Vir: KlikMagazin

četrtek, 25. april

Notranje bogastvo presega tradicionalne predstave o finančnem bogastvu. Izvira iz našega značaja, vrednot, sposobnosti sočutja, ljubezni in notranjega miru. The post Resnično bogastvo ne izhaja iz naše neto vrednosti … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 24. april

Odkrijte čar tradicionalnega britanskega kruhovega pudinga! Ta okusna sladica je popolna za izrabo starega kruha. Postrežite jo s kepico vanilijevega sladoleda. The post Tradicionalna britanska sladica – kruhov puding first appeared on KlikMagazin .
Polna luna, znana kot "rožnata luna", je osvetlila nebo. Čeprav ni dejansko rožnate barve, je njeno energijo močno čutiti, še posebej v znamenju Škorpijona. The post Rožnata luna: Vpliv polne lune v škorpijonu na vaše znamenje first appeared on KlikMagazin .
Spomnimo se, da je vsak konec začetek nečesa novega, pogosto še boljšega, kot smo si lahko predstavljali. Sprejmimo spremembe kot priložnost za nove začetke. The post Včasih razpadejo dobre stvari zato, da se lahko … first appeared on KlikMagazin .

torek, 23. april

Odkrijte, kako lahko AI.STEIN v nekaj minutah preoblikuje vaše poslovne izzive v prepričljive marketinške priložnosti s pomočjo preverjene PAS metode. The post Kako ustvariti marketinško besedilo (PAS) s pomočjo AI.STEIN first appeared on KlikMagazin .
Stara dobra klasika: goveji golaž s kruhovimi cmoki je idealen za hladne in deževne pomladne dni. Prepustite se tradicionalnim okusom, ki grejejo telo in dušo! The post Goveji golaž s kruhovimi cmoki: Topla jed za hladne dni first appeared on KlikMagazin .
Ko se odločimo za prijaznost, ne samo da obogatimo življenja drugih, ampak gradimo svet, v katerem želimo živeti. Naj bo prijaznost naša izbira vsak dan. The post Prijaznost je nekaj, ki je ne morete ‘dati stran’ … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 22. april

Magnezij je mineral, ki podpira več kot 300 bioloških funkcij, vključno z delovanjem živčnega sistema in mišic. A je tudi pomembno, da ga ne zaužijete preveč. The post Vse, kar morate vedeti o magneziju: dnevni vnosi in tveganja first appeared on KlikMagazin .
Cenimo prvorazredno različico sebe, ki nas vodi do boljšega življenja in globljih odnosov. Naj naša zaveza pristnosti oblikuje življenje, polno samospoštovanja. The post Vedno bodite prvorazredna različica samega sebe, namesto … first appeared on KlikMagazin .
S sončnimi dnevi je prišla tudi sezona sladoleda! Preizkusite tri enostavne recepte za zdrave sladolede z banano, jagodo in borovnico in nadomestki sladkorja. The post Sezona sladoleda je tu: Trije recepti za domači sladoled first appeared on KlikMagazin .

sobota, 20. april

Nepozaben dogodek – konjunkcija Jupitera in Urana. Kaj to pomeni za vas? Bodite odprti za spremembe, sprejmite nove izzive in pustite se voditi intuiciji. The post Kozmična poravnava: Jupiter in Uran se srečata po 83 letih! first appeared on KlikMagazin .

petek, 19. april

Preberite, kako Noland Arbaugh, paraliziran po nesreči, upravlja računalniško miško z močjo svojih misli, zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji Ilona Muska. The post Prva oseba z možganskim čipom, ki igra šah z mislimi first appeared on KlikMagazin .
Odkrijte popolno sladico za jagodno sezono z našim receptom za jagodno-sirovo torto. Idealna za piknike, družinska srečanja ali kot zaključek posebnega obroka. The post Sezona jagod: Enostaven recept za jagodno-sirovo torto first appeared on KlikMagazin .
Odkrijte in razvijajte svoje talente, saj so temelj vaših zmožnosti. Pustite, da vas motivacija žene naprej, preko ovir in do vaših največjih ciljev. The post Vaš talent določa, kaj zmorete. Vaša motivacija določa … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 18. april

Galeta z bučkami, čebulo in feta sirom je rustikalna francoska pita, ki združuje bogate okuse in svežino. Ta jed je popolna izbira za lahko kosilo ali večerjo. The post Francoska kuhinja: Galeta z bučkami, čebulo in feta sirom first appeared on KlikMagazin .
Vsak dan nam ponuja priložnost, da izberemo srečo in najdemo razloge za zahvalo. Odločimo se, da bo vsak dan dober dan, s pravo mero sprejemanja in odločnosti. The post Iz oblačnega ne moreš narediti sončnega dne, lahko pa … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 17. april

Raztezne vaje so ključni del ohranjanja gibljivosti, zmanjšanja tveganja za poškodbe in izboljšanja splošnega počutja. Vključite jih v svojo dnevno rutino. The post Raztezne vaje: Ključ do gibljivega in zdravega telesa first appeared on KlikMagazin .
Nikoli ni prepozno, saj sak dan prinaša obljubo nove priložnosti, novih sanj in novih začetkov. Zato nikoli ne nehajmo sanjati in si postavljati novih ciljev. The post Nikoli nisi prestar, da bi si postavil nov cilj ali … first appeared on KlikMagazin .

torek, 16. april

Med in zdravilna zelišča prinašajo številne zdravstvene koristi, še zlasti z ustrezno kombinacijo. Preizkusite recepte za krepitev zdravja in imunska sistema. The post Recepti: Med in zdravilna zelišča za krepitev zdravja first appeared on KlikMagazin .
Pogumno se soočimo s svojimi strahovi, prestopimo pragove, ki nas ločijo od naših največjih sanj. Vsak dan naredimo korak naprej, k uspehu, ki si ga zaslužimo. The post Vse, kar ste si kdaj želeli, sedi na drugi strani strahu. first appeared on KlikMagazin .