Vir: KlikMagazin

ZanimivostiKlikMagazinpred 3 urami in 14 minutami
Z veseljem in ponosom sporočamo, da smo medijski pokrovitelj Zelenega sejma, dogodka, ki združuje ljubitelje naravnih izdelkov in trajnostnega načina življenja. The post Zeleni sejem – Stičišče narave in inovativnosti first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 4 urami in 15 minutami
Vsakič, ko naredimo nekaj, za kar smo mislili, da je nemogoče, rastemo kot posamezniki in postavljamo temelje za spodbujanje pozitivnih sprememb okoli sebe. The post Morate delati stvari, za katere mislite, da … first appeared on KlikMagazin .

Včeraj

ZanimivostiKlikMagazinpred 20 urami in 36 minutami
Prihaja veseli december in z njim obdobje prijetnega druženja ter seveda slastnih dobrot, ki obogatijo naše praznične mize. Med njimi tudi kruh s suhim sadjem. The post Sadni kruh – pravljična dobrota za praznične dni first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 1 dnem, 4 urami in 54 minutami
Ljubezen je univerzalna čustvena izkušnja, ki se lahko rodi in razcveti kjerkoli. V obdobju uspeha ali izzivov vedno imamo možnost ljubiti in biti ljubljeni. The post Možnost ljubiti in biti ljubljen obstaja ne glede na to … first appeared on KlikMagazin .

torek, 28. november

ZanimivostiKlikMagazinpred 1 dnem, 23 urami in 41 minutami
Mandljev piščančji curry je aromatična jed, ki bo navdušila ljubitelje indijske kuhinje. S kremno teksturo in pikantnim okusom je idealen obrok za hladne dni. The post Piščanec na drugačen način – mandljev piščančji curry first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 1 uro in 20 minutami
Praznični čas je kot čarobna pravljica, ko mestni trgi in ulice zaživijo v svetlih lučeh, barvitih stojnicah in veselih melodijah. Kaj pripravljajo večja mesta? The post Praznični čar Slovenije: Vodnik po regijah in večjih sejmih first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 3 urami in 40 minutami
Sreča je rezultat dela na sebi in zavestne izbire, kako gledamo na svet in nase. Razvijmo miselne vzorce, ki nas podpirajo pri soočanju z izzivi in težavami. The post Sreča vašega življenja je odvisna od kakovosti vaših misli. first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 27. november

ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 23 urami in 13 minutami
Ko pomislimo na hrano, ki nas pocrklja, velikokrat pomislimo na testenine bolognese. Tradicionalna italijanska jed je odlična tudi, ko jo pripravimo v pečici. The post Klasika malo drugače – testenine bolognese iz pečice first appeared on KlikMagazin .
Sprejemanje neuspehov kot del potovanja, vztrajnost in pozitivno razmišljanje nam lahko pomagajo premagati strah in nas vodijo k uresničitvi želja in ciljev. The post Samo ena stvar onemogoča uresničitev sanj … first appeared on KlikMagazin .

petek, 24. november

Za vzdrževanje zdravega imunskega sistema je pomembno uživati široko paleto sadja in zelenjave, polne vitaminov, mineralov in antioksidantov - tudi v napitkih. The post Trije okusni sezonski napitki za krepitev imunskega sistema first appeared on KlikMagazin .
Kremna korenčkova juha je popolna jed za krepitev imunskega sistema v hladnih dneh. Preizkusite ta recept in uživajte v zdravi jedi, ki bo okrepila vaše telo. The post Krepimo imunski sistem s kremno korenčkovo juho z lečo first appeared on KlikMagazin .
Uspeh lahko dosežemo na način, ki spoštuje in vrednoti človečnost. Prijaznost ni le dejanje, ampak način življenja, ki vodi v bolj srečno in uspešno sobivanje. The post Obstajajo trije načini do končnega uspeha: Prvi način je … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 23. november

Cimetove rolice so več kot le sladica; so simbol domačnosti, topline in udobja. Z malo truda in ljubezni lahko te dišeče in okusne rolice pripravite tudi sami. The post Cimetove rolice – preprost recept za sladico polno arom first appeared on KlikMagazin .
Perfekcionizem nas lahko ovira, da ne živimo polno. Skrb za to, da vedno "delamo prav", lahko vodi v stres in izgubo avtentičnosti. Osvobodimo se teh omejitev. The post Ne glejte v svoja stopala, da bi videli, ali delate prav … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 22. november

Gibanje in telesna aktivnost sta ključnega pomena za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Preberite, s katero vadbo najbolj učinkovito porabljamo kalorije. The post 10 aktivnosti, s katerimi porabite največ kalorij first appeared on KlikMagazin .
Pečeni nadevani jajčevci so izvrstna jed, ki ponuja okus bogate turške kulinarične tradicije. S preprosto pripravo je idealna za ljubitelje mesa in zelenjave. The post Jajčevci z mletim mesom – okusna turška specialiteta first appeared on KlikMagazin .
Osebna rast je nenehen proces. Ni nekaj, kar dosežemo in nato končamo, ampak je trajno potovanje, ki zahteva stalno zavedanje, prizadevanje in odločnost. The post Ko si prizadevamo postati boljši, kot smo, postane … first appeared on KlikMagazin .

torek, 21. november

Prenajedanje ni le trenutek prekomernega uživanja v hrani, temveč tudi dolgoročni vzorec, ki lahko škoduje našemu telesu na različne načine. Kako si pomagati? The post Negativne posledice prenajedanja in kako si lahko pomagamo first appeared on KlikMagazin .
Ko s humorjem pogledamo nase in si priznamo, da včasih sami sebe ne razumemo popolnoma, smo lahko bolj odprti za učenje, rast in odkrivanje novih perspektiv. The post Tako pameten sem, da včasih ne razumem niti ene besede … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 20. november

Beef Bourguignon Julije Child je kulinarična mojstrovina. Za pripravo je potrebno le nekaj strasti in pravilna izbira sestavin in upoštevanje postopka kuhanja. The post Goveji ragu po receptu Julije Child – Beef Bourguignon first appeared on KlikMagazin .