Vir: RockOnNet

torek, 21. februar 2023

KulturaRockOnNetpred 462 dnevi
Znanih je vseh 77 glasbenih izvajalcev, ki bodo nastopili na deveti ediciji slovenskega festivala glasbenih odkritij MENT Ljubljana. The post Celotni glasbeni program festivala MENT 2023 first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .
ZanimivostiRockOnNetpred 462 dnevi
Znanih je vseh 77 glasbenih izvajalcev, ki bodo nastopili na deveti ediciji slovenskega festivala glasbenih odkritij MENT Ljubljana. The post Celotni glasbeni program festivala MENT 2023 first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.

petek, 27. januar 2023

KulturaRockOnNetpred 488 dnevi
MENT Ljubljana, ki se letos seli na novi pomladi termin, predstavlja drugi paket glasbenih imen in konferenčnih govorcev! The post MENT Ljubljana predstavlja drugi paket glasbenih imen first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .

ponedeljek, 9. januar 2023

KulturaRockOnNetpred 506 dnevi
Enajst let je dolga doba, v svetu glasbe pa se čas meri z drugačnimi vatli, kot v dominionu običajnega, karkoli že to je. Dolgoživost ljubljanskega kvinteta, ki je postal sekstet, noiserske sludgerske zveri, ki sliši na ime The Canyon Observer, je prej izjema kot pravilo v svetu ekstremnih obratov. The post The Canyon Observer: O himerični ljubezni, hrupu in fatalizmu Figure first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .
ZanimivostiRockOnNetpred 506 dnevi
Enajst let je dolga doba, v svetu glasbe pa se čas meri z drugačnimi vatli, kot v dominionu običajnega, karkoli že to je. Dolgoživost ljubljanskega kvinteta, ki je postal sekstet, noiserske sludgerske zveri, ki sliši na ime The Canyon Observer, je prej izjema kot pravilo v svetu ekstremnih obratov. The post The Canyon Observer: O himerični ljubezni, hrupu in fatalizmu Figure first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.

ponedeljek, 28. junij 2021

ZanimivostiRockOnNetpred 1066 dnevi
Je senzualen, senzibilen, občutljiv in čuteč album, na katerem s svojo zgodovino in dolgo potjo podobno dihajo in čutijo vsi člani peterice iz Ljubljane, predvsem pa je suveren izdelek, ki ne dela sramote nikomur, temveč ga lahko štejemo za tisti The Best Of album, ki je dal vse in še več, od benda pa terjal malce več kot le to, da zmečejo na isti nosilec zvoka jagodni izbor preteklosti, saj se z lovorikami stare slave ne gre pokrivati na enak, prežvečen način, kajneda?  The post Big Foot Mama – Akustika first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
KulturaRockOnNetpred 1066 dnevi
Je senzualen, senzibilen, občutljiv in čuteč album, na katerem s svojo zgodovino in dolgo potjo podobno dihajo in čutijo vsi člani peterice iz Ljubljane, predvsem pa je suveren izdelek, ki ne dela sramote nikomur, temveč ga lahko štejemo za tisti The Best Of album, ki je dal vse in še več, od benda pa terjal malce več kot le to, da zmečejo na isti nosilec zvoka jagodni izbor preteklosti, saj se z lovorikami stare slave ne gre pokrivati na enak, prežvečen način, kajneda? The post Big Foot Mama – Akustika first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .

torek, 22. junij 2021

ZanimivostiRockOnNetpred 1071 dnevi
Prvi dan konca – epidemije in nekrotičnega stanja, med katerim je svetu zavladalo dvoje: strah in predvsem tišina na koncertnih prizoriščih. Vmes se je v prestolnici sedaj že debelih 32 […] The post BIG FOOT MAMA: Ko odvržeš plasti kozmetike in ostane samo golo bistvo  first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
KulturaRockOnNetpred 1071 dnevi
Prvi dan konca – epidemije in nekrotičnega stanja, med katerim je svetu zavladalo dvoje: strah in predvsem tišina na koncertnih prizoriščih. Vmes se je v prestolnici sedaj že debelih 32 […] The post BIG FOOT MAMA: Ko odvržeš plasti kozmetike in ostane samo golo bistvo first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .

