Vir: Oopsi

ponedeljek, 11. marec

V lanskem letu smo skupaj s podjetjem Dr. Gorkič na Instagramu ponovili akcijo Dr. Gorkič svetuje pri težavah z vaginalnimi vnetji. Javilo se je kar nekaj sledilk, ki se že precej časa se bori z različnimi vaginalnimi težavami. Dolgotrajne težave lahko vodijo v nezadovoljstvo, porušijo samozavest, vplivajo na samopodobo, vsekakor pa močno vplivajo tudi na spolno življenje.  Trem sledilkam, ki se že več mesecev, pa […] The post Dr. Gorkič svetuje appeared first on Oopsi .

torek, 27. februar

… pa je nastopil še zadnji dan našega popotovanja. Petek, dan, ko je naš Lukec vpihnil že 7. svečko. “Ti si tak srečko ku maš u New Yorki rojsn dan,” je ves čas govoril Jaka. Prejšnji dan mu je na tekmi za spomin kupil košarkarsko žogo New York Knicksov (saj ne, da jih imamo doma […] The post Top of the Rock, Maddame Tussauds National history musem appeared first on Oopsi .

četrtek, 22. februar

Več kot polovica tega čudovitega doživetja je za nami. Ampak… vsega lepega je enkrat konec. Pred nami sta še dva aktivna dneva raziskovanja velikega jabolka in tudi tokrat smo bili odločeni, da izkoristimo maksimalno. Že šesti dan zapored nam je bilo vreme ekstremno naklonjeno. Sončen, topel dan… Bi si lahko želeli še več? Ob 10:00 […] The post Friends Experience, Edge in tekma v MSG appeared first on Oopsi .
Sreda je bila rezervirana za izlet z ladjico do Liberty islanda, otočka, na katerem stoji znameniti kip svobode. Kip svobode je bilo darilo Francozov, ki je v Ameriko prišel leta 1885. Francozi so v čast zavezništvu med državama med ameriško revolucijo zgradili kip, da bi Ameriko priznali kot borca za svobodo, hkrati pa Francoze spodbudili, […] The post Kip svobode in Central park appeared first on Oopsi .

petek, 16. februar

… pa je napočil težko pričakovani dan D, dan, o katerem sta najina dva fantka sanjala že leta. Dan, ki se je zdel tako težko uresničljiv… Dan, ki si ga bosta zaogtovo zapomnila za celo življenje. “Mami, sej bom js hmal v NBA, bomo pa takrat šli,” je ves čas govoril Jaka, ko se mu […] The post Empire State Building in NBA tekma appeared first on Oopsi .

četrtek, 15. februar

… in napočil je čas, da si tudi mi uredimo tedenske vozovnice za podzemno železnico. Toplo oblečeni in udobno obuti smo se sprehodili do slavnega Grand Central terminala. “Leeeej, tmle je bla Serena, dej me fotki,” je vzklikala Tamara, goreča fanica serije Gossip Girl. Grand Central Terminal se nahaja na 42. ulici v središču Manhattna. […] The post Izlet z ladjico in Intrepid appeared first on Oopsi .
… prvi občutki ko smo prehodili Times Square so bili izjemno mešani. Ljubljana v malce večjem obsegu mogoče? Nebotičniki? Priznam, da moj prvi vtis ni bil najbolj pozitiven, a kljub temu sem se predala in skušala užiti vsako minuto tega mogočnega mesta. Ura je odbila pet popoldan, po našem času torej 11 zvečer, kar je […] The post Hop on Hop off bus in spodnji Manhattan appeared first on Oopsi .
… it’s been waiting for you. Pa se je zaključila… naša prva, zagotovo ne zadnja, a vsekakor nepozabna izkušnja. Sklenila sem, da vse svoje občutke strnem v besede in morda z izkušnjami, ki smo jih pridobili po enotedneskem raziskovanju obljubljene dežele, pri načrtovanju potovanja v New York, pomagam še komu. Verjetno ste med vrsticami že […] The post Welcome to New York appeared first on Oopsi .

sreda, 31. januar

Odštevamo še zadnje dni do naše nepozabne dogodivščine. Priznam, da me že malce stiska v prsih, da neprestano razmišljam česa vsega NE SMEM pozabiti (na primer kontaktnih leč, ker je sicer brez pomena da kamorkoli potujem, če bom potem na cilju na pol slepa – plan je, da si leče zapakiram tako v ročno prtljago, […] The post Odštevamo! appeared first on Oopsi .