Vir: Pravljična.si

sreda, 3. julij 2019

Slika članka
Kako prihod otroka vpliva na razmerje?
Rojstvo otroka je v življenju zagotovo pomemben mejnik. Ne le, da prihod otroka obrne posamezniku življenje na glavo in v dimenzije, ki jih prej ni poznal. Članek Kako prihod otroka vpliva na razmerje? je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

petek, 24. maj 2019

Slika članka
Urinska inkontinenca – že ena sama kapljica je dovolj
Stresna urinska inkontinenca je najpogostejša vrsta inkontinence. Pri tej vrsti voda (urin) uhaja po kapljicah in se lahko pojavlja tudi v mlajših letih. Članek Urinska inkontinenca – že ena sama kapljica je dovolj je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

ponedeljek, 4. februar 2019

Slika članka
Razvijamo ali zaviramo otrokove talente?
Vsak otrok je edinstven in ima posebno poslanstvo ter zanj potrebne darove. Pri tem nimam v misih samo športno ali glasbeno nadarjenih otrok, ampak tudi tiste, ki so morda še posebej občutljivi. Članek Razvijamo ali zaviramo otrokove talente? je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

četrtek, 15. november 2018

Slika članka
Popolni rituali za dojenčkov dnevni počitek v treh preprostih korakih
Prvi pomemben korak je, da otroka ustrezno oblečemo, zato si poglejte, kakšni so popolni rituali za dojenčkov dnevni počitek v treh preprostih korakih. Članek Popolni rituali za dojenčkov dnevni počitek v treh preprostih korakih je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

sreda, 7. november 2018

Slika članka
Ustvarjamo z otroci: Nahranimo ptice s piškotki
Pozimi pticam ni na voljo dovolj hrane, zato jim lahko pomagamo tako, da jim pripravimo hišice s semeni ali pa na veje dreves namestimo »ptičje piškotke«, ki bodo za ptice prava poslastica, za vas in vaše otroke pa mali ustvarjalni projekt. Članek Ustvarjamo z otroci: Nahranimo ptice s piškotki je bil najprej objavljen na Pravljična.si.
Slika članka
Eterična olja v nosečnosti: Katera lahko uporabljamo?
Pri izbiri eteričnih olj med nosečnostjo moramo biti še posebej previdni. Prvi razlog je v tem, da lahko eterična olja prodrejo v posteljico in vplivajo na razvoj zarodka. Članek Eterična olja v nosečnosti: Katera lahko uporabljamo? je bil najprej objavljen na Pravljična.si.
Slika članka
Dula (doula) – čustvena opora pred porodom, med njim in po njem
Lahko bi rekli, da je dula (doula) obporodna spremljevalka, katere vloga obstaja že toliko časa, kolikor ženske rojevajo. Pogovarjali smo se z eno izmed njih. Članek Dula (doula) – čustvena opora pred porodom, med njim in po njem je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

petek, 2. november 2018

Slika članka
Nosečnost in staranje
Ne glede na to, kako vznemirljiva je nosečnost, je za žensko vseeno izziv, kako uskladiti nosečnost in staranje. Članek Nosečnost in staranje je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

torek, 16. oktober 2018

Slika članka
Izdelajte svoj nakit: Ogrlica za dobro voljo
Tokrat vam bomo zaupali, kako izdelati ogrlico, ki vas bo skozi vse leto spominjala na brezskrbni in dopustniški čas. Članek Izdelajte svoj nakit: Ogrlica za dobro voljo je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

petek, 28. september 2018

Slika članka
Nasveti za zmanjšanje strij
Strije nastanejo zaradi prevelikega raztezanja kože, če na hitro shujšamo ali se zredimo, zato si poglejte nekaj nasvetov za zmanjšanje strij. Članek Nasveti za zmanjšanje strij je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

četrtek, 27. september 2018

Slika članka
Mamine dobre navade, otrokov višji IQ
Če si tudi vi želite še bolj bistrega otroka, si poglejte mamine dobre navade za otrokov višji IQ. Članek Mamine dobre navade, otrokov višji IQ je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

sreda, 26. september 2018

Slika članka
Znaki stresa pri otrocih
Otroci manifestirajo stres z nenadno spremembo obnašanja, zato si poglejte znake stresa pri otrocih. Članek Znaki stresa pri otrocih je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

torek, 25. september 2018

Slika članka
Opravila, ki so med nosečnostjo prepovedana
Če ves čas razmišljate o čiščenju in pospravljanju navlake, si poglejte opravila, ki so med nosečnostjo prepovedana. Članek Opravila, ki so med nosečnostjo prepovedana je bil najprej objavljen na Pravljična.si.
Slika članka
Nasilje med sorojenci
Nekaj rivalstva med sorojenci je povsem običajno, še posebej v otroštvu in mladosti, žal pa včasih prihaja tudi do nasilja med njimi. Članek Nasilje med sorojenci je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

četrtek, 6. september 2018

Slika članka
Naj dojenček joka ali ne?
Nekateri starši prisegajo na metodo, da se otrok zjoka do konca in zaspi, nekateri pa se sprašujejo, ali naj otrok joka ali ne. Članek Naj dojenček joka ali ne? je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

ponedeljek, 27. avgust 2018

Slika članka
Tina Sinjur je zastopala Slovenijo na Univerzitetnem svetovnem prvenstvu v tajskem boksu
Tina Sinjur je zastopala Slovenijo na Univerzitetnem svetovnem prvenstvu v tajskem boksu, katerega priljubljenost se še dodatno stopnjuje zaradi nedavne uvrstitve med olimpijske športe. Članek Tina Sinjur je zastopala Slovenijo na Univerzitetnem svetovnem prvenstvu v tajskem boksu je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

torek, 21. avgust 2018

Slika članka
Boksarska akademija je letos prvič organizirala poletni kamp za otroke
Boksarska akademija je letos prvič organizirala poletni boksarski kamp za otroke. Članek Boksarska akademija je letos prvič organizirala poletni kamp za otroke je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

ponedeljek, 13. avgust 2018

Slika članka
Varna vadba za nosečnice
Nosečnost je za ženske naporna reč. Jo pa vsaka doživlja po svoje. Nekaj drži kot pribito: bolje jih bo premagovala aktivna nosečnica kot tista, ki prisega na počitek. Članek Varna vadba za nosečnice je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

četrtek, 2. avgust 2018

Slika članka
Družinske počitnice imajo vpliv vse življenje
Družinske počitnice imajo vpliv vse življenje, saj so dnevi polni smeha, glasbe, raziskovanj, sonca in še mnogo drugega. Članek Družinske počitnice imajo vpliv vse življenje je bil najprej objavljen na Pravljična.si.

sreda, 1. avgust 2018

Slika članka
Koprive: izkoristite ta izjemen dar narave!
Pogosto se nam zdi, da potrebujemo ogromno denarja, če želimo ostati zdravi. Koprive (Urtica dioica) so izvrsten dokaz, da to ne drži vedno. Članek Koprive: izkoristite ta izjemen dar narave! je bil najprej objavljen na Pravljična.si.