Vir: kratermedia.si

četrtek, 24. oktober 2013

Slika članka
Novogoriški dijaki izdelali električni avtomobil
Novogoriški dijaki so v okviru projekta, financiranega iz evropskih sredstev, izdelali električni avtomobil, ki ga lahko polnijo iz električnega omrežja ali na polnilni liniji iz fotovoltaičnih panelov na strehi šole. Avtomobil nameravajo zdaj uporabljati kot šolsko službeno vozilo.
Slika članka
Evrosong uvaja nova, pravičnejša pravila
Glede na to, da se zadnja leta na izboru za pesem Evrovizijo pojavljajo številna namigovanja o kršitvah, bo prihodnje leto na Danskem nekaj sprememb.
Slika članka
Približal nam bo morje
Kralj dalmatinske glasbe, ki prihaja iz Zadra, bo, kot kaže, številnim Slovencem uresničil želje.
Slika članka
Predstavite se Sloveniji!
Nobenega dvoma ni, da je Slovenija dežela umetnikov, in mnogim se uspe prebiti tudi prek meja Slovenije. Žal pa mnogi ne najdejo prostora, da bi ljudem predstavili svoja dela, svoje mojstrovine.
Slika članka
Sladke pijače so izredno nevarne
Odrasli in tudi mladostniki v Sloveniji v veliki meri posegamo po gaziranih in negaziranih sladkih pijačah, ki nemalokrat vsebujejo precejšnje količine sladkorja, prav tako so problematične druge sestavine v njih. O problematiki sladkih pijač smo se pogovarjali s prehransko terapevtko.
Slika članka
Eksplozija v gimnaziji Maribor
V torek ob 12.05 je na Prvi gimnaziji Maribor potekala nenapovedana vaja ob množični nesreči Centra nujne medicinske pomoči Maribor (NMP), ki deluje v okviru Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca in Javnega zavoda za zaščitno in požarno reševanje Maribor.
Slika članka
Razgaljena na rdeči preprogi
Devetindvajsetletna angleška igralka, ki je leta 2007 na podelitvi najboljših angleških limonad prejela nagrado za najbolj smešno komedijantko, je bila na letošnji podelitvi znova v središču pozornosti
Slika članka
Za zdravo srce, energijo in hujšanje
PINJOLE se na slovenskih krožnikih morda ne znajdejo tako pogosto, a bi se vsekakor morale, saj so izjemno zdrave.
Slika članka
Ima 91 let in še vedno zažiga
Čeprav ima 91 let, je še kako aktivna. Še več, če sta v igri smeh in zabava, je v igri Betty White!
Slika članka
Naša miss pa je prava blondinka!
SPOREN ODGOVOR Nina Đurđević je 22-letna svetlolasa lepotica, ki je odpotovala v Rusijo, da bi tam zastopala barve Slovenije na izboru za miss Universe. Na pot so jo pospremili tudi novinarji, ki so ji postavljali različna vprašanja, njen odgovor na eno od njih pa je sprožil polemike v slovenskih medijih. Kaj je bilo narobe z njenim odgovorom in ali svetlolaska res ni razumela vprašanja glede kriminaliziranja homoseksualnosti v Rusiji?
Slika članka
Ima zadnjico kot Kim
Številni oboževalci 33-letno britansko manekenko Kelly Brook občudujejo predvsem zaradi njenih oblin, a lepotica je priznala, da ni povsem zadovoljna s svojim telesom. Na instagramu je objavila fotografijo, na kateri si je grafično povečala zadnjico.
Slika članka
Še en novinar pobegnil iz POP TV
V televizijskih krogih je zakrožila novica, da naj bi se nekdanji voditelj in novinar Miran Tišič dogovarjal za delo športnega voditelja in novinarja na Planet TV v informativni oddaji Danes. Oče dveh otrok je maja ostal brez zaposlitve na POP TV.
Slika članka
Popoln ulov
Ko beseda nanese na seksi Emmo K, sem prepričan, da je videti presneto huda tudi v popolni temi. Verjetno bi v prostoru celo zavohal njeno seksapilnost in resnično bi si želel ta eksperiment preizkusiti. In če bi bila gospodična oblečena samo v tangice, mislim, da vem, kakšen bi bil izplen.
kratermedia.sipred 3777 dnevi
Slika članka
Angelika (23 let), Mallorca
VODIČKA Dela v turistični agenciji in strankam razkazuje plaže na Mallorci. Seveda vam proti doplačilu razkaže še nekoliko bolj skrite kotičke, kjer si lahko privoščite pošten počitek.
Slika članka
Čefurji slavijo
Film Čefurji raus režiserja Gorana Vojnoviča je prava uspešnica v naših kinematografih. Ogledalo si ga je že več kot 25.000 gledalcev, zato si je prislužil nagrado Zlata rola.
Slika članka
So ustvarjalne mamice
Katrinas so v velikem ustvarjalnem zagonu. Trenutno uživajo v pripravah bolj akustičnega programa, v katerih vlogo pianistke prevzema kar Sanja, ki je akademska pianistka. Na vajah so zraven njihovi otroci, tako da petje zdaj ni več samo triglasno, temveč so zraven še posebni efekti ...
Slika članka
Slovenske železnice v osmih mesecih s sedmimi milijoni evrov čistega dobička
Skupina Slovenske železnice je prvih osmih mesecih letošnjega leta zabeležila 5,54 milijona evrov dobička iz poslovanja (EBIT), dobiček pred obrestmi, davki in amortizacijo (EBITDA) je znašal 30,35 milijona evrov, čisti dobiček pa je dosegel 7,19 milijona evrov, so danes sporočili iz družbe.
Kronikakratermedia.sipred 3777 dnevi
Slika članka
Kaj se je dogajalo v strelskem obračunu v Mariboru
Na sedežu gradbenega podjetja v Mariboru so danes malo pred poldnevom odjeknili streli. Policisti so na kraju dogodka našli tri mrtve, eden od njih naj bi bil napadalec. Neuradno gre za nekdanjega delavca, ki je ustrelil direktorja in njegovega sina. To je že drugi strelski obračun v Mariboru v dveh dneh.
Slika članka
Slovenski DJ na argentinski zastavi
DJ Umek je na turneji okrog sveta, v okviru katere se je ustavil tudi v Argentini. Pred nabito polnim klubom so ga oboževalci presenetili z argentinsko zastavo, na katero pa so dodali nov grb – Umekov logotip
Slika članka
Državni zbor ukinil institut zemljiškega dolga
Državni zbor je danes z 82 glasovi za in nobenim proti sprejel novelo stvarnopravnega zakonika, ki jo je v proceduro vložila DL in ukinja institut zemljiškega dolga. Ta se je v zakonodaji znašel za zavarovanje terjatev, vendar pa se je po mnenju DL v praksi izkazal kot možnost zlorabe za tiste, ki imajo dolgove, tudi do države.