Vir: luksuz.net

četrtek, 22. julij 2021

Zanimivostiluksuz.netpred 996 dnevi
Slika članka
Hotel Histrion vabi v prenovljeni podobi
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Hotel Histrion, med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji je največji hotel na slovenski obali. Med Portorožem in Piranom se razprostira letovišče St. Bernardin Resort Portorož in tik ob morju leži tudi povsem prenovljen Hotel Histrion. Biti v hotelu, kjer lahko skorajda stopiš v morje s terase, kjer te ob jutrih zbudijo galebi in zvečer zaspiš […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

torek, 29. junij 2021

Gospodarstvoluksuz.netpred 1019 dnevi
Slika članka
Brezplačna Izdelava Spletne Strani – Da, Tudi To Obstaja!
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Vas zanima izdelava spletne strani, pa ne veste, kateri je za vas najboljši način? Je na spletu preveč informacij in nimate dovolj znanja, da bi ocenili, katera oblika je za vas najbolj primerna? Imate omejen proračun in iščete ugodnejše rešitve? V članku si bomo ogledali primerjavo med izdelavo spletne strani s popularnim WordPressom in drugimi […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

nedelja, 6. junij 2021

Zanimivostiluksuz.netpred 1042 dnevi
Slika članka
Ruska Dača vstopa v poletje
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Letošnje koncertno poletje na lokaciji Ruska dača v Zgornjih Gameljnah se uradno prične že 10. junija s prav posebnim koncertom Med iskrenimi ljudmi – V spomin Mojmirju Sepetu. Njegove pesmi in pesmi njegovih glasbenih prijateljev ter sopotnikov bosta prepevali Alenka Godec in Eva Hren. Nihče ne dvomi, da bodo na obrazih tako solze nostalgije, kot […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

sreda, 19. maj 2021

Gospodarstvoluksuz.netpred 1060 dnevi
Slika članka
Cene za gradnjo in obnovo hiše
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Kakšne so cene za gradnjo hiše, obnovo stanovanja in urejanje okolice v letu 2021 in koliko stanejo arhitekti in notranji oblikovalci? Na strani www.omisli.si/gradnja-obnova preverite cene ter preverjene izvajalce za vaš sanjski dom… Zdaj po koncu koronakrize ogromno Slovencev načrtuje prenovo stanovanja, gradnjo hiše, adaptacijo kopalnice, prizidek, obnovo fasade in urejanje okolice. Vabljeni k branju: LUKSUZ.

četrtek, 11. marec 2021

Slika članka
Bambus ščetke in palčke
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Bambus je izbor znamke beFresh, ki je slovenska blagovna znamka podjetja Ansur trade d.o.o. beFresh je sinonim za svežino, trajnost in odgovornost. Vabljeni k branju: LUKSUZ.

četrtek, 4. marec 2021

Slika članka
Visoke pete in krčne žile
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Visoke pete žensko nogo res olepšajo, jo naredijo posebno, so pa skregane s krčnimi žilami. Dame, ki ste nagnjene k pojavu krčnih žil, se morate izogibati tako visokim petkam kot povsem neudobnim čevljem. Za posebno mnenje smo povprašali strokovnjakinjo, dr. Tadejo Vidmar Curk, ki jo številni poznajo iz strokovne ustanove Avelana. Vabljeni k branju: LUKSUZ.

četrtek, 27. avgust 2020

Zanimivostiluksuz.netpred 1325 dnevi
Slika članka
V Hotel Park na Bledu s turističnimi boni
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Hotel Park, ki se dviga tik ob jezeru in že leta nudi izjemno kakovostno dopustniško doživetje, je junija ponovno odprl svoja vrata. Svež, prenovljen in v teh časih koronske krize, z zanimivo ponudbo. Ne boste verjeli, ampak turistični bon je mogoče vnovčiti tudi pri njih, se razvajati v bazenu v 5. nadstropju in zvečer iz […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

nedelja, 23. avgust 2020

Slika članka
6 Pack Čukur in Anabel
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. 6 Pack Čukur je slovenski javnost zelo znan glasbenik. Nedavno je predstavil komad, ki ga je ustvarjal med epidemijo. »Pesem Narazen a skupaj je nastala z mojim zvestim producentom Teodorjem Amanovičem – Tošem, ki je deloval v glasbeni skupini Nude in je avtor glasbe, ki jo ustvarjam zadnjih 5let«, je povedal 6 Pack Čukur, ki […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

petek, 3. julij 2020

Slika članka
Energijski nakit Divine Kaly
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Kaly Kolonič ima svojo znamko Energijski nakit Divine Kaly je uspešna in unikatna Energijska znamka, s katero sem se srečala nekaj tednov nazaj. Zamislila si jo je umetnica Kaly Kolonič, ena izmed vodilnih in zanimivih osebnosti na energijskem področju pri nas. Njen nakit je posebnost, ki te dni kroži naokoli in razveseljuje mlade dame. Energijski […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

ponedeljek, 22. junij 2020

Slika članka
Maja Primožič in njena vizija
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Pogovor z ustanoviteljico Zelenega planeta Maja Primožič je ustanoviteljica in direktorica portala Zeleni planet, ki združuje ekološko naravnane ponudnike zdravih produktov in storitev. Gre pravzaprav prvo slovensko spletno rešitev za povezovanje različnih spletnih eko trgovin, predvsem pa posameznih manjših ponudnikov, ki se morajo boriti proti velecentrom in množičnega potrošništva. Maja z promocijo odgovornega življenja in […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

