Vir: Računalniške novice

Slika članka
AYN Odin2 Mini: Retro igralna konzola za povsem privlačno ceno!
Na trgu prenosnih igralnih konzol pa postaja vse bolj pestro Nedavno se je pestri konkurenci pridružila še nadvse zanimiva prenosna igralna konzola Odin2 Mini podjetja AYN Technologies. Več AYN Odin2 Mini: Retro igralna konzola za povsem privlačno ceno! objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 uro in 59 minutami
Slika članka
Kako telefoni Samsung Galaxy S24 vedno naredijo dobre posnetke?
Kateri so najpogostejši krivci, da se nam v galeriji nabirajo zamegljene slike, slike s preveč ali premalo kontrasta, slike s popačenimi motivi, slike, polne šumov …? Več Kako telefoni Samsung Galaxy S24 vedno naredijo dobre posnetke? objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 2 urama in 28 minutami
Slika članka
Women4Cyber ​​Slovenija: Kibernetska varnost je priložnost za vse
V torek, 28. maja 2024, bo potekala prva konferenca pod okriljem Women4Cyber Slovenija. Več Women4Cyber ​​Slovenija: Kibernetska varnost je priložnost za vse objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 3 urami in 53 minutami
Slika članka
Prenosni računalniki Snapdragon X končno med nami!
Prvi prenosni računalnik opremljen s procesorjem Snapdragon X so končno med nami. Tu najdemo prenosnike, kot so HP EliteBook Ultra, Lenovo Yoga Slim 7x 14 Gen 9, Dell XPS 13 934, Microsoft Surface Laptop 6 in drugi. Več Prenosni računalniki Snapdragon X končno med nami! objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 3 urami in 59 minutami
Slika članka
Hisense, uradni partner UEFA EURO 2024™, predstavlja kampanjo »ZMAGA JE LE ZAČETEK«
Kot uradni partner UEFA EURO 2024™ si Hisense prizadeva navijačem zagotoviti najboljšo izkušnjo spremljanja nogometnih tekem. Svojo kampanjo »ZMAGA JE LE ZAČETEK« (BEYOND GLORY) začenja z novim oglasom, ki prikazuje njihove najnovejše inovativne izdelke, ki ljudem izboljšujejo življenje. Več Hisense, uradni partner UEFA EURO 2024™, predstavlja kampanjo »ZMAGA JE LE ZAČETEK« objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 5 urami in 27 minutami
Slika članka
Xiaomi monitor za igre za zgolj 75 evrov!
Xiaomi nas je prijetno presenetil s pričetkom prodaje monitorja Redmi Monitor G24 IPS Edition na kitajskem trgu. Prednaročniška cena znaša okoli 75 evrov Več Xiaomi monitor za igre za zgolj 75 evrov! objavljeno na Računalniške novice .

