Vir: KlikMagazin

sreda, 27. marec

Piščančje kroglice, znane tudi kot "Polpette di pollo", so priljubljena jed v italijanski kuhinji, ki združuje sočnost piščanca z bogato paradižnikovo omako. The post Piščančje kroglice v bogati paradižnikovi omaki first appeared on KlikMagazin .
Odkrijte Hello History: Umetno inteligenco, ki vam omogoča pogovore z zgodovinskimi ikonami od Bude do Marilyn Monroe. Pogovarjali smo se z Albertom Einsteinom. The post AI Hello History: Most med preteklostjo in sedanjostjo? first appeared on KlikMagazin .
Ko enkrat razpremo krila ljubezni do sebe, odkrijemo, da ni omejitev za to, kako visoko lahko letimo. Naj bo ta misel vodilo skozi vse dni, ki prihajajo. The post Sprejmite se, imejte se radi in pojdite naprej … first appeared on KlikMagazin .

torek, 26. marec

Pomlad prinaša s seboj obilico sveže zelenjave, med katero so zagotovo v ospredju šparglji, znanilci pomladi. Preizkusite naš recept za testenine s šparglji. The post Pomlad na krožniku – testenine s šparglji first appeared on KlikMagazin .
Enostavno je zanemariti vidike obstoja, ki se jih ne da fizično zaznati. A ti življenju dajo vrednost: ljubezen, prijateljstvo, sočutje, radost, navdušenje. The post Najboljših in najlepših stvari na svetu ni mogoče videti … first appeared on KlikMagazin .
Če ste zamudili natančen dan polne lune, ne skrbite. Še vedno lahko izkoristite njeno energijo za osebno rast, meditacije, čiščenje prostora in druge rituale. The post Lunin mrk in črvova luna: Vpogled na vpliv in rituale first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 21. marec

Smešno visoki cilji niso le fantazije; so izzivi, ki nas spodbujajo k rasti, inovacijam in preseganju lastnih omejitev. Vsak dan lahko odkrivajmo nova obzorja. The post Če si postavite smešno visoke cilje in doživite neuspeh … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 20. marec

V svetu, neskončnih možnosti za izboljšanje zdravja, zelenjava ostaja temelj zdrave prehrane. Zato pri načrtovanju obrokov vključite čim več različne zelenjave. The post Zakaj je zelenjava ključ do dolgega in zdravega življenja? first appeared on KlikMagazin .
Uspeh in neuspeh sta dve plati istega kovanca. Naj bo ta misel spodbuda, da ne izgubimo upanja in da vedno najdemo pogum za nadaljevanje, ne glede na vse. The post Uspeh ni dokončen; neuspeh ni usoden: kar šteje je … first appeared on KlikMagazin .

torek, 19. marec

Recept za rižoto z zamrznjeno zelenjavo: preprosto, hitro, okusno kosilo za vso družino. Uživajte čudovite, raznolike in hranljive jedi ne glede na sezono. The post Hitro kosilo – rižota s sestavinami iz zamrzovalnika first appeared on KlikMagazin .
Živeti v sedanjosti pomeni sprejeti življenje tako, kot prihaja, brez obžalovanj. Soočimo se z izzivi ali težavami in jih sprejemamo kot priložnost za rast. The post Če niste v sedanjem trenutku, bodisi gledate v … first appeared on KlikMagazin .

ponedeljek, 18. marec

Ljudje se pogosto znajdejo ujeti med željo po izražanju svoje edinstvenosti in potrebo po sprejetosti v skupnosti. To je vidno v različnih socialnih skupinah. The post Kako družbena omrežja oblikujejo našo identiteto first appeared on KlikMagazin .
Vsak ponedeljek je več kot le začetek tedna; je simbol neskončnih možnosti in priložnosti, da v naše življenje vnese nekaj posebnega. Naj bo ta teden čudovit. The post Hej, vem, da je ponedeljek. Toda to je tudi nov dan in … first appeared on KlikMagazin .

petek, 15. marec

Virtualni asistent je programska rešitev v oblaku, ki vam poleg stalne tehnične podpore nudi tudi edinstvene storitve poslovne asistence iz različnih področij . The post Virtualni asistent – vaša mobilna pisarna first appeared on KlikMagazin .
Vsaka družina v Toskani ima svojo različico ribollite, a osnova ostaja enaka: bogata zelenjavna juha, zgostena z drobljenim kruhom in obogatena z oljčnim oljem. The post Ribollita – tradicionalna toskanska enolončnica first appeared on KlikMagazin .
Sreča je proces, ne cilj. Odločitev, da vsak dan stopimo korak naprej, je ključna za odkrivanje polnosti življenja. Naj bo današnji dan poln korakov naprej. The post Vsak dan je nov dan in nikoli ne boste mogli najti … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 14. marec

Grška musaka z jajčevci je klasika, ki nikoli ne razočara. Bogat okus plasti jajčevcev, mesne omake in kremaste bešamel omake ustvarja popolno harmonijo okusov. The post Recept za tradicionalno grško musako z jajčevci first appeared on KlikMagazin .
V Evropi se soočamo z naraščajočim problemom prekomerne teže in debelosti med osnovnošolskimi otroki, kar je zaskrbljujoče sporočilo Svetovne zdravstvene organi The post Prekomerna teža otrok v EU: Kritičen pogled in rešitve first appeared on KlikMagazin .
Sprejmemo življenje v vsej njegovi nepredvidljivi lepoti. Naj nas ta misel vodi in nas spomni, da je življenje avantura, polna neskončnih možnosti in poti. The post Opustiti moramo življenje, ki smo ga načrtovali, da bi … first appeared on KlikMagazin .

sreda, 13. marec

Barfi je ena izmed najbolj priljubljenih in cenjenih indijskih sladic, ki s kremasto teksturo in raznovrstnimi okusi vedno znova osvaja ljubitelje sladkarij. The post Barfi – okusna in enostavna indijska sladica first appeared on KlikMagazin .