Vir: lifestylenatural.com

četrtek, 30. april 2015

Slika članka
Ali moškim tudi tik-taka biološka ura?
Toliko je govora o ženski biološki uri. Kaj pa moški, jim tudi kdaj "odtiktaka"? Pri ženska.si smo izbraskali zanimiv članek ...
Slika članka
Čarobni dan na Bledu - doživetje za vso družino
V nedeljo, 24. maja, od 10. ure dalje se bo Bled že četrto leto zapored spremenil v najbolj čarobni prostor pod slovenskim soncem, saj se bo na enem mestu in to ves dan lahko zabavala celotna družina.

četrtek, 9. april 2015

Slika članka
Tekaška trenerka Anica Živko svetuje: KAKO OTVORITI TEKAŠKO SEZONO?
S prihajajočimi pomladnimi dnevi se bo veliko sezonskih tekačev znova lotila teka. Prava obutev in udobna oblačila ter naravni tereni že vabijo k aktivnosti. Tek v naravnem okolju je bolj učinkovit. Čas nam hitreje mine, saj so tereni razgibani, aktivacija je večja.

petek, 12. december 2014

Slika članka
Priprava na zimo – ozimnica
Zima je pred vrati. Če imamo na vrtu ali polju še kaj pridelkov, jih je smiselno počasi pravilno shraniti, da bomo tudi čez zimo lahko uživali domačo in zdravo hrano.

petek, 26. september 2014

Slika članka
LN horoskop 29.9. – 5.10.2014
Pri Horoskop.si so samo za naše bralce pripravili horoskop za prihodnje dni. Upamo, da vam je pisan na kožo in da vam je namenil le dobro. Pa lep vikend!

petek, 19. september 2014

Slika članka
Sindrom policističnih jajčnikov ali PCOS
PCOS je zadnje čase zelo pogost problem pri mladih dekletih, je tudi eden glavnih vzrokov za neplodnost. Kateri so simptomi, kako ga odkrijemo in zdravimo pa nam svetuje Simone Godina.
Slika članka
Sindrom policističnih jajčnikov ali PCOS (polycistic ovarian sindrom)
PCOS je zadnje čase zelo pogost problem pri mladih dekletih, je tudi eden glavnih vzrokov za neplodnost. Kateri so simptomi, kako ga odkrijemo in zdravimo pa nam svetuje Simone Godina.

četrtek, 18. september 2014

Slika članka
Dobri utripi 2014 - dobrodelni festival smeha, umetnosti, kulinarike in zabave
Monokomedija Mulc ... vas gleda z Bojanom Emeršičem, popoldne napotkov za uspešno nastopanje z Boštjanom Romihom in Fokus okusov z vrhunsko in edinstveno Neisho, odličnim in priznanim Alešem Bravničarjem ter chefom Borutom Jovanom. Dober festival z dobrim namenom.

petek, 29. avgust 2014

Slika članka
LN horoskop 1.9.-7.9.2014
Pri Horoskop.si so za vas pripravili horoskop za prihodnje dni. Poglejte, kaj so vam namenile zvezde.

petek, 22. avgust 2014

Slika članka
6 načinov, kako prihraniti v kuhinji
Za vas smo izbrskali prispevek o tem, kako znižati stroške med kuhanjem. Pravilna poraba energije pri kuhanju lahko pripomore k nižjim računom za elektriko ali plin.
Slika članka
Z Acai jagodami nad utrujenost in slabo spanje
Majhni črni sadeži, ki spominjajo na borovnice, a rastejo na visokih palmah, so zakladnica zdravilnih snovi. Južnoameriške Acai jagode so od nekdaj del prehrane, edtem ko so pri nas postale poznane in popularne šele v zadnjem desetletju.

sobota, 16. avgust 2014

Slika članka
LN horoskop 18.-24.8.2014
Pokukajmo v zvezde, kaj so nam namenile te dni. Kaj prihaja, kaj odhaja, kje so nove pasti in nove priložnosti? Pri LN vam želimo zvrhan koš sreče in le lepih stvari.

petek, 18. julij 2014

Slika članka
LN horoskop 21.-27. 7.
Za LN so pri Horoskop.si pripravili napoved za prihodnje dni. Preverite, kaj so vam namenile zvezde, kakšno bo počutje, priložnosti, izzivi, kje bodo nevarnosti in ovire.

četrtek, 3. julij 2014

Slika članka
Migaj z mano tudi v Žalcu - 3. dobrodelni tek in 2. polmaraton
V soboto, 13. septembra 2014, pripravljamo že 3. dobrodelni tek Migaj z mano Žalec ter 2. polmaraton. Migaj z mano tudi ti!

četrtek, 12. junij 2014

Slika članka
LN horoskop 9.6.-15.6.2014
Za LN so pri Horoskop.si pripravili horoskop za prihodnje ni. Preverite, kaj so vam namenile zvezde, kakšno bo počutje, priložnosti, izzivi, kje bodo nevarnosti in ovire.
Slika članka
Kemikalije, ki morajo iz vašega doma!
Kemikalije zastrupljajo naša življenja, najdemo jih lahko povsod. Spoznajte 12 kemikalij, ki jih resnično ne smete imeti v vašem domu.
Slika članka
Mama mora najprej poskrbeti zase!
Vsaka mama mora najprej poskrbeti zase, živeti zase in si privoščiti spanec, sprostitev, odmor in regeneracijo. Le tako ima dovolj energije in volje za opravljanje svojih nalog, le tako je lahko zdrava in vesela mama.
Slika članka
Na 3. teku Migaj z mano Velenje je bilo zanimivo, pestro in dobrodelno
Na 3. dobrodelnem teku Migaj z mano Velenje smo zbrali 1.160,00 EUR za mlade, obolele za rakom.

četrtek, 5. junij 2014

Slika članka
LN horoskop 2.6.-8.6.2014
Pred nami so topli, vroči poletni dnevi. Naj bodo nepozabni, zanimivi, polni ... Kaj pa so nam namenile zvezde?

četrtek, 22. maj 2014

Slika članka
Ln horoskop 17.5.-25.5.2014
Kako se bo odvijal konec maja? Naj vam v življenju sije sonce, naj vam bo toplo pri srcu in naj bodo lepi dnevi. Kaj pa so vam namenile zvezde?