Vir: Klikaj.si

ponedeljek, 26. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 245 dnevi
Slika članka
VIDEO: Najbolj nenavadne skulpture, katero bi si najraje ogledali v živo?
Zanimivih 23 skulptur. Katero od njih bi si najraje ogledali v živo? The post VIDEO: Najbolj nenavadne skulpture, katero bi si najraje ogledali v živo? appeared first on KLIKAJ.si.

petek, 23. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 248 dnevi
Slika članka
GALERIJA: Poglejte si transformacije teh posameznikov, kjer je volja, tam je pot!
Kot da ne gre za iste osebe. Poglejte si galerijo posameznikov, ki so poskrbeli za izjemne transformacije. The post GALERIJA: Poglejte si transformacije teh posameznikov, kjer je volja, tam je pot! appeared first on KLIKAJ.si.
ZanimivostiKlikaj.sipred 248 dnevi
Slika članka
VIDEO: Na talentih na smrt prestrašil člane žirije, poglejte si njegovo točko…
El Invertebrado je umetniško ime tega nastopajočega, ki je s svojo točko šokiral žirijo in publiko na ameriških talentih. Poglejte si šokanten začetek točke. The post VIDEO: Na talentih na smrt prestrašil člane žirije, poglejte si njegovo točko… appeared first on KLIKAJ.si.
ZanimivostiKlikaj.sipred 248 dnevi
Slika članka
VIDEO: Mesto so “zavzeli” črički, si predstavljate kaj takega pri nas?
Posnetek prihaja iz Nevade v ZDA. Mesto so zavzeli črički, poglejte v kakšnem številu so žuželke preplavile področje. The post VIDEO: Mesto so “zavzeli” črički, si predstavljate kaj takega pri nas? appeared first on KLIKAJ.si.

ponedeljek, 19. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 252 dnevi
Slika članka
HRVAŠKA: Pri apartmaju je zgradil bazen, ki sega na polovico ceste….
Posnetek prihaja iz Pirovca na Hrvaškem. Očitno je lastniku apartmaja “zmanjkalo” prostora, ali pa si je pač zaželel malo večji bazen, zato je zemljišče “razširil” kar do polovice ceste. The post HRVAŠKA: Pri apartmaju je zgradil bazen, ki sega na polovico ceste…. appeared first on KLIKAJ.si.

četrtek, 15. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 256 dnevi
Slika članka
VIDEO: Beg pred policisti se je klavrno končal, avto je ob trčenju razpolovilo,,,
Iz zvezne države Arkansas v ZDA prihaja ta posnetek. Ženska je pobegnila policistom, ki so jo ustavili, a se je njen beg zelo klavrno končal. Poglejte si posnetek dogajanja. The post VIDEO: Beg pred policisti se je klavrno končal, avto je ob trčenju razpolovilo,,, appeared first on KLIKAJ.si.

sreda, 14. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 257 dnevi
Slika članka
AVTOMOBILIZEM: Z Audijem RS6 trčil pri 300 kmh, poglejte si posnetek posledic….
Posnetek iz nemških avtocest. Posledice trčenja pri 300 kilometrih na uro, od avtomobila ni ostalo praktično nič. Po poročanjih, naj bi na predelu brez omejitev pred Audija zavil tovornjak, brez prižganih luči. The post AVTOMOBILIZEM: Z Audijem RS6 trčil pri 300 kmh, poglejte si posnetek posledic…. appeared first on KLIKAJ.si.

torek, 13. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 258 dnevi
Slika članka
VIDEO: Obarvani posnetki posledic za vojake, ki so se borili v 1. svetovni vojni…
Šokantni posnetki posledic, ki jih je na vojakih pustila 1. svetovna vojna. Brez besed. In danes, dobrih 100 let kasneje in nekaj 100 kilometrov stran od nas, poteka enak nesmisel… The post VIDEO: Obarvani posnetki posledic za vojake, ki so se borili v 1. svetovni vojni… appeared first on KLIKAJ.si.

torek, 6. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 265 dnevi
Slika članka
VIDEO: To je zmagovalec britanskih talentov leta 2023, poglejte si njegov nastop!
Viggo Venn je zmagovalec letošnje različice Britain’s Got Talent. Poglejte si njegov domiseln nastop, spodaj pa še podelitev. The post VIDEO: To je zmagovalec britanskih talentov leta 2023, poglejte si njegov nastop! appeared first on KLIKAJ.si.

ponedeljek, 5. junij 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 266 dnevi
Slika članka
VIDEO: Posnetek iz najbolj nenavadne tekaške tekme, poglejte si te padce…
Posnetek iz Brockwortha, kjer poteka ta zanimiv “tek” po strmem hribu navzdol. Seveda, padci so del tega tekmovanja, poglejte si dogajanje. The post VIDEO: Posnetek iz najbolj nenavadne tekaške tekme, poglejte si te padce… appeared first on KLIKAJ.si.
ZanimivostiKlikaj.sipred 266 dnevi
Slika članka
VIDEO: Posnetek iz najvišjega prostega pada, bi si upali na to napravo?
Bi si upali? 😀 Naprava se nahaja v švedskem zabaviščnem parku Liseberg v kraju Gothenburgu. The post VIDEO: Posnetek iz najvišjega prostega pada, bi si upali na to napravo? appeared first on KLIKAJ.si.