torek, 1. junij 2021

ZanimivostiRockOnNetpred 1093 dnevi
(Nika Records, 2021)  Ko stopaš v čevlje drugega, prinašaš v kontekst nekaj novega, glasbene predelave in prestopanje iz cone varnega in znanega, svojega na polje tujerodnega je potrebno imeti več […] The post NOCTIFERIA – Reforma first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
KulturaRockOnNetpred 1093 dnevi
(Nika Records, 2021)  Ko stopaš v čevlje drugega, prinašaš v kontekst nekaj novega, glasbene predelave in prestopanje iz cone varnega in znanega, svojega na polje tujerodnega je potrebno imeti več […] The post NOCTIFERIA – Reforma first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .

torek, 2. marec 2021

KulturaRockOnNetpred 1184 dnevi
Začelo se je zbiranje podpisev za postopno odpiranje javnih prireditev in okrevanje prireditvenega sektorja po epidemiji. The post Poziv za postopno odpiranje javnih prireditev in okrevanje prireditvenega sektorja po epidemiji first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .
ZanimivostiRockOnNetpred 1184 dnevi
Začelo se je zbiranje podpisev za postopno odpiranje javnih prireditev in okrevanje prireditvenega sektorja po epidemiji. The post Poziv za postopno odpiranje javnih prireditev in okrevanje prireditvenega sektorja po epidemiji first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
ZanimivostiRockOnNetpred 1184 dnevi
Dragi moji, iščete nekaj genialnega in dobrega? Iščete razlog za bivanje in upor? Iščete odgovor na večno vprašanje smisla? Morda je prav v plošči beograjskih alternativnih magov Repetitorjev srž resnice in seme, iz katerega se lahko povije nekaj dobrega. The post Repetitor – Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
KulturaRockOnNetpred 1184 dnevi
Dragi moji, iščete nekaj genialnega in dobrega? Iščete razlog za bivanje in upor? Iščete odgovor na večno vprašanje smisla? Morda je prav v plošči beograjskih alternativnih magov Repetitorjev srž resnice in seme, iz katerega se lahko povije nekaj dobrega. The post Repetitor – Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .

ponedeljek, 1. marec 2021

ZanimivostiRockOnNetpred 1185 dnevi
Včasih je potreben le žarek sonca in upanja, včasih je potrebno le malce preproste zabave in glasbe, ki ne stremi na prvo žogo le pasati na vse pogrošne komercialne radije, čeprav bo tam zavoljo kakovosti in nivoja, priznajmo, vsekakor prišla in prav je tako! The post Jure Lesar – Je kaj novega first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
KulturaRockOnNetpred 1185 dnevi
Včasih je potreben le žarek sonca in upanja, včasih je potrebno le malce preproste zabave in glasbe, ki ne stremi na prvo žogo le pasati na vse pogrošne komercialne radije, čeprav bo tam zavoljo kakovosti in nivoja, priznajmo, vsekakor prišla in prav je tako! The post Jure Lesar – Je kaj novega first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .

sreda, 23. december 2020

ZanimivostiRockOnNetpred 1253 dnevi
Včeraj je na Kongresnem trgu zasvetila nenavadna odrska konstrukcija. To so od jutra do večera gradili požrtvovalni delavci, ki sicer postavljajo odre po vsej Sloveniji. The post Na Kongresnem trgu je iz odrske konstrukcije zrasla smreka first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi.
KulturaRockOnNetpred 1253 dnevi
Včeraj je na Kongresnem trgu zasvetila nenavadna odrska konstrukcija. To so od jutra do večera gradili požrtvovalni delavci, ki sicer postavljajo odre po vsej Sloveniji. The post Na Kongresnem trgu je iz odrske konstrukcije zrasla smreka first appeared on RockOnNet - spletni časopis o glasbi .

torek, 25. avgust 2020

ZanimivostiRockOnNetpred 1372 dnevi
Čas brez iluzij je plošča s tako pomenljivim in brezčasnim naslovom.