Vir: MA marketing

ponedeljek, 19. junij 2023

The post PTP Day 2023 appeared first on MA marketing - komunikacijska agencija.

sreda, 19. april 2023

Niste prepričani, kakšne velikosti slik ali video vsebin izbrati za objavo na Facebooku? Za vas smo pripravili kratek priročnik z aktualnimi dimenzijami slik in video gradiv na Facebooku, ki vam bo v pomoč pri ustvarjanju vsebin. The post DIGITALNI TRENDI V MARKETINGU: KAJ PRINAŠA LETO 2023? appeared first on MA marketing - komunikacijska agencija.

torek, 11. april 2023

Za Primorski tehnološki park smo organizirali zaključno prireditev POPRI 2022, ki je po treh letih ponovno potekala v živo. The post Canon CEE Green Apples Team Event 2022 appeared first on MA marketing - komunikacijska agencija.

sreda, 15. februar 2023

Iščeš nove izzive? Če ti je všeč dinamično delo, želiš razvijata svoja znanja in nabirati nove izkušnje, te vabimo, da se pridružiš naši ekipi. The post Zaposlimo asistenta (m/ž) z znanjem digitala appeared first on MA marketing - komunikacijska agencija.

sreda, 15. junij 2022

Za Primorski tehnološki park smo organizirali zaključno prireditev POPRI 2022, ki je po treh letih ponovno potekala v živo. The post PTP Day 2022 appeared first on MA marketing - komunikacijska agencija.

torek, 24. maj 2022

S pristno interno komunikacijo poskrbimo, da so najdragocenejši deležniki vsakega podjetja, to so njegovi zaposleni, redno obveščeni o dogajanju. The post Odnosi z interno javnostjo ključni za pozitivno podobo podjetja appeared first on MA marketing - komunikacijska agencija.

četrtek, 14. april 2022

Organizacija spletnega večera fada, tradicionalne portugalske glasbene zvrsti. The post Zaključna prireditev tekmovanja Popri 2022 appeared first on MA marketing.

torek, 12. april 2022

Niste prepričani, kakšne velikosti slik ali video vsebin izbrati za objavo na Facebooku? Za vas smo pripravili kratek priročnik z aktualnimi dimenzijami slik in video gradiv na Facebooku, ki vam bo v pomoč pri ustvarjanju vsebin. The post Dimenzije slik in video gradiv na Facebooku za leto 2022 appeared first on MA marketing.

ponedeljek, 17. januar 2022

Dan ARRS je osrednji letni dogodek agencije, ki je usmerjen zlasti v predstavitev novosti in trendov v okviru njene dejavnosti. The post Virtualni dogodek: Dan ARRS 2021 appeared first on MA marketing.

petek, 7. januar 2022

Novoletne obljube za motivacijo ob začetku novega leta. Če ste tudi vi med tistimi, ki se še niste spravili v poln delovni zagon, imamo za vas nasvet, kako to storiti. The post Novo leto, nov začetek. appeared first on MA marketing.

ponedeljek, 20. december 2021

Organizirali smo okroglo mizo, ki je potekala ob mednarodnih dnevih proti nasilju nad ženskami in mednarodnem dnevu človekovih pravic. The post Hibridni dogodek: okrogla miza Recimo nasilju NE appeared first on MA marketing.

sreda, 1. december 2021

Mednarodno srečanje domačih in tujih strokovnjakov s področja pediatrije in redkih bolezni iz več kot 40 držav in petih celin. The post Virtualni dogodek: Doseganje enakosti in inovacij pri presejanju novorojenčkov in družinske hiperholesterolemije po Evropi appeared first on MA marketing.
Hibridni dogodki, mikro-izkušnje, dogodki na prostem, prenosi v živo, vključevanje tehnologije, kakovostna produkcija, nove prioritete uporabnikov. The post Virtualni dogodek: Doseganje enakosti in inovacij pri presejanju novorojenčkov in družinske hiperholesterolemije po Evropi appeared first on MA marketing.

nedelja, 31. januar 2021

Hibridni dogodki, mikro-izkušnje, dogodki na prostem, prenosi v živo, vključevanje tehnologije, kakovostna produkcija, nove prioritete uporabnikov. The post 10 nasvetov za organizacijo dogodkov v letu 2021 appeared first on MA marketing.

petek, 29. januar 2021

Razmišljate o tem, da bi opustili e-poštni marketing? Razmislite še enkrat. Čeprav kanali, kot so družabni mediji, glasovno iskanje in obogatena resničnost, igrajo pomembno vlogo na nakupni poti potrošnika, nova raziskava podjetja Adobe ugotavlja, da e-pošta v primerjavi s temi novimi kanali in tehnologijami ostaja pomembna. The post Marketinški in komunikacijski trendi letošnjega leta appeared first on MA marketing.

torek, 3. november 2020

Kaj je pomembno pri komuniciranju v kriznih časih, s katerim smo trenutno soočeni, ko se pojavnost krize stopnjuje oziroma ponavlja? The post Ustrezno komuniciranje v kriznih časih – zakaj je tako pomembno? appeared first on MA marketing.

ponedeljek, 14. september 2020

The post Priljubljena družbena omrežja, ki jih je smiselno vključiti v strategijo odnosov z javnostmi appeared first on MA marketing.

petek, 28. avgust 2020

The post 3 stvari, na katere morate biti pozorni, da bodo vaša e-sporočila odprli in prebrali. appeared first on MA marketing.

sreda, 1. julij 2020

Kako organizirati virtualni dogodek? V prejšnjih blogih smo podrobneje spoznali – kaj so spletni dogodki in zakaj jih uporabljati. Zdaj pa si preberimo, kako jih uporabljati v praksi. Virtualni dogodek kot tehnična usposobljenost  Jasno je, da mora biti virtualni dogodek (in vse, kar spada zraven, npr. registracija, potrditev e-naslova ipd.) prilagojen ciljni publiki. Potrebujete pet ali 100 prenosnih palic WPFBTS? Ne eno, ne drugo,... The post Kako-virtualni-dogodek appeared first on MA marketing.

petek, 26. junij 2020

Pri pripravi načrta je treba posebno pozornost nameniti oblikovanju hierarhije, ki opisuje, kako naj se informacije izmenjujejo v podjetju, torej kdo v podjetju je odgovoren za kaj. The post Kaj je spletni dogodek? appeared first on MA marketing.