Včeraj

AvtomobilizemRačunalniške novicepred 19 urami in 44 minutami
Slika članka
Bi se rad zapeljal z Lamborghinijem po Ljubljani?
Z malo sreče ti lahko tudi uspe, družbo ti bo pa delal še Ciril Komotar. Več Bi se rad zapeljal z Lamborghinijem po Ljubljani? objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 20 urami in 11 minutami
Slika članka
Nov sistem za proizvodnjo sončne energije bo omogočil zmanjšanje emisij CO2 za 4.210 ton na leto
Kyocera Document Solutions Europe Management B.V., eno vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti je sporočila, da bo sistem za proizvodnjo sončne energije, nameščen na strehi tovarne v Vietnamu, v celoti aktiviran s prvim junijem 2024. Več Nov sistem za proizvodnjo sončne energije bo omogočil zmanjšanje emisij CO2 za 4.210 ton na leto objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 21 urami in 44 minutami
Slika članka
Huawei razburkal slovenski trg z novim telefonom
Pametni telefon, ki se ponaša s prepoznavno sodobno estetiko in odličnimi zmogljivostmi, bo v Sloveniji na voljo od 27. maja. Že od danes pa ga lahko naročite in poleg brezplačno prejmete še brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro 3. Huawei razburkal slovenski trg z novim telefonom objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 22 urami in 45 minutami
Slika članka
Ulefone Note 18 Ultra: 5G telefon za dobrih 100 €
Podjetje Ulefone je najavilo splošno razpoložljivost nadvse zanimivega pametnega mobilnega telefona Android. Tu gre za telefon s prodajno oznako Note 18 Ultra, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in funkcionalnostjo. Več Ulefone Note 18 Ultra: 5G telefon za dobrih 100 € objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 22 urami in 54 minutami
Slika članka
Ko imaš preveč izbire, kateri prenosnik izbrati?
To so sladke težave. Spomnimo se samo časov med pandemijo, ko so cene zrasle v višavo in smo bili primorani preiskati čisto vsak kotiček na spletu, da smo prišli do spodobnih računalnikov za pošteno ceno. Več Ko imaš preveč izbire, kateri prenosnik izbrati? objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 22 urami in 59 minutami
Slika članka
Vlagatelji so v prvem mesecu predprodaje WienerAI ($WAI) vložili 2 milijona dolarjev
Kibernetična senzacija na področju kriptovalut, meme kovanec z umetno inteligenco WienerAI ($WAI), je v enomesečni predprodaji zbral 2 milijona dolarjev.  Vlagatelji večajo svoje naložbe v kovanec WienerAI iz minute v minuto, 12. maja, pa je bilo opravljenih več kot 130.000 transkacij. ... Več Vlagatelji so v prvem mesecu predprodaje WienerAI ($WAI) vložili 2 milijona dolarjev objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem in 4 minutami
Slika članka
Ayaneo AG01: Nadvse zanimiva rešitev za gamerje
Podjetje Ayaneo je svojo reštiev AG01 opremilo z mobilno grafično kartico AMD Radeon RX 7600M XT, ki je po specifikacijah zelo podobna modelu Radeon RX 7600. Zaradi manjše porabe energije pa vseeno ni za pričakovati, da bo zagotavljala popolnoma enako raven zmogljivosti kot namizna različica (32 ... Več Ayaneo AG01: Nadvse zanimiva rešitev za gamerje objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem, 3 urami in 47 minutami
Slika članka
Redmi Note 13R: Poceni telefon z zanimivim procesorjem!
Danes na trgu najdemo telefone, ki so že prav nesramno dragi, po drugi strani pa takšne, ki so dostopni in denarnici prijazni. Predstavili bomo enega slednjih – Xiaomi Redmi Note 13R. Več Redmi Note 13R: Poceni telefon z zanimivim procesorjem! objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem, 4 urami in 17 minutami
Slika članka
Zasloni na dotik: interaktivna prihodnost
Vstopite v inovativni svet digitalnih zaslonov na dotik, ki spreminjajo način interakcije med podjetji in strankami ter ustvarjajo navdušujoče nakupovalne izkušnje. Odkrijte, kako te naprave oblikujejo prihodnost komunikacije in trgovinskega okolja. Zasloni na dotik: interaktivna prihodnost objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem, 4 urami in 40 minutami
Slika članka
HONOR na HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
Globalna tehnološka blagovna znamka HONOR je danes objavila, da je Android 15 Beta 1 od 10. maja dalje na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših ... Več HONOR na HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem, 4 urami in 44 minutami
Slika članka
Obnovljena delovna postaja HP Z4 G4 je pravi nakup za oblikovalca
Kupiti delovno postajo HP najnovejše generacije za 5500 EUR? Težka bo za marsikoga! Zato so pri podjetju Geri Computer poskrbeli za obnovljene delovne postaje HP Z4 G4 z novimi diski, 32 Gb spomina in Quadro grafikami po ugodnih cenah! Obnovljena delovna postaja HP Z4 G4 je pravi nakup za oblikovalca objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem, 4 urami in 58 minutami
Slika članka
Posebna mobilna baterija za ljubitelje retro iger!
Ayaneo Retro Power Bank bo na voljo za nakup kmalu. Ta bo nedvomno nepogrešljiv pripomoček oziroma dodatek za navdušene uporabnike mobilnih naprav. Ohišje novinca je izdelano iz kakovostnega materiala, izhodna moč polnjenja pa bo vedno prilagojena napravi, ki jo polnimo. Več Posebna mobilna baterija za ljubitelje retro iger! objavljeno na Računalniške novice .

nedelja, 19. maj

Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem, 21 urami in 32 minutami
Slika članka
Zmogljiv Ayaneo AM01S za prave nostalgike!
Podjetje Ayaneo bo za nostalgike kmalu ponudilo v prodajo posebno različico miniaturnega računalnika Retro Mini PC, in sicer model AM01S. Model Retro Mini PC AM01S spominja na legendarni osebni računalnik Apple Macintosh Plus. Več Zmogljiv Ayaneo AM01S za prave nostalgike! objavljeno na Računalniške novice .
Znanost in ITRačunalniške novicepred 1 dnem, 21 urami in 43 minutami
Slika članka
DNA WHITENING x CURAPROX: Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh
Pozabite na rumene zobe, predstavljamo vam najinovativnejšo tehnologijo za beljenje zob in Curaprox pripomočke za ustno higieno, ki jih morate imeti pri sebi na vsakem koraku. Maša Matavš, lastnica blagovne znamke DNA WHITENING je na dogodku v Cineplexxu na Rudniku razkrila inovacijo, ki bo ... Več DNA WHITENING x CURAPROX: Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh objavljeno na Računalniške novice .