Vir: KlikMagazin

ponedeljek, 15. april

Losos iz pečice z zelenjavo je hiter in enostaven recept, ki združuje okusne in zdrave sestavine. Jed je idealna za vsakodnevne obroke ali posebne priložnosti. The post Hitro in zdravo: Losos iz pečice na zelenjavnem ležišču first appeared on KlikMagazin .
AI-STEIN je zmogljivo orodje za podjetja vseh velikosti in panog, ki s stalnim razvojem umetne inteligence želijo krepiti svoj položaj in prednost na trgu. The post AI-STEIN: orodje umetne inteligence za podjetja first appeared on KlikMagazin .
Živimo polno in brez obžalovanj. To ne pomeni, da ne bomo doživeli težav ali napak, ampak da te izkušnje uporabimo kot gradnike za bolj izpolnjeno življenje. The post Samo enkrat živiš, ampak če živiš pravilno je … first appeared on KlikMagazin .

petek, 12. april

Pomlad je idealen čas za peko borovničevo-hruškove pite. S kombinacijo nežne kislosti borovnic in sladkosti hrušk ustvari popolno harmonijo okusov. The post Sladko-kisla harmonija: Hruškova pita z borovnicami first appeared on KlikMagazin .
Razvijajmo umetnost poslušanja in v molku najdimo prostor za razmislek in rast. Naj bo ta dan poln trenutkov tišine, da bomo resnično slišali svet okoli nas. The post Bolje je imeti zaprta usta in pustiti ljudem, da te imajo… first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 11. april

Burek s feta sirom in špinačo lahko postrežete topel ali hladen, samostojno ali z jogurtom. Ta različica bureka je idealna za kosilo, večerjo ali kot prigrizek. The post Mediteranska poslastica: Burek s feta sirom in špinačo first appeared on KlikMagazin .
Iskanje ljudi, ki ostanejo ob naši strani ne le v času uspeha, ampak tudi v trenutkih izzivov, je ključno za pravo srečo in zadovoljstvo. Najdite jih čim več. The post Veliko ljudi se želi peljati s teboj v limuzini, ti pa … first appeared on KlikMagazin .
Spoznajte 5 aprilskih rastlin: kopriva, čemaž, rman, ognjič in debela Marjeta. Recepti za čaj, tinkture, obloge in še mnogo drugih. Uporabljajte jih previdno. The post 5 zdravilnih rastlin, ki jih nabiramo v aprilu in recepti first appeared on KlikMagazin .

sreda, 10. april

Rabarbarini mafini so popolna sladica za izkoristek te edinstvene sezonske sestavine. Njihov sladko-kisli okus in privlačen videz bo zagotovo navdušil vsakogar. The post Rabarbarini mafini: Sladko-kisla pomladna poslastica first appeared on KlikMagazin .
Razmislimo o tem, kaj resnično pomeni "dom". Dom naj bi bil kraj, kjer lahko negujemo svoje duševno in čustveno počutje, kraj, ki spodbuja našo rast in razvoj. The post Hiša ni dom, če ne vsebuje hrane in ognja za um in telo. first appeared on KlikMagazin .

torek, 9. april

Špargljeva lazanja je čudovit način, da vključite sveže sezonske sestavine v klasično italijansko jed. Uživajte v lahkih, a bogatih okusih te izjemne lazanje. The post Špargljeva lazanja z bučkami in rikoto first appeared on KlikMagazin .
Tek ponuja edinstveno kombinacijo fizičnih in duševnih prednosti, ki bogatijo tako telo in duha, ter predstavlja dostopno pot do izboljšanja zdravja in počutja. The post Tekaške poti do zdravja: Kako začeti in zakaj vztrajati first appeared on KlikMagazin .
Vrednost življenja je v potovanju, ne le v destinaciji. Danes si dovolimo žeti lepoto trenutka, medtem ko potrpežljivo gradimo temelje za jutrišnje uspehe. The post Potrpežljivost je nujen del življenja, saj ne moremo … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 8. april

Priprava sendviča s falaflom je odličen način, da na mizo prinesete košček Bližnjega vzhoda. Ta jed ni samo okusna, ampak tudi vizualno privlačna in zdrava. The post Zdrav sendvič: Falafel in sveža zelenjava v pita kruhu first appeared on KlikMagazin .

nedelja, 7. april

Kot kolesarji na poti življenja smo pozvani, da pedaliramo naprej, ne glede na viharje in ovire. Ohranjajmo ravnotežje in raziskujmo možnosti našega potenciala. The post Življenje je kot vožnja s kolesom. Če želite ohraniti … first appeared on KlikMagazin .
Sončni mrk 8. aprila 2024 prinaša prelomnico in nove začetke. Odprite se njegovim energijam za rast in preobrazbo. Preverite, kako bo vpliva na vsa znamenja. The post Popolni sončni mrk: Kozmični preobrat za vsa znamenja first appeared on KlikMagazin .

petek, 5. april

Trgovanje s kriptovalutami je v Sloveniji v vzponu, saj ponuja hiter dobiček, a prinaša tudi tveganja. Spoznajte strategije in orodja za zaščito vaših sredstev. The post Kriptovalute: Pet ključnih strategij za varno trgovanje first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 4. april

V svetu, ki pogosto ceni samo rezultate, je navdušenje tisto, ki daje življenju barve, smisel in energijo za premikanje naprej. Naj bo polno navdušenja. The post Povprečna ideja, ki vzbuja navdušenje, bo veliko bolj … first appeared on KlikMagazin .
Jagodno-limonadna torta združuje sladkost in svežino v popolno sladico. Preverite naš recept za nežen limonin biskvit in jagodno kremo za nepozabno doživetje. The post Sladko in osvežilno: Jagodno-limonadna torta first appeared on KlikMagazin .
Razkrivamo vzroke, od genetike do stresa, predstavljamo pet mask za regeneracijo las in lasišča ter svetujemo, katera hrana prispeva k ohranjanju zdravih las. The post Izpadanje las: Skrb vzbujajoč pojav ali naravni proces? first appeared on KlikMagazin .