Vir: KlikMagazin

petek, 10. maj

Vsi imamo cilje, a morda si želimo biti 'nekdo' brez jasne predstave, kaj to zares pomeni. Ali naši cilji odražajo resnične želje ali pričakovanja drugih ljudi? The post Vedno sem želela biti ‘nekdo’, a zdaj se zavedam, da … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 9. maj

Hitra in okusna rešitev - kosilo ali večerja iz enega lonca! Pečena piščančja stegna z zelenjavo so popoln izbor za zdrav obrok, pripravljen brez večjega truda! The post Kosilo iz enega lonca: Pečena piščančja stegna z zelenjavo first appeared on KlikMagazin .
Ljubezen je nekaj, kar z rastjo ne izčrpava svojega vira, temveč ga obogati. Ko ljubezen delimo, ne izgubimo ničesar; nasprotno, ljubezen raste, se poglablja. The post Lepota ljubezni je v tem, da ko jo daš, ti ostane … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 8. maj

Obisk veterinarja je ključen za zdravje vašega psa, ki vam bo kot nepogrešljiv svetovalec pomagal zanj dobro skrbeti. Preberite, kaj ga vprašati ob obisku. The post 15 vprašanj, ki naj jih vsak lastnik psa postavi veterinarju first appeared on KlikMagazin .
Dodajte barvit pridih vsakemu obroku! Pripravite okusen humus iz rdeče pese je popoln dodatek k vašim sendvičem, zavitkom ali kot omaka kot pomaka za zelenjavo. The post Humus iz rdeče pese: svež pristop k priljubljenemu namazu first appeared on KlikMagazin .
V poslovnem svetu, osebnem razvoju ali pri reševanju problemov, lahko odlašanje pomeni izgubljene priložnosti. Če menimo, da je načrt dober, začnimo takoj. The post Dober načrt, z vso energijo izveden zdaj, je boljši … first appeared on KlikMagazin .

torek, 7. maj

Serotonin, znan tudi kot hormon sreče, je bistven za naše duševno in telesno zdravje. Odkrijte naravne načine za povečanje te pomembne snovi v telesu. The post Kako na naraven način povečati sproščanje hormona sreče? first appeared on KlikMagazin .
Zaupanje v življenje lahko vodi k bolj sproščenemu in srečnemu obstoju. Zadihajmo, zaupajmo poti in dovolimo, da nas življenje vodi k čudovitim presenečenjem. The post Ne potrebujete vedno načrta. Včasih morate zgolj zadihati… first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 6. maj

Fritata z mladim krompirjem, zelenjavo in sirom je vsestranska italijanska jed, ki je popolna za zajtrk, kosilo ali večerjo. Preprosto, okusno in hranljivo! The post Fritata z mladim krompirjem, zelenjavo in sirom first appeared on KlikMagazin .
Nabiranje zdravilnih rastlin je koristen in prijeten način za stik z naravo in krepitev zdravja. Uživajmo v bogastvih narave, ne da bi ji škodovali. The post Zdravilne rastline, ki jih nabiramo v maju in recepti first appeared on KlikMagazin .
Pogum ni odsotnost strahu, ampak sposobnost, da nadaljujemo kljub strahu in dvomu. V trenutkih, ko "se nekako prebijemo", pokažemo svoje pravo značajsko jedro. The post Resnično pogumen si takrat, ko veš, da si premagan, še … first appeared on KlikMagazin .

torek, 30. april

Ste navdušen pohodnik, ljubitelj kulture, ali pa samo iščete sprostitev z družino? Odkrijte čarobne kotičke Slovenije, ki so idealni za prvomajske počitnice! The post Kam na izlete po Sloveniji za prvomajske počitnice? first appeared on KlikMagazin .
Najtrajnejše spremembe ne zgodijo čez noč. Naj bo vodilo za naša prizadevanja za boljši jutri razumevanje, da prava sprememba zahteva čas in potrpežljivost. The post Prava sprememba, trajna sprememba se dogaja … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 29. april

Prihaja sezona piknikov. Predstavljamo vam osnovni recept za goveje hamburgerje, ki jih lahko prilagodite z izbiro različnih sirov, omak ali sveže zelenjave. The post Prihaja piknik sezona: Osnovni recept za goveje hamburgerje first appeared on KlikMagazin .
1. maj simbolizira boj za delavske pravice po svetu. Kresovi, ki zasvetijo v noči pred praznikom pa odsevajo tradicijo, ki slavi pomlad, življenje in prenovo. The post Kresovanja po Sloveniji: Praznik dela in pomladnih tradicij first appeared on KlikMagazin .
Naj vsak dan, ki živimo, ne bo nekaj samoumevnega. Izkoristimo ga. Vsak dan je dragocen in naša odgovornost je, da te dneve napolnimo z življenjem, ki šteje. The post “Ne štej dni, naj dnevi štejejo.” Muhammad Ali first appeared on KlikMagazin .

petek, 26. april

Odkrijte čar domače peke z našim receptom za polnozrnati kruh! S prilagajanjem izbire moke in dodatkov lahko ustvarite popoln hlebec, ki ustreza vašim željam. The post Domač polnozrnati kruh: Zdrav dodatek k vsakodnevni prehrani first appeared on KlikMagazin .
Stopala so pogosto prezrta, še posebej v mrzlih mesecih, ko jih skrivamo pod debelimi nogavicami in obutvijo. Privoščimo jim malo razvajanja z domačimi pilingi. The post Trije recepti za domače pilinge za nego stopal first appeared on KlikMagazin .
V sodobnem svetu, kjer smo nenehno bombardirani z informacijami, možnostmi in pričakovanji, je lahko težko ohraniti jasnost in preprostost, ki prinašata srečo. The post Življenje je res preprosto, vendar vztrajamo pri … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 25. april

Zakaj bi nekaj kosov zelenjave zgnilo, ker ne vemo kaj bi z njo? Izkoristimo jo za okusno enolončnico s piščancem, ki je popolna jed za tople in nasitne obroke. The post Kaj narediti z ostanki zelenjave? Enolončnico s piščancem! first appeared on KlikMagazin .