Vir: Planet TV

sreda, 28. februar

RumenoPlanet TVpred 47 dnevi
Slika članka
Planet TV ima novo spletno stran
Zaživela je nova spletna stran televizije Planet TV, na kateri boste lahko še naprej spremljali vse aktualne vsebine, povezane z vašimi priljubljenimi oddajami, resničnostnimi šovi, serijami in filmi. Novo stran si lahko ogledate TUKAJ.

torek, 27. februar

RumenoPlanet TVpred 48 dnevi
Slika članka
Klic v sili se je končal z nepričakovanim odgovorom
Tudi nocoj ob 19.50 vas na Planetu čaka kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem. Tudi nocojšnja oddaja bo postregla z raznovrstnimi vprašanji, zanimivimi tekmovalci in nepričakovanim zapletom.

ponedeljek, 26. februar

RumenoPlanet TVpred 49 dnevi
Slika članka
Z nepričakovano potezo je tekmovalec navdušil Godlerja #video
Nocojšnji večer si lahko spet popestrite s kvizom Milijonar, v katerem nas spet čakajo zanimiva vprašanja in tekmovalci. Eden od njih bo s svojo odločnostjo močno navdušil voditelja Jureta Godlerja.

sobota, 24. februar

RumenoPlanet TVpred 51 dnevi
Slika članka
Zvezdniški ekipi morata odkriti le še pet mask
Zabavno oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko lahko na Planetu spremljate ob sobotah ob 20.25, ko sta na sporedu dva dela. Nocoj si bomo ogledali polfinale, v katerem se bo z glasbenimi nastopi predstavilo še zadnjih pet še neodkritih mask, pod katerimi se skrivajo znani Slovenci in Slovenke.
RumenoPlanet TVpred 51 dnevi
Slika članka
Ženin žrtev prevare na spletnem zmenku: na drugi strani je bil ...
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. Ženin Andrej nam je v pogovoru med drugim razkril, kako se je končal zmenek na enem od družbenih omrežij. Izkazalo se je namreč, da je bil na drugi strani moški.

petek, 23. februar

RumenoPlanet TVpred 52 dnevi
Slika članka
Strokovnjakinja iz šova Poroka na prvi pogled spregovorila o pretresljivi izkušnji poslistva #video
V oddaji Jutro na Planetu je bilo tokrat govora tudi o temi, o kateri je težko govoriti, a jo je zavoljo osebne rasti nujno treba naglasiti. Kako lahko žrtve spolnega nasilja nadaljujejo svoje življenje in gojijo zdrave partnerske odnose? Iz prve roke smo slišali pretresljivo zgodbo žrtve, ki se je prelevila v uspešno žensko, ki danes pomaga ljudem najti partnerske vezi in pot k lepi spolnosti.

sreda, 21. februar

RumenoPlanet TVpred 54 dnevi
Slika članka
Smeh zagotovljen: poglejte, kaj se je zgodilo med klicem v sili #video
Tudi nocoj si boste na Planetu laho ogledali kviz Milijonar, v katerem kot ponavadi ne bo manjkalo zabavnih trenutkov. Eden takih se je zgodil tudi med klicem v sili.

torek, 20. februar

RumenoPlanet TVpred 55 dnevi
Slika članka
Ženin o svoji najtežji življenjski preizkušnji: Bilo mi je zelo hudo in tega ne bi nikoli več ponovil
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo tretje sezone slovenske različice ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bomo spremljali šest parov na poti iskanja prave ljubezni. Neveste in ženine smo že predstavili, zdaj pa jih skozi intervjuje lahko tudi podrobneje spoznate. Ženin Rudi nam je v pogovoru med drugim zaupal, kaj je bila njegova najtežja življenjska preizkušnja.
RumenoPlanet TVpred 55 dnevi
Slika članka
Godler nasmejal z odzivom na tekmovalčeve besede #video
Tudi nocoj ob 19.50 nas na Planetu čaka ura odlične zabave z oddajo Milijonar, v kateri bo tokrat na vroči stol sedel tudi tekmovalec Aleks iz Vižmarij. Skupaj z voditeljem Juretom Godlerjem bosta poskrbela, da v oddaji ne bo manjkalo smeha.

ponedeljek, 19. februar

RumenoPlanet TVpred 56 dnevi
Slika članka
Tekmovalka spregovorila o nič kaj prijetni izkušnji s priljubljenim pevcem #video
Nocoj ob 19.50 si boste na Planetu lahko ogledali kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem, v katerem bo tekmovalka razkrila prigodo s koncerta priljubljene italijanske glasbene skupine, ki pa ji ni ostala ravno v najlepšem spominu.

petek, 16. februar

RumenoPlanet TVpred 59 dnevi
Slika članka
Sobotni večer z oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko
Zabavno oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko boste od zdaj na Planetu lahko spremljali ob sobotah ob 20.30, ko bosta na sporedu dva dela. Tudi tokrat se nam bodo predstavile štiri nove maske in skupaj z zvezdniškima ekipama, bomo lahko ugibali, kdo od znanih Slovencev se skriva pod maskami žabe, pirata, pajkovke in čuka.

