Vir: Style.over.net

Torek, 12. september

Slika članka
Kako se znebiti strahu pred letenjem?
Strah pred letenjem je eden izmed izredno pogostih strahov ljudi, četudi so nesreče redke, tehnologija pa vse bolj izpopolnjena. Upoštevajte nasvete strokovnjakov za brezskrben vzlet brez tesnobe, oblivanja s poltjo ter mrzlične nervoze. The post Kako se znebiti strahu pred letenjem? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
5 načinov, kako letošnjo jesen nositi priljubljene ‘mom jeans’
'Mom jeans' so odličen kroj jeansa, ki se ga ne bomo nikoli naveličali. Preverite, kako ga bomo kombinirali letošnjo jesen. The post 5 načinov, kako letošnjo jesen nositi priljubljene ‘mom jeans’ appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Največja napaka pri krtačenju las
Ste opazili, da so se vam začeli lasje bolj mastiti, so videti čisto brez življenja in se vam je celo začel pojavljati prhljaj? The post Največja napaka pri krtačenju las appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
V slovenski McDonald’s je končno prišel prvi rastlinski burger
McDonald's v Sloveniji predstavlja McPlant, inovativen burger z rastlinskim zrezkom, ki so ga ekskluzivno za McDonald's razvili pri Beyond Meat. The post V slovenski McDonald’s je končno prišel prvi rastlinski burger appeared first on Starševski Čvek .

Ponedeljek, 11. september

Slika članka
Dnevni horoskop za torek, 12. septembra 2023
Razveselili se boste novih začetkov in čustvenega cikla, ki bo prebudil speča dejstva.
Slika članka
Tako najbolj vroči slovenski vplivnici nosita novo H&M kolekcijo
Najboljši prijateljici Gaja Prestor in Živa Teršek sta na ulicah Ljubljane privabljali poglede v izbranih kosih H&M, ki so mešanica romantike, baroka in neo-noira. The post Tako najbolj vroči slovenski vplivnici nosita novo H&M kolekcijo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
7 živil za 100 let življenja 
Kuharica z Japonske je razkrila zdravilne moči sedmih tradicionalnih živil za dolgo, srečno in zdravo življenje. The post 7 živil za 100 let življenja appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To so restavracije, ki jih obožujejo slavni!
V New Yorku in Los Angelesu je nekaj restavracij, kjer so slavni redne stranke. Mi smo za vas poiskali tiste, ki so med elito najbolj priljubljene. The post To so restavracije, ki jih obožujejo slavni! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kaj je dopaminski dekor in kako ga ustvarite?
Pozabite na peščene barve, monotono belo in izčiščen minimalizem. Dopaminski dekor, ki je vse bolj popularen v interierju, slavi barve, vzorce in teksture, ki vas osrečujejo. The post Kaj je dopaminski dekor in kako ga ustvarite? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Domača mlečna rezina je boljša od kupljene Kinder Milch-Schnitte
Vsi poznamo priljubljeno nemško čokolado Kinder Milch-Schnitte, a po odkritju recepta za domačo različico, ki vas bo navdušil, je ne boste več kupovali v trgovini. The post Domača mlečna rezina je boljša od kupljene Kinder Milch-Schnitte appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Ta zvezdnica je primer, kako se ne obleči
Videzi, ki kar kličejo po pozornosti, naslovnicah največjih rumenih revij in zgražanju smrtnikov, kaj šele stilistov, so Julijina stalnica. The post Ta zvezdnica je primer, kako se ne obleči appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zakaj so te torbe ‘must have’ dodatek za jesen
Vrnitev v šolo in pisarno bodo zaznamovale velike torbe v nevtralnih jesenskih odtenkih, ki jih bomo lahko kombinirali z različnimi stajlingi. The post Zakaj so te torbe ‘must have’ dodatek za jesen appeared first on Starševski Čvek .

Nedelja, 10. september

Slika članka
Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. septembra 2023
Z svetlo energijo, ki jo prebuja konjunkcija med Luno in Venero se boste dobro počutili v središču pozornosti. The post Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. septembra 2023 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
10 nasvetov, kaj početi na dolgih in mednarodnih letih
Se v kratkem odpravljate na daljše potovanje, a vas misel na večurni let spravlja v slabo voljo? Z našimi nasveti to več ne bo problem! The post 10 nasvetov, kaj početi na dolgih in mednarodnih letih appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Priljubljena Slovenka na oder Popevke oblekla obleko iz H&M!
Nina Grilc je sinoči nastopila na festivalu Popevka 2023, kjer je navdušila v obleki znamke H&M. The post Priljubljena Slovenka na oder Popevke oblekla obleko iz H&M! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To je najboljši in najpopularnejši koktajl bar za druženje v Zagrebu
Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar je priljubljeno zbirališče poslovnežev, ljudi iz javnega življenja, politikov, zvezdnikov svetovnega šovbiznisa, pa tudi domačih in tujih gostov, ki uživajo v elegantni art deco notranjosti in odličnih koktajlih. The post To je najboljši in najpopularnejši koktajl bar za druženje v Zagrebu appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Našli smo eleganten suknjič po navdihu Chanela, ki vam bo polepšal jesen
Številni se veselijo jeseni, saj prinaša nekoliko znosnejše dneve, ko lahko oprave popestrimo s svojimi najljubšimi suknjiči, jaknami in trenčkoti. The post Našli smo eleganten suknjič po navdihu Chanela, ki vam bo polepšal jesen appeared first on Starševski Čvek .

Sobota, 9. september

Slika članka
Dnevni horoskop za nedeljo, 10. septembra 2023
S slabo voljo boste opravljali tiste naloge, ki so kompleksne in od vas zahtevajo veliko koncentracije in potrpežljivosti.
Slika članka
Koliko časa, preživetega pred zaslonom, bo škodilo otroku?
Tehnološki zasloni, računalniški, tablični ali telefonski, so že zdavnaj postali del našega vsakdana, nove generacije pa se z njimi spoznavajo že kmalu po rojstvu. A posledice strmenja v zaslon so lahko za razvoj otroka uničujoče. The post Koliko časa, preživetega pred zaslonom, bo škodilo otroku? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
7 največjih laži lepotne industrije
Trendi narekujejo, da morajo biti ženske vedno urejene in proizvajalci lepotnih izdelkov to množično izkoriščajo ter zavajajo z obljubami, ki jih lahko enačimo z magijo. The post 7 največjih laži lepotne industrije appeared first on Starševski Čvek .