Vir: Utrinek

četrtek, 6. junij 2019

ZanimivostiUtrinekpred 1726 dnevi
Drage bralke, pred vami je poletna številka revije Naja, ki jo vedno tako težko pričakujete. Seveda vas tudi tokrat ne bomo razočarali, saj smo za vas pripravili kup vsebine za sproščeno poletno branje v senci doma ali na dopustu. Tako kot smo letos težko pričakovali poletje, ga že dolgo nismo! Deževen maj nas je dodobra […] Članek REVIJA NAJA, POLETJE 2019 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

ponedeljek, 20. maj 2019

ZanimivostiUtrinekpred 1743 dnevi
Slika članka
Zeleni čaj je izjemno zdrav in koristen napitek
Zeleni čaj je napitek, ki bi ga morali piti vsak dan; ne le, da krepi imunski sistem, preprečuje bolezni in obolenja, temveč pripomore tudi pri hujšanju. Članek Zeleni čaj je izjemno zdrav in koristen napitek je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

sreda, 17. april 2019

ZanimivostiUtrinekpred 1776 dnevi
Slika članka
REVIJA NAJA, april 2019
Nina Gazibara je zagotovo ena najlepših, najuspešnejših in največkrat fotografiranih Slovenk. Z njo smo se v tokratni reviji zapletnli v izredno zanimiv pogovor. Članek REVIJA NAJA, april 2019 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

sreda, 27. februar 2019

ZanimivostiUtrinekpred 1825 dnevi
Minil je februar, mesec kulture ter praznika zaljubljenih, in že mu sledi mesec novih praznovanj. Marec je že dolgo posvečen ženskam. Ženskam, ženam in materam iz različnih delov sveta, različnih prepričanj, veroizpovedi, statusov in še česa, kar nas opredeljuje. V sodobnem svetu se nam je podoba ženske z družino in uspešno kariero močno usidrala v […] Članek Revija Naja, marec 2019 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

sreda, 30. januar 2019

ZanimivostiUtrinekpred 1853 dnevi
Slika članka
Revija Naja, februar 2019
V februarski reviji Naja preberite vse o dieta Pegan 365, pogovarjali smo se z Oriano Girotto in preverili, kaj lahko spremenimo v šolskem sistemu. Članek Revija Naja, februar 2019 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

torek, 15. januar 2019

ZanimivostiUtrinekpred 1868 dnevi
Slika članka
Krompirjeva dieta – kako se je lotiti pravilno?
Si predstavljate, da bi morali na primer en teden jesti eno samo živilo? Kaj pa en mesec? Morda celo več mesecev? Kaj pa če bi na primer skoraj eno leto jedli zgolj krompir? Članek Krompirjeva dieta – kako se je lotiti pravilno? je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

petek, 28. december 2018

ZanimivostiUtrinekpred 1886 dnevi
Slika članka
Revija Naja, Januar 2019
Naja vstopa v peto leto življenja. Bralke so jo v tem času že dodobra spoznale in vzele za svojo. Pa ne samo bralke, tudi drugi družinski člani! Članek Revija Naja, Januar 2019 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

sreda, 21. november 2018

ZanimivostiUtrinekpred 1923 dnevi
Slika članka
Hren – zdravilna rastlina, ki je premalokrat na jedilniku
Hren žal največkrat povezujemo z velikonočnim prazničnim obrokom. Hren ima ima pozitivne antibiotične učinke, ne uničuje pa naše črevesne flore. Članek Hren – zdravilna rastlina, ki je premalokrat na jedilniku je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

petek, 2. november 2018

ZanimivostiUtrinekpred 1941 dnevi
Novembrska številka revije NAJA vam bo postregla z oblico nasvetov za osebnostno rast, partnerstvo, starševstvo in kariero, prebrali pa si boste lahko tudi pogovore z zanimivimi osebnostmi. Kaj vse boste našli v tej številki revije Naja? Partnerstvo: Ali zmorete biti en vikend brez telefona? Dr. Gordana Markovič: Z ajurvedo do celostnega zdravja Česa še ne […] Članek Revija Naja, november 2018 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.
ZanimivostiUtrinekpred 1942 dnevi
Ob besedi razstrupljanje običajno pomislimo predvsem na naše telo. Na pripravke in metode, s pomočjo katerih bomo iz telesa odstranili škodljive snovi in poskrbeli za nekakšen mali »preporod«. Članek Ste pripravljeni na čustveno razstrupljanje? je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

nedelja, 2. september 2018

ZanimivostiUtrinekpred 2003 dnevi
Številni ljudje se soočajo s podobno težavo, saj njihovi lasje postanejo izjemno hitro mastni, zato si preberite kako podaljšati čas med posameznimi umivanji las. Članek Kako podaljšati čas med posameznimi umivanji las? je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.
ZanimivostiUtrinekpred 2003 dnevi
V novi številki revije Naja smo za vas pripravili izjemno zanimive in koristne vsebine. Dočakali smo prve šolske dni, zato smo za vas pripravili tudi šolski horoskop, v katerem boste lahko preverili, kaj zvezde napovedujejo vašim otrokom v tem šolskem letu. Članek Revija NAJA, september-oktober 2018 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

torek, 31. julij 2018

ZanimivostiUtrinekpred 2036 dnevi
Timijan je ena najbolj razširjenih začimb. Timijanov čaj pa velja tudi za eno najboljših naravnih rešitev v primeru težav z dihali. Članek Timijan: spoznajte blagodejne vplive tega zelišča! je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

ponedeljek, 16. julij 2018

ZanimivostiUtrinekpred 2051 dnevi
Če sumite, da se oseba, ki vam je blizu, sooča z depresijo, si poglejte kako pravočasno prepoznati depresijo pri svojih bližnjih. Članek Kako pravočasno prepoznati depresijo pri bližnjih? je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.
ZanimivostiUtrinekpred 2051 dnevi
Vas pozabljivost oziroma spomin izdaja predvsem takrat, ko morate najti določen predmet, na primer ključe za avto? Predstavljamo vam nekaj trikov za pomoč. Članek Vas muči pozabljivost? To so triki, s katerimi jo boste pregnali! je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

ponedeljek, 9. julij 2018

ZanimivostiUtrinekpred 2058 dnevi
Sestre Kim, Kourtney in Khloe Kardashian so se odločile zapreti svoje butike DASH. Članek Zapirajo trgovine Dash je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

ponedeljek, 2. julij 2018

ZanimivostiUtrinekpred 2065 dnevi
V poletni zdaji revije Naja boste našli ogromno zanimivega in sproščujočega branja, ki vas bo razvedrilo in popestrilo poletne in dopustniške dni, seveda pa se boste kot vedno naučili nekaj novega. Članek Revija Naja, julij-avgust 2018 je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

četrtek, 21. junij 2018

ZanimivostiUtrinekpred 2076 dnevi
Nicole Kidman se je zgodila nenavadna stvar, ko je dopolnila 40 let. Članek Dolga pot do sreče je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.
ZanimivostiUtrinekpred 2076 dnevi
Če imate starša, ki se pišeta Shriver ali Schwarzenegger, bo vaše življenje malce drugačno od povprečnih otrok. Članek O vzgoji otrok in ambicioznih otrocih je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.

sreda, 20. junij 2018

ZanimivostiUtrinekpred 2077 dnevi
Če morda zavidate ljudem, ki jim kljub številnim drugim obveznostim uspeva redno telovaditi, poglejte nekaj skrivnosti za ljudi, ki redno telovadijo. Članek Skrivnosti ljudi, ki redno telovadijo je bil najprej objavljen na Utrinek - portal za zdravo in aktivno življenje.