Vir: Style.over.net

petek, 15. september

Slika članka
8 stvari, ki se jih morajo ženske naučiti o moških!
Moški so za razliko od žensk precej preprosta bitja in to so stvari, ki jih želijo, da vemo o njih. The post 8 stvari, ki se jih morajo ženske naučiti o moških! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
41-letna igralka v odštekani obleki pokazala nosečniški trebušček
Sienna Miller se je po rdeči preprogi zvezdniške modne revije Vogue World sprehodila v voluminoznem krilu in kratki satenasti srajci z globokim V izrezom. The post 41-letna igralka v odštekani obleki pokazala nosečniški trebušček appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako med treningom pokuriti več kalorij?
Če se vam zdi, da med svojimi treningi niste storili dovolj in bi radi svoje vaje optimizirali, obstaja učinkovit način, kako to doseči. The post Kako med treningom pokuriti več kalorij? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zvezdnica zaradi uporabe botoksa na intervjuju jokala
Pop pevka Ariana Grande, ki je prepoznavna visoko spetih laseh in še bolj visokem glasu, je v joku priznala, da si je v ustnice vbrizgala polnila. The post Zvezdnica zaradi uporabe botoksa na intervjuju jokala appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To jesen se vračajo kratke jakne – izbrali smo 10 najlepših modelov!
Prepričani smo, da vas bodo v trenutku očarali. The post To jesen se vračajo kratke jakne – izbrali smo 10 najlepših modelov! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zakaj se Slovenci še vedno podrejamo turistom?
Vstopim v slaščičarno in namesto pozdrava "živjo" dobim angleški "hi". Zakaj se gostinci tako otepajo slovenskega pozdrava? The post Zakaj se Slovenci še vedno podrejamo turistom? appeared first on Starševski Čvek .

četrtek, 14. september

Slika članka
Dnevni horoskop za petek, 15. septembra 2023
Odlično se boste zaradi prehoda Merkurja v direktno gibanje počutili, če želite nekaj končati ali hrepenite po zaključku, saj boste pripravljeni na trdo delo in spremembe.
Slika članka
6 navad, ki vam jemljejo energijo
Lažje je izbrati stvari in navade, ki vas polnijo z energijo, kot prepoznati tiste, ki vas izčrpavajo. The post 6 navad, ki vam jemljejo energijo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
V Mariboru se obeta ekskluzivni modni dogodek
Priljubljeni modni oblikovalec David Hojnik, ki ustvarja pod znamko DH Fashion, 30. septembra pripravlja svoj šesti samostojni show, prepleten z modo, glasbo, plesom in vizualnimi efekti. The post V Mariboru se obeta ekskluzivni modni dogodek appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zaradi posmehovanja v slavni seriji je imela hude težave s samopodobo
"Vsi so se posmehovali z mojega telesa." The post Zaradi posmehovanja v slavni seriji je imela hude težave s samopodobo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zakaj ni dobro nositi fige kot Sofia Richie
Našli smo dober primer, zakaj ni dobro slepo slediti vplivnežem in njihovim idejam. The post Zakaj ni dobro nositi fige kot Sofia Richie appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zamrznjeno ali sveže? To o sadju in zelenjavi pravijo strokovnjaki.
Ni skrivnost, da bi morali za zdravje pojesti čim več sadja in zelenjave, a pogosto ni sezona ravno tistega pridelka, ki si ga najbolj želimo. Če pa sadje ali zelenjavo zamrznemo, lahko svojo najljubšo zdravo hrano uživamo vse leto. The post Zamrznjeno ali sveže? To o sadju in zelenjavi pravijo strokovnjaki. appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
7 načinov, kako v jesensko garderobo vključiti oranžne odtenke
Jesen nam vedno postreže s pisano paleto barv, med drugim z oranžnimi odtenki, ki jih želimo vključiti tudi v naše modne kombinacije. The post 7 načinov, kako v jesensko garderobo vključiti oranžne odtenke appeared first on Starševski Čvek .

sreda, 13. september

Slika članka
Dnevni horoskop za četrtek, 14. septembra 2023
Služenje drugim vas ne bo motilo, zato boste z veseljem naredili kakšno uslugo ali priskočili na pomoč.
Slika članka
Garnier je uradno odobren s strani Cruelty Free International
Vsi izdelki Garnier imajo povsod po svetu uradno potrditev programa Leaping Bunny v okviru Cruelty Free International organizacije. The post Garnier je uradno odobren s strani Cruelty Free International appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Najbolj slastna in lahka čokoladna torta brez moke
Sladico, ki vam ne bo obležala v želodcu, lahko z majhnimi dodatki prilagodite sezoni. Poletje kar kliče po malinah in rožni vodi. The post Najbolj slastna in lahka čokoladna torta brez moke appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zato se splača obiskati Kempinski, pa četudi samo za en dan!
Kempinski Palace Portorož že sam po sebi predstavlja edinstveno destinacijo v samem središču Portoroža, zdaj pa se lahko pohvali še z vrhunsko wellness izkušnjo. The post Zato se splača obiskati Kempinski, pa četudi samo za en dan! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Barbie lahko zdaj gledate doma! Dostopna je na teh platformah.
Veliki hit poletja si je od včeraj možno ogledati kar z domačega kavča. Dostopen je namreč na številnih platformah za pretakanje vsebin, vendar seveda ne brezplačno. The post Barbie lahko zdaj gledate doma! Dostopna je na teh platformah. appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Trik, s katerim boste našli barvo las, ki vam najbolj ustreza
Še vedno iščete tisto pravo barvo, ki bo vaš zaščitni znak in h kateri se lahko vedno zatečete, ko potrebujete hiter obisk frizerja? Preverite, kako jo odkrijete! The post Trik, s katerim boste našli barvo las, ki vam najbolj ustreza appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Ljubljanski teden mode bo zavzel prenovljeni Center Rog!
Kreacije slovenskih modnih oblikovalcev si boste lahko ogledali od 2. do 6. oktobra. The post Ljubljanski teden mode bo zavzel prenovljeni Center Rog! appeared first on Starševski Čvek .