torek, 9. junij 2020

Gospodarstvoluksuz.netpred 1404 dnevi
Slika članka
Zeleni svet, prijazne storitve
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Iskalnik Zeleni planet spreminja navade Zeleno je beseda, ki je v 2019 in 2020 ljudi še posebej očarala. Zveza ‘zeleno življenje’ zazvezni še lepše, odmevnejše in celovitejše. Pove, da zeleno barvo, simbol za naravo, svežino in rast vpeljemo v vse plasti svojega življenja in s tem zaživimo v duhu sodelovanja z naravo – to je […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

nedelja, 31. maj 2020

Slika članka
Sramežljiva Lana s smislom za humor
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Lana prihaja iz popularne družine. Njen oče je Boris Potočnik in njena 10 let starejša sestra Damaris Potočnik, ki ste jo leta 2016 videli v oddaji Slovenija ima talent, sta glasbenika, mami Nina Potočnik pa je prava umetnica ko pride do ročnih izdelkov. S petjem se je bolj resno začela ukvarjat leta 2007, obiskovala privatne […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

ponedeljek, 27. april 2020

Slika članka
Izkrivljen nožni palec sodobnega človeka
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Na stopalih svet stoji, bi lahko rekli. Zato je deformiran izkrivljen palec na nogi ne le estetska, ampak tudi sistemska težava. Nekoč so otroci in odrasli bosi premagovali razdalje, danes neprimerna obuvala, način življenja in sistemska obolenja puščajo na gležnjih, stopalih in prstih boleče posledice. Izkrivljen nožni palec ali hallux valgus lahko kakovost vašega življenja […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

torek, 21. april 2020

Slika članka
Kava, omamno črno zlato
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Že stoletja je kava ena najbolj zapeljivih pijač, ki nas poživi, bodri, navdihuje ali celo pahne v odvisnost. Okus, po katerem hrepenimo takoj ob jutranjem svitu in nas spremlja čez ves dan. Z lahkoto rečemo, da smo Slovenci nori na kavna pražena zrna, ki se spremenijo v čudežni napoj. Zaradi njene popularnosti smo tudi Slovenci […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

petek, 17. april 2020

Slika članka
Alergijski rinitis je resna nadloga
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Alergije so del spomladanskega časa. Tako lepo obdobje, pa nekaterim povzroči toliko skrbi. Alergijski rinitis ali seneni nahod pomembno vpliva na kakovost bolnikovega življenja, moti spanec, povzroči izostanek v šoli in zmanjša delovno storilnost ter vpliva na preživljanje prostega časa. Zdravnika sicer obišče večina tistih, ki imajo od zmerne do težjo obliko alergijskega rinitisa, medtem […] Vabljeni k branju: LUKSUZ.

nedelja, 12. april 2020

Zanimivostiluksuz.netpred 1462 dnevi
Slika članka
Koštabona s pogledom nad Dragonjo
LUKSUZ. - Naš vsakdanji kruh. Zgrajena na konici flišnega slemena, kot naravni pomol, ki nadzira življenje nad dolino Dragonje. Koštabona. Vasica, kjer se ne tare turistov, ne hupajo avtomobili in se nikomur ne mudi. Nima gostilne, niti kavarne. Vabljeni k branju: LUKSUZ.

petek, 3. april 2020

Slika članka
Življenje teče skozi hrbtenico
Bolečine v hrbtenici Bolezni  in težave povezane s hrbtenico so peti najpogostejši vzrok za hospitalizacijo. Danes so še posebej pogoste v zahodni industrializirani družbi s splošno razširjenostjo od 70 do 80 odstotkov populacije. In le redki so tisti, ki niso na tak ali drugačen način občutili zdravstvenih težav na tem delu telesa. Žal je zaradi […]

četrtek, 26. marec 2020

Slika članka
Nuša Rojs pravi, da je lepota povsod
Mini luksuz poligraf in pevka Nuša Rojs Temnolasa pevka Nuša Rojs je pred časom opozorila nase s hudomušno pesmijo Dvojka. Marsikdo je takoj ugibal, ali je bila pesem nemara namenjena gospodu Savršenemu. Besedilo pesmi, ki je zelo barvito in igrivo, zagotovo podaja marsikakšen odgovor, je pa Nuša Mila kaj kmalu zamenjala za novega simpatičnega moškega, […]

torek, 3. marec 2020

Zanimivostiluksuz.netpred 1502 dnevi
Slika članka
Apartma Nasmeh na Krku
Apartma za dobro voljo Odličen pogled na zaliv mesta Malinska s terase apartmaja Nasmeh vam bo ostal še dolgo let v spominu. Krk je sicer med Slovenci zelo pogosta destinacija za dopustovanje in če vam je Malinska všeč oziroma če iščete apartma z lepim pogledom na morje, v centru dogajanja, pa vendar ne v preveliki […]

sobota, 29. februar 2020

Zanimivostiluksuz.netpred 1505 dnevi
Slika članka
Kastelo ni tipičen moški
Kantavtor Kastelo sreča Deklico s Pirana Kastelo je umetniško ime glasbenika Jožeta Kastelica. Potem, ko je poleti naletel na deklico iz Pirana, ki pa ni bila morska deklica, a je o njej vseeno napisal pesem in posnel čisto pravi poročni videospot, zdaj kantavtor Kastelo pojasnjuje, kje v Sloveniji je Mali raj. Le tega je ponovno […]