četrtek, 15. februar

RumenoPlanet TVpred 60 dnevi
Slika članka
Trdoživi kot čebele – že 70 let
V Medexu slavijo častitljivo obletnico. Pred sedemdesetimi leti, 16. februarja 1954, je namreč  Zveza čebelarskih društev Slovenije ustanovila trgovsko podjetje Medex z namenom opravljanja komercialne dejavnosti, specializirane za izvoz medu ter oskrbo čebelarjev s čebelarskimi potrebščinami na območju takratne Jugoslavije. Podjetje je od skromnih začetkov zraslo v svetovnega pionirja uporabe čebeljih pridelkov v dobrobit človeka. Z dokazi znanosti in v sodelovanju s številnimi inštitucijami vedno znova odkrivajo neverjetno moč čebel in njihovih pridelkov.
RumenoPlanet TVpred 60 dnevi
Slika članka
Predstavljamo vam ženine v novi sezoni Poroke na prvi pogled #foto
V ponedeljek, 4. marca, si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo nove sezone slovenske različice  priljubljenega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v katerem bomo spremljali šest parov, ki bodo s pomočjo strokovnjakov poskušali najti pravo ljubezen. Neveste smo že spoznali, spodaj pa lahko več izveste tudi o letošnjih ženinih.

sreda, 14. februar

RumenoPlanet TVpred 61 dnevi
Slika članka
Ali bi še enkrat nastopil na Evroviziji? To je odgovoril pevec. #video
Nocoj ob 19.50 bo za eno uro dobre zabave na Planetu poskrbel kviz Milijonar, ki ga vodi Jure Godler. Za dobrodelne namene bo na vroči stol sedel tudi pevec skupine LPS Filip Vidušin, ki je med drugim iskreno odgovoril tudi na vprašanje, ali bi si še kdaj želel nastopiti na Evroviziji.

torek, 13. februar

RumenoPlanet TVpred 62 dnevi
Slika članka
Kaj takega se v Milijonarju še ni zgodilo #video
Nocoj ob 19.50 vas na Planetu čaka nova epizoda kviza Milijonar, v kateri bomo priča nekoliko neobičajnemu rezultatu, potem ko se bo eden od tekmovalcev odločil izkoristiti glas ljudstva.

ponedeljek, 12. februar

RumenoPlanet TVpred 63 dnevi
Slika članka
V Slovenijo se vrača odbito Red Bullovo tekmovanje
Prvi Red Bullov dan letenja je Slovenijo obiskal že leta 2005, ko so se ekipe z doma izdelanimi letalnimi napravami pomerile nad Dravo ob mariborskem Lentu. Leta 2012 je Slovenija letela drugič, v Ljubljani, nad Ljubljanico na Špici. Letos se tekmovanje z doma izdelanimi letalnimi napravami vrača v Maribor.
RumenoPlanet TVpred 63 dnevi
Slika članka
Znano je, kdaj se na Planet vračata priljubljena šova #video
Spomladi boste na Planetu lahko spet spremljali kar dva šova, ki sta v preteklih sezonah navduševala gledalce pred malimi zasloni. Slovenska različica ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled in zabavna kuharska oddaja Večerja za 5 se z novima sezonama vračata že 4. marca.
RumenoPlanet TVpred 63 dnevi
Slika članka
Tekmovalcu se je izpolnila življenjska želja #video
V Milijonarju, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 19.50, bo nocoj na vroči stol sedel mladi tekmovalec, ki je priznal, da se mu je izpolnila življenjska želja.

petek, 9. februar

RumenoPlanet TVpred 66 dnevi
Slika članka
Kdo so znani Slovenci, ki se skrivajo pod temi maskami?
Nocoj ob 19.50 se boste na Planetu spet lahko zabavali ob šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki ga vodi Klemen Slakonja. Nocoj bomo spoznali štiri nove maske in eno razkrili. Kdo se skriva pod še dvema maskama, bomo izvedeli v sobotni oddaji, ki bo na sporedu ob 20. uri.
RumenoPlanet TVpred 66 dnevi
Slika članka
Poglejte si prve utrinke priljubljene oddaje, ki se kmalu vrača na televizijske zaslone #video
Oddaja Večerja za 5, ki je že v prejšnji sezoni navdušila gledalce, se z novo sezono kmalu vrača na Planet. Že zdaj pa si lahko pogledate prve utrinke iz nove sezone.