Vir: joj.si

petek, 16. december 2011

Slika članka
Paris Hilton je obnorela Slovenija: Naši paparaci je niso spustili v hotel Union!
Prvi Red (x-mas) party, v produkciji organizacij Black Pony Entertainment Group in East European Music Management je povsem upravičil napoved, da bo postavil nov standard plesnoelektronskih zabav v Sloveniji: ponudil je vrhunski glasbeni program, še boljšo tehnično izvedbo in dekoracijo dvorane, ter zvezdniški obisk presenečenja svetovnega formata. Ob Davidu Guetti, Afrojacku, Stevu Edwardsu in drugih glasbenih ikonah, je na žur v Stožice priletela tudi razvpita dedinja in nepopravljiva žurerka - Paris Hilton!

torek, 29. november 2011

Slika članka
Davkarija nad Jankovića 
in z njim povezane posle
Skupina državnih tožilcev za pregon organiziranega kriminala zbira dokaze proti Zoranu Jankoviću in fizičnim in pravnim osebam, povezanim z njim. Pri tem sodeluje tudi z generalnim davčnim uradom, ki tožilce obvešča o izsledkih davčnih nadzorov nad temi osebami.
Zanimivostijoj.sipred 4614 dnevi
Slika članka
Severina naj bi že bila poročena z Milanom Popovićem: Po prstanih sodeč, sta se vzela na srbski način
Severina (39) se je že lep čas ogibala, da bi pojasnila, kdaj se bo poročila s svojim srbskim izbrancem Milanom Popovićem. Srbski mediji pa so zdaj prišli do zanimivih ugotovitev. Prepričani so, da sta Srb in Hrvatica že poročena.
Zanimivostijoj.sipred 4614 dnevi
Slika članka
BMW-ja športnega komentatorja Petra Vilfana policija še vedno ni našla!
Po poročanju Slovenskih novic so v torek ponoči neznani storilci izpred hiše ukradli avtomobil Petru Vilfanu, legendarnemu slovenskemu košarkarju. Krajo je opazil danes zjutraj, ko bi moral v vrtec odpeljati vnuka. Avtomobila policiji še vedno ni uspelo izslediti.
Zanimivostijoj.sipred 4614 dnevi
Slika članka
Prepovedane scene bodo vendarle predvajali: Ceca v postelji s Šerbedžijo
Kontroverznega filma "Nečista kri", v kateri sta v glavnih vlogah zaigrala Svetlana Ražnatović Ceca in Rade Šerbedžija, zaradi eksplicitnih erotičnih scen niso nikoli prikazali v celoti, poročajo hrvaški mediji, kar se bo kmalu spremenilo.
Slika članka
Uroš Lož ugrabitve 15-mesečne deklice po mnenju izvedenca ni načrtoval
Sojenje 28-letnemu Urošu Ložu, obtoženemu ugrabitve 15-mesečne deklice avgusta letos v Mekinjah, se je danes nadaljevalo z branjem izvedeniškega poročila, ki ga je pripravil psihiater Gorazd Mrevlje. Mrevlje je ugotovil, da je Lož patološki hazarder, ki ugrabitve deklice ni načrtoval. Tožilstvo se z mnenjem izvedenca ni strinjalo.
Slika članka
Grozljivo: Zamaskirana moška v Šiški v Ljubljani oropala trgovino in umorila uslužbenca
V ponedeljek zvečer sta zamaskirana moška oropala zlatarno na Vodnikovi cesti v Šiški v Ljubljani, pri tem pa tako hudo poškodovala 59-letnega uslužbenca, da je ta ponoči umrl v bolnišnici, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Po doslej zbranih podatkih sta storilca mlajša moška, vitke postave, oblečena v jeans hlače in temni jakni.
Slika članka
Postaja Slovenija država ropov?! Ropov letos v šestih mesecih več kot v preteklosti v celem letu
Podatki o številu ropov finančnih institucij do letošnjega 30. junija že prehitevajo večino statistik iz prejšnjih let. Prav tako so ropi letos terjali že dve smrtni žrtvi, na policiji pa podobnih primerov že kar nekaj let ne pomnijo. Sociolog in filozof Damjan Mandelc ugotavlja, da gre pri povišanem številu ropov za kombinacijo več elementov.
Zanimivostijoj.sipred 4614 dnevi
Slika članka
Zaradi premalo seksa Francoz ob 10.000 evrov
Sodišče v Franciji je ženski, s katero mož več let ni imel spolnih odnosov, dosodilo 10.000 evrov odškodnine, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Zanimivostijoj.sipred 4614 dnevi
Slika članka
Nekdanji Jacksonov zdravnik Conrad Murray obsojen na štiri leta zapora
Sodnik Michael Pastor je danes v Los Angelesu nekdanjemu zdravniku pokojnega pop zvezdnika 58-letnemu Conradu Murrayju izrekel najvišjo možno kazen štirih let zapora za nenaklepni uboj Michaela Jacksona, ki je umrl za posledicami pretiravanja s pomirjevali junija 2009.
Zanimivostijoj.sipred 4614 dnevi
Slika članka
Natalija Osolnik se spogleduje "romantično, ležerno in samosvoje"...
Lahkotnost, sreča in občutek svobode prevevajo vezenine, potiske in barve koketne kolekcije Cheek by Lisca, ki je ujeta v sončno paleto ženstvenih tonov – ciklamnih, lila, rosno zelenih, sveže rumenih ... Trendovsko perilo navdihuje brezskrbnost 50-ih z nedolžno mehkobo ter kreativna svoboda 70-ih z drzno svežino. Spogledovanje v perilu Cheek by Lisca bo tako romantično, ležerno in samosvoje.
Kronikajoj.sipred 4614 dnevi
Slika članka
Umrla Stalinova hčerka: Lana Peters je dočakala 85 let
V ZDA je prejšnji teden v starosti 85 let umrla edina hčerka nekdanjega sovjetskega diktatorja Josifa Stalina, Lana Peters, so v ponedeljek poročali ameriški mediji. Petersova, ki je bila rojena kot Svetlana Stalina, kasneje pa je dvakrat spremenila ime, je v ZDA zbežala leta 1967.

