334 eur (ang. skyscanner.ie) Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
Povratna letalska karta v Portoriko in Miami že za 398 eur na osebo
Letalska družba British Airways vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Barcelone v Portoriko in Miami in sicer za 398 eur na osebo. V podano ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti letalske družbe British Airways. Obdobje potovanja: november in december 2015 Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest Primer letalske povezave iz Barcelone v Portoriko in Miami : Rezervacija letalskih kart v Portoriko in Miami je mogoča preko primera na spodnji povezavi: Barcelona (BCN) – San Juan (SJU) – Miami (MIA)- Barcelona (BCN), že za 398 eur (skyscanner.ie) Ugodne povratne povezave v Barcelono vam omogočajo nizkocenovniki. OSTALI PODATKI: PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj. PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta) VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj. VIZUM: Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje. NAJEM VOZIL: Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent...
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
MESTO MLADIH! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Berlinu (letalo + hotel) že za 132 eur!
Odlična priložnost za razburljiv in nepozaben potep po Berlinu v novembru. Mesto mladih je poznano je po svojem internacionalizmu in strpnosti, živahnem nočnem življenju, številnih kavarnah, klubih in barih, ulični umetnosti, muzejih, palačah in številnih znamenitostih. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic (termin tor 10.11. – sob 15.11.2015) za dve osebi v Berlinu. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 68 eur na osebo . V Berlinu je na voljo 5 nočitev (za termin 10.11. – 15.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Tryp by Wyndham Berlin City West, kjer je cena za dve osebi  že od 150 eur. Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Berlinu tako znaša od 264 eur (oz. 132 eur/osebo). Podatki..
izletnadlani.compred 3100 dnevi
Slika članka
BOŽIČ NA HAVAJIH IN NOVO LETO NA JAPONSKEM?!? Povratna letalska karta iz Budimpešte v Osako in Honolulu že za 813 eur!
Super priložnost za vse izkušene in avanturistične popotnike. Letalski družbi Air China in Air France vam ponujata nepozabno dogodivščino v času božiča in novega leta. Doživite božič na Havajih (Honolulu) in novo leto na Japonskem (Osaka). Pri izbiri leta iz Budimpešte na Japonsko imate možnost izbrati opcijo z daljšim postamkom v Tokiu (23 ur), tako da si lahko še ogledate metropolo Japonske! Uugodne povratne letalske povezave iz Budimpešte v Osako so na voljo za 434 eur (Air France). Povratna letalska karta iz Osake na Havaje je na voljo za 379 eur (Air China). V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check-in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Air France in Air China. Obdobje potovanja: decmber 2015, januar 2016 Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest Primer povratne letalske povezave iz Budimpešte v Osako (14.12. – 5.1., 16.12. – 5.1.,..

ponedeljek, 31. avgust 2015

izletnadlani.compred 3101 dnevi
Slika članka
KANADA! Povratne letalske karte v Kanado (Toronto,Vancuver, Montral, Calgary) že od 301 eur! (error fare)
Letalska družba British Airways vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Francije (Pariz, Nica, Marsej,…) v Kanado (Toronto,Vancuver, Montral, Calgary) že od 301 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe British Airways . Obdobje potovanja: od oktobra do marca 2016: Obdobje rezervacije: error fare Primer leta do Vancouvra Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije): Pariz (CDG) – Montreal (YUL) – Pariz (CDG), že za 301 eur (nem. povezava skyscanner.de) Pariz (CDG) – Vancuver (YVR) – Pariz (CDG), že za 307 eur (ang. povezava skyscanner.net) POMEMBNO: V primeru, da gre za napako v ceni t.i.“ERROR FARE” vas opozarjamo, da ne kličete letalskega prevoznika ali posrednika letalskih vozovnic. Z rezervacijo hotela ali drugih letalskih povezav počakajte, dokler ne..
izletnadlani.compred 3101 dnevi
Slika članka
WOW! Povratna letalska karta na Islandijo (Reykjavik) že za 158 eur!
