Vir: KlikMagazin

torek, 9. april

Špargljeva lazanja je čudovit način, da vključite sveže sezonske sestavine v klasično italijansko jed. Uživajte v lahkih, a bogatih okusih te izjemne lazanje. The post Špargljeva lazanja z bučkami in rikoto first appeared on KlikMagazin .
Tek ponuja edinstveno kombinacijo fizičnih in duševnih prednosti, ki bogatijo tako telo in duha, ter predstavlja dostopno pot do izboljšanja zdravja in počutja. The post Tekaške poti do zdravja: Kako začeti in zakaj vztrajati first appeared on KlikMagazin .
Vrednost življenja je v potovanju, ne le v destinaciji. Danes si dovolimo žeti lepoto trenutka, medtem ko potrpežljivo gradimo temelje za jutrišnje uspehe. The post Potrpežljivost je nujen del življenja, saj ne moremo … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 8. april

Priprava sendviča s falaflom je odličen način, da na mizo prinesete košček Bližnjega vzhoda. Ta jed ni samo okusna, ampak tudi vizualno privlačna in zdrava. The post Zdrav sendvič: Falafel in sveža zelenjava v pita kruhu first appeared on KlikMagazin .

nedelja, 7. april

Kot kolesarji na poti življenja smo pozvani, da pedaliramo naprej, ne glede na viharje in ovire. Ohranjajmo ravnotežje in raziskujmo možnosti našega potenciala. The post Življenje je kot vožnja s kolesom. Če želite ohraniti … first appeared on KlikMagazin .
Sončni mrk 8. aprila 2024 prinaša prelomnico in nove začetke. Odprite se njegovim energijam za rast in preobrazbo. Preverite, kako bo vpliva na vsa znamenja. The post Popolni sončni mrk: Kozmični preobrat za vsa znamenja first appeared on KlikMagazin .

petek, 5. april

Trgovanje s kriptovalutami je v Sloveniji v vzponu, saj ponuja hiter dobiček, a prinaša tudi tveganja. Spoznajte strategije in orodja za zaščito vaših sredstev. The post Kriptovalute: Pet ključnih strategij za varno trgovanje first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 4. april

V svetu, ki pogosto ceni samo rezultate, je navdušenje tisto, ki daje življenju barve, smisel in energijo za premikanje naprej. Naj bo polno navdušenja. The post Povprečna ideja, ki vzbuja navdušenje, bo veliko bolj … first appeared on KlikMagazin .
Jagodno-limonadna torta združuje sladkost in svežino v popolno sladico. Preverite naš recept za nežen limonin biskvit in jagodno kremo za nepozabno doživetje. The post Sladko in osvežilno: Jagodno-limonadna torta first appeared on KlikMagazin .
Razkrivamo vzroke, od genetike do stresa, predstavljamo pet mask za regeneracijo las in lasišča ter svetujemo, katera hrana prispeva k ohranjanju zdravih las. The post Izpadanje las: Skrb vzbujajoč pojav ali naravni proces? first appeared on KlikMagazin .
Ljubezen kultivira notranjo lepoto in plemeniti dušo, nas spominja Sveti Avguštin, razkrivajoč, da je prava lepota plod ljubezni. The post Ker ljubezen raste v tebi, raste tudi lepota. Kajti … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 3. april

Imate ostanke zelenjave, kot so špinača, korenček ali rdeča pesa? Okusen način za porabo zelenjave je priprava domačih njokov. Preizkusite naše recepte! The post Domači njoki: Popolna uporaba ostankov zelenjave first appeared on KlikMagazin .
Einsteinov citat nas spodbuja, da presegamo predsodke in razvijamo neodvisno misel za globlje razumevanje sveta. Iščimo svetlobo razuma nad sencami predsodkov. The post Zdrava pamet je zbirka predsodkov, pridobljenih do … first appeared on KlikMagazin .

torek, 2. april

Juha s čičeriko in klobaso je odlična za malico, kosilo ali večerjo. Hranljiva, okusna in enostavna za pripravo, zadovolji vse gurmane. Preverite naš recept! The post Hitro, okusno, nasitno: Juha s čičeriko in prekajeno klobaso first appeared on KlikMagazin .
Retrogradni Merkur v aprilu 2024 prinaša izzive v komunikaciji in tehnologiji za vsa zodiakalna znamenja. Pripravite se na astrološko pustolovščino. The post Vpliv aprilskega retrogradnega Merkurja na vaše znamenje first appeared on KlikMagazin .
Današnji citat nas vabi, da pogumno stopimo na pot uresničevanja naših sanj, opremljeni z zavedanjem, da je vsak neuspeh le še en korak bližje končnemu cilju. The post Genijalnost je en odstotek navdiha in devetindevetdeset … first appeared on KlikMagazin .

petek, 29. marec

Barvajte jajca naravno s pomočjo rdeče pese, kurkume, špinače in drugih darov narave. Ustvarite unikatne, živahne in okolju prijazne pirhe, pisanice, remenke. The post Velikonočno veselje: Barvanje pirhov z naravnimi barvili first appeared on KlikMagazin .
Knjige niso le skladišče znanja; so tudi ogledala, ki odsevajo našo dušo in širijo obzorja našega razumevanja. V vsaki knjigi se skriva priložnost za potovanje. The post “Soba brez knjig je kot telo brez duše.” Mark Tulij Cicero first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 28. marec

Kolač s pomarančo in čokoladno glazuro je lahko velikonočna sladica, ki bo s sočnostjo pomaranče in bogatim okusom čokolade navdušila vse ljubitelje sladic. The post Praznična peka: Kolač s pomarančo in čokoladno glazuro first appeared on KlikMagazin .
Izražanje hvaležnosti nas poveže z ljudmi in svetom okoli nas na globlji ravni, saj priznava dobroto in prispeva k večjemu občutku pripadnosti in skupnosti. The post ‘Hvala’ je najboljša molitev, ki jo lahko kdo izreče … first appeared on KlikMagazin .