Vir: KlikMagazin

ZanimivostiKlikMagazinpred 5 urami in 40 minutami
Napake so priložnosti za rast. Tony Robbins nas spodbuja, da iz izkušenj gradimo boljšo prihodnost, ne da bi iskali popolnost. Delite svoje izkušnje in rastite. The post Učite se iz svojih napak in ne poskušajte biti popolni … first appeared on KlikMagazin .

Včeraj

ZanimivostiKlikMagazinpred 22 urami in 26 minutami
Cvetlična luna vrhunec doseže 23. maja 2024 ob 15:53, prinaša svežo energijo in nove začetke. Luna v Strelcu simbolizira prehod v poletje ter razcvet narave. The post Cvetlična polna luna 23. maja: Kaj prinaša vsem znamenjem? first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 1 dnem, 7 urami in 3 minutami
Optimizem je izbira, da ne dovolimo okoliščinam, da nas definirajo, ampak da iz njih izvlečemo največ. Iščimo priložnosti za zboljšanje, ne glede na izzive. The post Pesimist v vsaki priložnosti vidi težavo; optimist v … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 20. maj

ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 4 urami in 19 minutami
Čebele so dragocene živali, ki prispevajo k opraševanju 75% pridelkov. Varujmo jih s sajenjem medovitih rastlin, izogibanjem pesticidom in podporo čebelarjem. The post Svetovni dan čebel: 10 dejstev o junakih našega ekosistema first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 4 urami in 52 minutami
Sezonska solata z mladim krompirjem in šparglji ter jagodni tiramisu – okusno, zdravo in enostavno kosilo za maj. Uživajte v svežih sezonskih sestavinah! The post Sezonsko kosilo: Spomladanska solata in jagodni tiramisu first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 5 urami in 45 minutami
Lori Greiner iz Shark Tank nas spodbuja k odgovornosti vračanja družbi. Pravi uspeh ni le v dobičku, temveč v pozitivnem vplivu, ki ga imamo na svet okoli sebe. The post Če imate srečo in ste uspešni, imate tudi odgovornost … first appeared on KlikMagazin .

nedelja, 19. maj

Vikend vadba je lahko enako učinkovita kot redna vadba. Preberite nasvete in ugotovitve raziskav o tem, kako izkoristiti vadbo med vikendom za boljše zdravje. The post Le vikend za vadbo? Ugotovite, kako ostati fit in aktivni! first appeared on KlikMagazin .

petek, 17. maj

Ne čakajte na jutri. George Clooney nas opominja, da že danes sledimo svojim sanjam in živimo zavestno. Premagajmo strah in začnimo živeti polno življenje. The post Karkoli že počnete, ne prebudite se šele pri 65 letih in … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 16. maj

Imate radi jagode, maline, borovnice ... Preizkusite enostaven recept za osupljivo torto Pavlova s svežim jagodičevjem, idealno za vsako pomladno sladkanje! The post Pavlova s svežim jagodičevjem: Enostavno in okusno first appeared on KlikMagazin .
Cink je ključni mikroelement, med drugim potreben za več kot 300 encimov, imunski sistem, sintezo beljakovin, celjenje ran, DNA sintezo ... Reden vnos je nujen. The post Sedem pozitivnih učinkov cinka na naše telo first appeared on KlikMagazin .
Vincent van Gogh nas opominja, da normalnost ne vodi k rasti in ustvarjalnosti. Tvegajmo, stopimo iz cone udobja, sledimo svojim sanjam za resnično izpolnitev. The post Normalnost je tlakovana cesta: po njej je … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 15. maj

Vedno je bolje začeti na dnu lestvice, ki vodi k našim sanjam, kot biti na vrhu tiste, ki nas ne izpolnjuje. Zato vztrajajmo in verjemimo v svoje sposobnosti. The post Vedno je bolje biti na dnu lestvice, po kateri se želiš … first appeared on KlikMagazin .

torek, 14. maj

Piščančje meso je pogosto na naših jedilnikih. Se tudi vam zgodi, da niste prepričani ali je meso pokvarjeno ali ne? Preberite, kako prepoznati znake na mesu. The post Kako oceniti, ali je piščančje meso pokvarjeno? first appeared on KlikMagazin .
Na deževen dan je spomladanska zelenjavna rižota s piščancem popolna izbira za zdravo kosilo. Preizkusite naš recept in uživajte v toplem in hranljivem obroku. The post Zelenjavna rižota s piščancem: Popolno kosilo za deževen dan first appeared on KlikMagazin .
Michelangelov citat nas opominja, da pogosto vidimo le končni izdelek, ne pa vseh ur trdega dela. Naj nas navdihne na poti do lastnih dosežkov. The post Če bi ljudje vedeli, kako trdo sem delal, da sem dosegel … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 13. maj

Odkrijte hitre in okusne quesadillas, pripravljene z ostanki piščanca ali tuno. Popolna izbira za zdravo in hitro večerjo, ki jo postrežete s svežo solato. The post Quesadillas na dva načina: Hitra in okusna večerja z ostanki first appeared on KlikMagazin .
Odkrijte, kako so videti naši možgani od znotraj: Harvard in Google razkrivata neverjetne 3D slike nevronov. Podajte se z nami na mikroskopsko popotovanje! The post Razkritje mikrokozmosa možganov: vpogled v človeško zavest first appeared on KlikMagazin .
Vaš um je kot vrt: kar vanj sejete, to boste želi. Napolnite ga s pozitivnostjo in ustvarjalnostjo. Citat Jamesa Joycea nas uči, da misli oblikujejo resničnost. The post Vaš um vam bo vrnil točno to, kar ste vanj vložili. first appeared on KlikMagazin .

petek, 10. maj

Preizkusite naš recept za paleo čokoladice! Ustvarite zdravo sladico brez glutena, brez sladkorja, narejene iz naravnih sestavin za sladkanje brez slabe vesti. The post Zdrave paleo čokoladice: naravno sladkane in brez glutena first appeared on KlikMagazin .
Odkrijte moč naravnih olj za obnovo in krepitev las! Nežno negujejo lasišče, spodbujajo rast las in preprečujejo prhljaj. Vključite jih v svojo rutino nege. The post Naravna olja kot ključ do zdravih las in lasišča first appeared on KlikMagazin .