Vir: Revija Energetik

Včeraj

GospodarstvoRevija Energetikpred 1 dnem, 4 urami in 5 minutami
V družinskem podjetju Lumar so izvedli analizo življenjskega cikla proizvoda (LCA analizo) za svoje konstrukcijske sisteme. Z omenjeno analizo sledijo trajnostnemu vrednotenju stavb, ki temelji na treh stebrih, ob energetski učinkovitosti še na bivalnem ugodju in vplivih na okolje. »Rešitve za energetsko učinkovitost stavb so danes standard vsake naše hiše. S tem minimiramo vplive na […] The post V Lumarju izvedli analizo življenjskega cikla (LCA analizo) za konstrukcijske sisteme – Odtis konstrukcije za hišo je nižji kot odtis dveh povratnih letov v Los Angeles first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .

sreda, 17. april

S ponosom sporočamo, da je naš direktor, gospod Bogdan Kronovšek, prejel naziv Večerovega gospodarstvenika Štajerske za leto 2023. To izjemno priznanje ni le odraz njegovega osebnega in strokovnega uspeha, temveč tudi priznanje za naše podjetje kot celoto. Njegova predanost, prodornost, vztrajnost in izvirnost so postavili visoke standarde v naši industriji ter nam omogočili, da se razvijamo in […] The post Večerov gospodarstvenik Štajerske za leto 2023 first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .

ponedeljek, 15. april

V Prekmurju je 8. in 9. aprila potekala odmevna dvodnevna humanitarna akcija slikopleskarjev, ki so v okviru Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota ponovno združili moči in družini, ki ji je lani požar popolnoma uničil hišo in gospodarsko poslopje, pomagali pri gradnji novega doma. Z barvami JUPOL so tako slikopleskarji v letošnji humanitarni akciji prepleskali notranje […] The post JUB družini v stiski za novi dom podaril barve JUPOL in materiale za fasado first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .
Serija kopalnic Geberit Bambini in tuš kanaleta CleanLine50 sta nagrajena z nagrado iF Design Award 2024 Geberit Bambini Sveže prenovljena kopalniška serija Geberit Bambini se je podala v »tekmo za nagrade«. Serija, namenjena našim mlajšim kupcem, je s svojim dizajnom navdušila žirijo. Je posebej prijazna otrokom in hkrati sodobna. Tako imajo otroci zaradi primerne višine […] The post Nagradi za Bambini in CleanLine50 first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .

torek, 2. april

Skupina Petrol je predstavila aplikacijo Petrol GO, ki nadomešča in presega enostavnost uporabe svoje predhodnice, aplikacije Na poti. Nova aplikacija je v pretežni meri plod notranjega razvoja in temelji na globokem razumevanju potreb Petrolovih kupcev, s ciljem ponuditi odlično uporabniško izkušnjo. V obdobju, v katerem digitalizacija prevzema vodilno vlogo v poslovnem svetu, je skupina Petrol […] The post Petrol GO: nova aplikacija z izboljšano uporabniško izkušnjo first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .
GEBERIT WC SISTEM WC sistem Geberit se odlikuje s svojo vzdržljivostjo, dolžino zagotovljenega roka dobavljivosti nadomestnih delov, enostavnim ter hitrim načinom vgradnje in preprostim čiščenjem. Njegov posebni adut je odlična zmogljivost splakovanja. Rolf Kuster, vodja linije izdelkov splakovalnih sistemov govori o koristih in prednostih tega sistema za inštalaterje in zasebne stranke. Zakaj se je Geberit […] The post OPTIMALNO USKLAJENI TEHNOLOGIJA SPLAKOVANJA IN KERAMIKA first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .

torek, 5. marec

Vabimo vas, da se nam v času sejma DOM pridružite na Hišnem sejmu KRONOTERM, ki bo potekal od 6. do 10. marca 2024 v poslovni stavbi KRONOTERM na naslovu Trnava 5e, Gomilsko. Na sejmu vas čaka posebna priložnost, da si ogledate naše vrhunske ogrevalne rešitve, ki vam lahko prinesejo udobje in učinkovitost pri ogrevanju vašega […] The post Posebna sejemska akcija first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .

sreda, 14. februar

Barva marelice, imenovana »Apricot Dream 370C«, je izbrana kot JUB-ova Barva leta 2024. Osnovna tema te barve je nostalgija, ki jo čustveno doživljamo s prijetnimi in melanholičnimi spomini na preteklost, pomešanimi z občutki topline, ljubezni, zadovoljstva in hrepenenja. Z marelično barvo leta tako družba JUB že šesto leto zapored napoveduje najnovejše modne barvne trende, ki […] The post Sanjska marelica – Apricot Dream – je JUB-ova Barva leta 2024 first appeared on Strokovna revija instalaterjev-energetikov .