torek, 30. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 272 dnevi
Slika članka
VIDEO: Potnik med letom odprl vrata potniškega letala, poglejte si posnetek dogajanja…
NORO! Poglejte si dogajanje pred pristankom tega letala. Potnik je odprl vrata za zasilni izhod, na srečo ima ta zgodba srečen konec, čeprav je v bolnišnici končalo 9 ljudi zaradi težav z dihanjem, hujših poškodb ni bilo. The post VIDEO: Potnik med letom odprl vrata potniškega letala, poglejte si posnetek dogajanja… appeared first on KLIKAJ.si.

ponedeljek, 29. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 273 dnevi
Slika članka
VIDEO: Celotno sobo je sestravil iz ogledal. Bi si “upali” v ta prostor?
Bi si upali vstopiti v ta prostor? Izgleda malce strašljivo, kajne? The post VIDEO: Celotno sobo je sestravil iz ogledal. Bi si “upali” v ta prostor? appeared first on KLIKAJ.si.

petek, 26. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 276 dnevi
Slika članka
Kaj ste najprej opazili na tej ilustraciji? Odgovor razkriva, kako vas VIDIJO drugi!
Ta test razkriva, kaj je drugim na tebi najbolj všeč. Poglejte ilustracijo in povejte, kaj ste najprej opazili. Je bil to moški obraz ali žensko telo? Moški obraz Dobro nadzorujete svoja čustva. Ob pogledu na vas človek ne bi mogel ugotoviti, ali ste zaradi nečesa močno zaskrbljeni. V družbi ste znani po svojem vodenju in […] The post Kaj ste najprej opazili na tej ilustraciji? Odgovor razkriva, kako vas VIDIJO drugi! appeared first on KLIKAJ.si.

četrtek, 25. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 277 dnevi
Slika članka
VIDEO: Slovenski skakalec pokazal notranjost svoje hiše, poglejte, kje živi priljubljeni Žiga Jelar
Slovenski skakalec Žiga Jelar je eden najbolj priljubljenih športnikov v Sloveniji. S smučarskim skakalcem je ekipa Joongle preživela dan. Obiskali so Planico, Žiga pa jim je razkazal tudi svoj dom. Žiga vsem polaga na srce, da poizkusijo čim več stvari. ”Pot ni lahka, povsod so ovire in ljudje, ki te poskušajo potlačiti, sploh ko začutijo, […] The post VIDEO: Slovenski skakalec pokazal notranjost svoje hiše, poglejte, kje živi priljubljeni Žiga Jelar appeared first on KLIKAJ.si.

sreda, 24. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 278 dnevi
Slika članka
EKSTREMNO: 29 letnik zapeljal v nasprotno smer na avtocesti, poglejte si razplet …
Posnetek prihaja iz Poljske, kjer so posneli neprevidnega voznika Golfa, ki je zapeljal v napačno smer po avtocesti. Na srečo je kaj hitro ugotovil svojo napako in vozilo obrnil, na srečo brez posledic. Poglejte, kaj se je dogajalo. The post EKSTREMNO: 29 letnik zapeljal v nasprotno smer na avtocesti, poglejte si razplet … appeared first on KLIKAJ.si.
ZanimivostiKlikaj.sipred 278 dnevi
Slika članka
VIDEO: To počitniško vilo, ki stoji na Hrvaškem, si lastita Slovenca, poglejte si izjemno notranjost!
Na Hrvaškem v Istri, v bližini Motovuna, stoji ta moderna počitniška hiša. Poglejte si izjemno notranjost te lepotice. The post VIDEO: To počitniško vilo, ki stoji na Hrvaškem, si lastita Slovenca, poglejte si izjemno notranjost! appeared first on KLIKAJ.si.

torek, 16. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 286 dnevi
Slika članka
AKTUALNO: Kaj bo storila družina 13 letnega morilca iz Srbije? “To je najboljša rešitev za vse….”
Družina 13. letnega strelca se bo najverjetneje preselila v tujino. Srbijo bi lahko najprej zapustili Kostina mama Miljana in njena desetletna sestra, pozneje pa bi se jima lahko pridružil oče, ko bo izpuščen iz zapora. Kriminalisti in psihologi so mnenja, da je to najboljša rešitev za družino, še posebej za sestro 13 letnega storilca. Po […] The post AKTUALNO: Kaj bo storila družina 13 letnega morilca iz Srbije? “To je najboljša rešitev za vse….” appeared first on KLIKAJ.si.

ponedeljek, 15. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 287 dnevi
Slika članka
VIDEO: Kako igralska zasedba iz legendarnega filma “Sam doma” izgleda danes?
Verjetno ga ni človeka v Sloveniji, ki si ne bi vsaj enkrat ogledal kultnega Sam doma. Poglejte, kako igralci iz prvega dela izgledajo danes. The post VIDEO: Kako igralska zasedba iz legendarnega filma “Sam doma” izgleda danes? appeared first on KLIKAJ.si.

sreda, 3. maj 2023

ZanimivostiKlikaj.sipred 299 dnevi
Slika članka
VIDEO: Posnetek adrenalinske vožnje po tem Bike Parku v Nemčiji, bi si upali?
Greenhill Bike Park se imenuje to “igrišče” za gorske kolesarje. Poglejte, kako izgleda adrenalinski spust. Bi si upali? The post VIDEO: Posnetek adrenalinske vožnje po tem Bike Parku v Nemčiji, bi si upali? appeared first on KLIKAJ.si.