Odlična priložnost za obisk čudovite popotniške destinacije, ki spada v sam vrh najbolj zaželjenih in cenjenih držav, po lepoti, varnosti in razgibanosti. Islandija je gorata otoška država v severnem Atlantskem oceanu. Leži med Grenlandijo, Ferskimi otoki in Veliko Britanijo, tik pod polarnim krogom. Islandija je dežela naravnih lepot v kateri najdete večni sneg, največje ledenike in največje slapove v Evropi ter polja rdeče lave, tople vrelce, narodne parke in gejzire. Islandijo je otok ledu in sonca in ko jo obiščete doživite neverjetno moč narave in nepozabno polnočno sonce (vir: wiki.potniki.si). Zaradi svoje priročnosti in razgibanosti, vam priporočamo najem avtomobila, tako da se sami lahko podate na raziskovanje. Termin potovanja je konec avgusta in začetel septembra, tako da imate tudi možnost da vidite polarno sij, čudovit pojav, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Letalska družba WOW Air vam ponuja ugodne letalske..
izletnadlani.compred 3101 dnevi
Slika članka
Povratna letalska karta iz Benetk v Brazilijo (Sao Paolo) že za 439 eur na osebo
Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Benetk v Brazilijo (Sao Paolo) že od 439 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines. Obdobje potovanja: od 1. oktobra 2015 do 20.marca 2016 Obdobje rezervacije: do 20. septembra 2015 oz. do razprodaje prostih mest Primer letalskih povezav iz Benetk v Brazilijo: Na poti je prisoten daljši postanek (layover) v Istanbulu, vendar vam glede na pravila potovanja z letalsko družbo Turkish Airlines pripada brezplačno prenočišče. Več o tem na povezavi tukaj. Rezervacija letalskih kart v Brazilijo je mogoča preko KLIKA na spodnjo povezavo: Benetke (VCE) – Sao Paolo (GRU) – Benetke (VCE), že za 439 eur (ang. povezava skyscanner) OSTALI PODATKI: PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (23 eur popusta) VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za..
izletnadlani.compred 3101 dnevi
Slika članka
SAMO ŠE DANES! Povratna letalska karta iz Ljubljane v Dubaj in Istanbul že od 337 eur na osebo
Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne letalske karte iz Ljubljane v Dubaj in Istanbul, že od 337 eur. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines. Obdobje potovanja: 1.oktober do 31.marec 2016 NE SPREGLEJTE! Obdobje rezervacije: do vključno 31. avgusta Primer kombinacije leta iz Ljubljane v Dubaj in Istanbul že za 337 eur: Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov v Dubaj in Istanbul je mogoča preko spodnje povezave: Ljubljana (LJU) – Dubai (DXB)- Istanbul (IST) – Ljubljana (LJU), že za 337 eur (ang. skyscanner.ie) Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite...
izletnadlani.compred 3101 dnevi
Slika članka
TURŠKA RIVIERA! Povratna letalska karta v Antalyo že za 129 eur (prtljaga vključena)!
Ugodne LAST MINUTE letalske karte z odhodom iz Dunaja v Antalyo vam omogoča letalska družba FlyNiki, kjer je povratna letalska povezava za termin sre 02.09.- sre 09.09.2015 na voljo, že za 129 eur na osebo (v ceno je vključena tudi prtljaga standardnih mer oz velikosti letalske družbe FlyNiki). Rezervacijo letov iz Dunaja v Antalyo izvedete preko spodnje povezave: Dunaj – Antalya – Dunaj, že za 129 eur na osebo Primer prenočišča za navedeni termin: Podatki o hotelu in rezervacija: – Rezervacija hotela s 3*Blue Stars Hotelza dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 149 eur na povezavi tukaj Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev v Antalyi (hotel+ zajtrk + letalo) znaša od 407 eur (oz. 203 eur na osebo). Ostala prenočišča lahko iščete in rezervirate tudi na povezavi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na povezavi tukaj: Airbnb..