Vir: KlikMagazin

Včeraj

ZanimivostiKlikMagazinpred 1 dnem, 3 urami in 52 minutami
Sladkorni alkoholi so odlična alternativa sladkorju z manj kalorijami, a tudi z možnimi tveganji za zdravje. Preberite vse, kar morate vedeti o teh sladilih. The post Sladkorni alkoholi – kako varno uživati nadomestke sladkorja first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 1 dnem, 6 urami in 20 minutami
Pozitivno razmišljanje je ključ do sreče! Naučimo se razvijati optimizem, pritegniti dobre stvari in ljudi v svoje življenje ter živeti izpolnjeno. The post Optimizem je magnet za srečo. Če ostanemo pozitivni … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 18. julij

ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 5 urami in 34 minutami
Bi nekaj sladkega? Oreo tortica z malinami: hitra in enostavna poletna sladica brez peke. Ohladite se s to okusno in kremasto poslastico, idealno za vroče dni. The post Osvežilna poletna sladica – Oreo tortica z malinami first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 5 urami in 58 minutami
Obvladovanje svojih odzivov je ključno za našo karmo. Naučimo se premišljeno reagirati na vedenje drugih in prispevati k bolj harmoničnim odnosom. The post Kako se ljudje vedejo do vas, je njihova karma; kako vi … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 17. julij

Je stres del vašega vsakdana? Preverite 6 učinkovitih in znanstveno podprtih metod za obvladovanje stresa, ki jih lahko enostavno vključimo v svoje življenje. The post Stres in šest učinkovitih načinov za njegovo obvladovanje first appeared on KlikMagazin .
Ustvarjajmo ljubezen z odprto komunikacijo, podporo in skupnimi trenutki. Naučimo se graditi ljubeče odnose, ki temeljijo na predanosti in prizadevanju. The post Ljubezen ni nekaj, kar najdemo. Ljubezen je nekaj kar … first appeared on KlikMagazin .

torek, 16. julij

Uživajmo v poletnih jedeh! Tradicionalni Clambake s kozicami, koruzo, krompirjem, klobaso in morskimi sadeži. Okusna enolončnica, idealna za kosilo ali večerjo. The post Tradicionalni Clambake – morski sadeži, krompir in klobasa first appeared on KlikMagazin .
Osredotočimo se na doseganje resnično pomembnih ciljev. Naj nas ne bo strah neuspeha, ampak tega, da uspemo v nepomembnih stvareh. Kaj nas resnično izpolnjuje? The post Naš največji strah ne bi smel biti pred neuspehom, ampak … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 15. julij

Ste naveličani enoličnih solat? Pripravite Panzanello. Italijansko klasiko s kruhom, paradižniki in svežo zelenjavo. Enostavno in okusno jed za vroče dni. The post Poletna osvežitev: Panzanella – italijanska solata s kruhom first appeared on KlikMagazin .
Družinsko podjetje Dimniki in kamini Klemenc s 25-letno tradicijo zagotavlja kakovostne kamine in dimnike ter strokovno vgradnjo za topel in estetski dom. The post Dimniki in kamini Klemenc – 25 let tradicije in kakovosti first appeared on KlikMagazin .
Pustimo pristanišče in stopimo v neznano! Ladja ni bila narejena za pristanišče. Odkrijmo nove priložnosti in rastejmo s premikanjem meje naše cone udobja. The post Ladja je varna v pristanišču, vendar ni bila narejena za to. first appeared on KlikMagazin .

petek, 12. julij

Uživajte v domačem limončelu po receptu slavnega Gennara Contalda. Svež in osvežujoč liker, popoln za zaključek obroka, pripravo sladic ali poletno osvežitev. The post Pripravimo domači limončelo po receptu Gennara Contalda first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 11. julij

Deset zdravilnih dreves v Sloveniji. Spoznajte njihove zdravilne lastnosti, učinkovine in načine uporabe za boljše zdravje in počutje ter naravno zdravljenje. The post Zdravilna drevesa Slovenije – 9 naravnih rešitev za zdravje first appeared on KlikMagazin .
Sprejemajmo se, negujmo svoje telo in duha ter postavljajmo zdrave meje. Ljubezen do sebe je ključ do osebne sreče in izpolnitve. Začnimo to pot danes! The post Ljubezen do sebe je začetek vseživljenjske romance … first appeared on KlikMagazin .
Bučkine palačinke s špinačo in parmezanom: popolna poletna jed. Postrezite jih s kislo smetano in svežo solato za lahkotno in okusno kosilo ali večerjo. The post Malo drugačne palačinke z bučkami, špinačo in parmezanom first appeared on KlikMagazin .

torek, 9. julij

Spoštujmo svobodo govora za vse poglede! Noam Chomsky nas uči, da je svoboda govora univerzalna pravica, ki vključuje tudi mnenja, s katerimi se ne strinjamo. The post Če verjamete v svobodo govora, verjamete v … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 8. julij

Mailne so bogate z vlakninami, vitamini in antioksidanti, ki zmanjšujejo tveganje za raka. Odkrijte njihove zdravilne in hranilne vrednosti ter gojenje. The post Maline – naravno orožje proti raku z bogatimi hranili first appeared on KlikMagazin .
Imate radi čokolado? Pripravite čokoladne brownije z oranžo in sladoledom - popolno poletno sladico za vse sladkosnede. Preizkusite naš enostavni recept. The post Poletna sladica – čokoladni browniji z oranžo in sladoledom first appeared on KlikMagazin .
Stalno se trudite po svojih najboljših močeh in rastite. Sprejemajte nova znanja ter jih uporabite za boljše življenje in delo. Vaš trud bo obrodil sadove! The post Trudite se po svojih najboljših močeh, dokler ne znate … first appeared on KlikMagazin .

petek, 5. julij

Vadba poleti je kljub vročini lahko prijetna in koristna, če se je lotimo pravilno. Preverite nasvete in uživajte v poletnih športnih aktivnostih na prostem. The post Vadba v poletnih mesecih – kako ostati aktivni in zdravi first appeared on KlikMagazin .