Vir: KlikMagazin

ponedeljek, 6. maj

Pogum ni odsotnost strahu, ampak sposobnost, da nadaljujemo kljub strahu in dvomu. V trenutkih, ko "se nekako prebijemo", pokažemo svoje pravo značajsko jedro. The post Resnično pogumen si takrat, ko veš, da si premagan, še … first appeared on KlikMagazin .

torek, 30. april

Ste navdušen pohodnik, ljubitelj kulture, ali pa samo iščete sprostitev z družino? Odkrijte čarobne kotičke Slovenije, ki so idealni za prvomajske počitnice! The post Kam na izlete po Sloveniji za prvomajske počitnice? first appeared on KlikMagazin .
Najtrajnejše spremembe ne zgodijo čez noč. Naj bo vodilo za naša prizadevanja za boljši jutri razumevanje, da prava sprememba zahteva čas in potrpežljivost. The post Prava sprememba, trajna sprememba se dogaja … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 29. april

Prihaja sezona piknikov. Predstavljamo vam osnovni recept za goveje hamburgerje, ki jih lahko prilagodite z izbiro različnih sirov, omak ali sveže zelenjave. The post Prihaja piknik sezona: Osnovni recept za goveje hamburgerje first appeared on KlikMagazin .
1. maj simbolizira boj za delavske pravice po svetu. Kresovi, ki zasvetijo v noči pred praznikom pa odsevajo tradicijo, ki slavi pomlad, življenje in prenovo. The post Kresovanja po Sloveniji: Praznik dela in pomladnih tradicij first appeared on KlikMagazin .
Naj vsak dan, ki živimo, ne bo nekaj samoumevnega. Izkoristimo ga. Vsak dan je dragocen in naša odgovornost je, da te dneve napolnimo z življenjem, ki šteje. The post “Ne štej dni, naj dnevi štejejo.” Muhammad Ali first appeared on KlikMagazin .

petek, 26. april

Odkrijte čar domače peke z našim receptom za polnozrnati kruh! S prilagajanjem izbire moke in dodatkov lahko ustvarite popoln hlebec, ki ustreza vašim željam. The post Domač polnozrnati kruh: Zdrav dodatek k vsakodnevni prehrani first appeared on KlikMagazin .
Stopala so pogosto prezrta, še posebej v mrzlih mesecih, ko jih skrivamo pod debelimi nogavicami in obutvijo. Privoščimo jim malo razvajanja z domačimi pilingi. The post Trije recepti za domače pilinge za nego stopal first appeared on KlikMagazin .
V sodobnem svetu, kjer smo nenehno bombardirani z informacijami, možnostmi in pričakovanji, je lahko težko ohraniti jasnost in preprostost, ki prinašata srečo. The post Življenje je res preprosto, vendar vztrajamo pri … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 25. april

Zakaj bi nekaj kosov zelenjave zgnilo, ker ne vemo kaj bi z njo? Izkoristimo jo za okusno enolončnico s piščancem, ki je popolna jed za tople in nasitne obroke. The post Kaj narediti z ostanki zelenjave? Enolončnico s piščancem! first appeared on KlikMagazin .
Notranje bogastvo presega tradicionalne predstave o finančnem bogastvu. Izvira iz našega značaja, vrednot, sposobnosti sočutja, ljubezni in notranjega miru. The post Resnično bogastvo ne izhaja iz naše neto vrednosti … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 24. april

Odkrijte čar tradicionalnega britanskega kruhovega pudinga! Ta okusna sladica je popolna za izrabo starega kruha. Postrežite jo s kepico vanilijevega sladoleda. The post Tradicionalna britanska sladica – kruhov puding first appeared on KlikMagazin .
Polna luna, znana kot "rožnata luna", je osvetlila nebo. Čeprav ni dejansko rožnate barve, je njeno energijo močno čutiti, še posebej v znamenju Škorpijona. The post Rožnata luna: Vpliv polne lune v škorpijonu na vaše znamenje first appeared on KlikMagazin .
Spomnimo se, da je vsak konec začetek nečesa novega, pogosto še boljšega, kot smo si lahko predstavljali. Sprejmimo spremembe kot priložnost za nove začetke. The post Včasih razpadejo dobre stvari zato, da se lahko … first appeared on KlikMagazin .

torek, 23. april

Odkrijte, kako lahko AI.STEIN v nekaj minutah preoblikuje vaše poslovne izzive v prepričljive marketinške priložnosti s pomočjo preverjene PAS metode. The post Kako ustvariti marketinško besedilo (PAS) s pomočjo AI.STEIN first appeared on KlikMagazin .
Stara dobra klasika: goveji golaž s kruhovimi cmoki je idealen za hladne in deževne pomladne dni. Prepustite se tradicionalnim okusom, ki grejejo telo in dušo! The post Goveji golaž s kruhovimi cmoki: Topla jed za hladne dni first appeared on KlikMagazin .
Ko se odločimo za prijaznost, ne samo da obogatimo življenja drugih, ampak gradimo svet, v katerem želimo živeti. Naj bo prijaznost naša izbira vsak dan. The post Prijaznost je nekaj, ki je ne morete ‘dati stran’ … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 22. april

Magnezij je mineral, ki podpira več kot 300 bioloških funkcij, vključno z delovanjem živčnega sistema in mišic. A je tudi pomembno, da ga ne zaužijete preveč. The post Vse, kar morate vedeti o magneziju: dnevni vnosi in tveganja first appeared on KlikMagazin .
Cenimo prvorazredno različico sebe, ki nas vodi do boljšega življenja in globljih odnosov. Naj naša zaveza pristnosti oblikuje življenje, polno samospoštovanja. The post Vedno bodite prvorazredna različica samega sebe, namesto … first appeared on KlikMagazin .
S sončnimi dnevi je prišla tudi sezona sladoleda! Preizkusite tri enostavne recepte za zdrave sladolede z banano, jagodo in borovnico in nadomestki sladkorja. The post Sezona sladoleda je tu: Trije recepti za domači sladoled first appeared on KlikMagazin .