Vir: KlikMagazin

ZanimivostiKlikMagazinpred 10 urami in 30 minutami
Magnezij je mineral, ki podpira več kot 300 bioloških funkcij, vključno z delovanjem živčnega sistema in mišic. A je tudi pomembno, da ga ne zaužijete preveč. The post Vse, kar morate vedeti o magneziju: dnevni vnosi in tveganja first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 17 urami in 7 minutami
Cenimo prvorazredno različico sebe, ki nas vodi do boljšega življenja in globljih odnosov. Naj naša zaveza pristnosti oblikuje življenje, polno samospoštovanja. The post Vedno bodite prvorazredna različica samega sebe, namesto … first appeared on KlikMagazin .
ZanimivostiKlikMagazinpred 18 urami in 52 minutami
S sončnimi dnevi je prišla tudi sezona sladoleda! Preizkusite tri enostavne recepte za zdrave sladolede z banano, jagodo in borovnico in nadomestki sladkorja. The post Sezona sladoleda je tu: Trije recepti za domači sladoled first appeared on KlikMagazin .

sobota, 20. april

ZanimivostiKlikMagazinpred 2 dnevoma, 8 urami in 50 minutami
Nepozaben dogodek – konjunkcija Jupitera in Urana. Kaj to pomeni za vas? Bodite odprti za spremembe, sprejmite nove izzive in pustite se voditi intuiciji. The post Kozmična poravnava: Jupiter in Uran se srečata po 83 letih! first appeared on KlikMagazin .

petek, 19. april

Preberite, kako Noland Arbaugh, paraliziran po nesreči, upravlja računalniško miško z močjo svojih misli, zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji Ilona Muska. The post Prva oseba z možganskim čipom, ki igra šah z mislimi first appeared on KlikMagazin .
Odkrijte popolno sladico za jagodno sezono z našim receptom za jagodno-sirovo torto. Idealna za piknike, družinska srečanja ali kot zaključek posebnega obroka. The post Sezona jagod: Enostaven recept za jagodno-sirovo torto first appeared on KlikMagazin .
Odkrijte in razvijajte svoje talente, saj so temelj vaših zmožnosti. Pustite, da vas motivacija žene naprej, preko ovir in do vaših največjih ciljev. The post Vaš talent določa, kaj zmorete. Vaša motivacija določa … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 18. april

Galeta z bučkami, čebulo in feta sirom je rustikalna francoska pita, ki združuje bogate okuse in svežino. Ta jed je popolna izbira za lahko kosilo ali večerjo. The post Francoska kuhinja: Galeta z bučkami, čebulo in feta sirom first appeared on KlikMagazin .
Vsak dan nam ponuja priložnost, da izberemo srečo in najdemo razloge za zahvalo. Odločimo se, da bo vsak dan dober dan, s pravo mero sprejemanja in odločnosti. The post Iz oblačnega ne moreš narediti sončnega dne, lahko pa … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 17. april

Raztezne vaje so ključni del ohranjanja gibljivosti, zmanjšanja tveganja za poškodbe in izboljšanja splošnega počutja. Vključite jih v svojo dnevno rutino. The post Raztezne vaje: Ključ do gibljivega in zdravega telesa first appeared on KlikMagazin .
Nikoli ni prepozno, saj sak dan prinaša obljubo nove priložnosti, novih sanj in novih začetkov. Zato nikoli ne nehajmo sanjati in si postavljati novih ciljev. The post Nikoli nisi prestar, da bi si postavil nov cilj ali … first appeared on KlikMagazin .

torek, 16. april

Med in zdravilna zelišča prinašajo številne zdravstvene koristi, še zlasti z ustrezno kombinacijo. Preizkusite recepte za krepitev zdravja in imunska sistema. The post Recepti: Med in zdravilna zelišča za krepitev zdravja first appeared on KlikMagazin .
Pogumno se soočimo s svojimi strahovi, prestopimo pragove, ki nas ločijo od naših največjih sanj. Vsak dan naredimo korak naprej, k uspehu, ki si ga zaslužimo. The post Vse, kar ste si kdaj želeli, sedi na drugi strani strahu. first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 15. april

Losos iz pečice z zelenjavo je hiter in enostaven recept, ki združuje okusne in zdrave sestavine. Jed je idealna za vsakodnevne obroke ali posebne priložnosti. The post Hitro in zdravo: Losos iz pečice na zelenjavnem ležišču first appeared on KlikMagazin .
AI-STEIN je zmogljivo orodje za podjetja vseh velikosti in panog, ki s stalnim razvojem umetne inteligence želijo krepiti svoj položaj in prednost na trgu. The post AI-STEIN: orodje umetne inteligence za podjetja first appeared on KlikMagazin .
Živimo polno in brez obžalovanj. To ne pomeni, da ne bomo doživeli težav ali napak, ampak da te izkušnje uporabimo kot gradnike za bolj izpolnjeno življenje. The post Samo enkrat živiš, ampak če živiš pravilno je … first appeared on KlikMagazin .

petek, 12. april

Pomlad je idealen čas za peko borovničevo-hruškove pite. S kombinacijo nežne kislosti borovnic in sladkosti hrušk ustvari popolno harmonijo okusov. The post Sladko-kisla harmonija: Hruškova pita z borovnicami first appeared on KlikMagazin .
Razvijajmo umetnost poslušanja in v molku najdimo prostor za razmislek in rast. Naj bo ta dan poln trenutkov tišine, da bomo resnično slišali svet okoli nas. The post Bolje je imeti zaprta usta in pustiti ljudem, da te imajo… first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 11. april

Burek s feta sirom in špinačo lahko postrežete topel ali hladen, samostojno ali z jogurtom. Ta različica bureka je idealna za kosilo, večerjo ali kot prigrizek. The post Mediteranska poslastica: Burek s feta sirom in špinačo first appeared on KlikMagazin .
Iskanje ljudi, ki ostanejo ob naši strani ne le v času uspeha, ampak tudi v trenutkih izzivov, je ključno za pravo srečo in zadovoljstvo. Najdite jih čim več. The post Veliko ljudi se želi peljati s teboj v limuzini, ti pa … first appeared on KlikMagazin .