ponedeljek, 28. november 2011

Zanimivostijoj.sipred 4615 dnevi
Slika članka
Danes, 29. novembra, praznuje
Kdo je Jon Knight ste najbrž že pozabili. Fant je danes star 43 let, še najbolj znan pa je po tem, da je bil nekoč pevec skupine New Kids on The Block (skupaj z Donnieom Wahlbergegom, Joeyjem McIntyrejem, Dannyjem Woodom), kjer je nastopal skupaj z bratom Jordanom. Jon dandanes bolj malo glasbeno aktiven...

petek, 18. november 2011

Zanimivostijoj.sipred 4625 dnevi
Slika članka
Ljubezni je tudi uradno konec: Demi Moore in Ashton Kutcher se ločujeta
Ameriška hollywoodska zvezdnica Demi Moore je potegnila črto pod svoj tretji zakon, v katerem je šest let preživela z igralskim kolegom Ashtonom Kutcherjem, poročajo tuje tiskovne agencije. V sporočilu za javnost je 49-letna Mooreova danes razkrila, da sta se s 33-letnim Kutcherjem odločila za ločitev.
Zanimivostijoj.sipred 4626 dnevi
Slika članka
Pedofile v svojih vrstah tolerirajo in branijo, strpnost javno preganjajo!
Nova Bennetonova provokacija je sicer na noge dvignila Vatikan - kar niti ni slabo, saj je pri starejših občanih pogosto prisotna težava s prekrvavitvijo organov, a ravno zaradi tega dosegla svoj namen. Ko bi vsaj tako reagirali, ko gre za zlorabljanje otrok v njihovih vrstah ... (JT)

četrtek, 17. november 2011

Zanimivostijoj.sipred 4626 dnevi
Slika članka
Kate Hudson, ženska, ki je "ubila" Owena Wilsona: V Elle pokazala svoje ubijalsko dobro telo
Igralka Kate Hudson velja za lepo in seksi žensko. Na fotografijah za Elle je pokazala malo drugačno podobo kot smo je vajeni.
Zanimivostijoj.sipred 4626 dnevi
Slika članka
Danes, 18. novembra, praznujejo
Ime današnjega dneva je znani "bjondo", Owen Wilson, znan po nizu vlog v romantičnih komedijah, nazadnje pa tudi po močni depresiji, ker ga je zapustila Kate Hudson. Fantu gre zadnje čase baje na boljše. Upamo, da ga 42. rojstni dan ne bo preveč izmučil...

ponedeljek, 14. november 2011

Zanimivostijoj.sipred 4629 dnevi
Slika članka
Danes, 15. novembra, praznuje
Ime Frida Lyngstad vam najbrž ne pomeni ravno veliko. No, punca praznuje 66. rojstni dan, znana pa je po tem, da je bila poročena s članom zasedbe Abba Bennyjem Anderssonom. Seveda je bila Frida tudi sama članica slovitega kvarteta!

sobota, 12. november 2011

Zanimivostijoj.sipred 4631 dnevi
Slika članka
Danes, 13. novembra, praznuje
Danes praznuje svoj 56. rojstni dan, komična igralka, Whoopi Goldberg. Karizmatična Whoopi, znana iz filmov "Sister Act" in "Ghost", za katere je bila tudi nagrajena.

petek, 11. november 2011

Zanimivostijoj.sipred 4632 dnevi
Slika članka
Naslov najbolj fatalne Slovenke si je letos priborila Nataša Dobelšek...
V prostorih Viba filma v Ljubljani smo na prestižnem večernem dogodku svečano razglasili, katera od znanih Slovenk si po mnenju bralk revije Eva in nekaterih drugih edicij, ki jih od nedavnega izdaja skupina Krater Mediji, zasluži naziv najbolj usodne ženske.