Vir: Style.over.net

Ponedeljek, 17. julij

Slika članka
S takšno torbico bo vaš outfit takoj videti dražji!
Ali ni tako, da si zmeraj želimo, da naš outfit izgleda vreden več tisoč, ne da bi zanj dejansko toliko zapravili? Še dobro, da obstaja peščica trikov, ki vsaki opravi vdahnejo pridih razkošja, ne da bi povzročili minus na svojem bančnem računu. The post S takšno torbico bo vaš outfit takoj videti dražji! appeared first on Starševski Čvek .

Nedelja, 16. julij

Slika članka
Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. julija 2023
Ne omejujte sami sebe, ampak se raje neobremenjeno prepustite delovanju, ki bo z energijo Mlaja obarvano s svežimi energijami.
Slika članka
Želite piti manj alkohola? Preizkusite to metodo.
V zadnjih letih je vse bolj pogosto, da ljudje manjšajo količino popitega alkohola. Bodisi zaradi zdravja bodisi zaradi počutja. Za vas smo poiskali preprosto metodo, ki bo vašo pot do manj alkohola občutno olajšala. The post Želite piti manj alkohola? Preizkusite to metodo. appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kot v Avatarju: Cameron prodaja svoje neverjetno posestvo
Legendarni filmski režiser prodaja dih jemajoče posestvo, ki nas rahlo spominja na planet iz njegovega filma Avatar. The post Kot v Avatarju: Cameron prodaja svoje neverjetno posestvo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Našli smo najlepše kavarne v Evropi
Imamo vodnik po najlepših kavarnah v Evropi, ki vam bodo zagotovile edinstveno izkušnjo pitja kave ali soka s čudovitim okoljem, s katerega ne boste želeli odvrniti pogleda. The post Našli smo najlepše kavarne v Evropi appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
“Moji kosi ne bodo za na ulico, to ne bo kot H&M ali Zara”
Mladost, strast, predanost in ljubezen do svojega dela so stvari, ki zaznamujejo modno oblikovalko Tio Krašovec. Tia nam je v ekskluzivnem intervjuju zaupala, kaj jo inspirira, kaj so minusi modne industrije in kakšne ima načrte za prihodnost. The post “Moji kosi ne bodo za na ulico, to ne bo kot H&M ali Zara” appeared first on Starševski Čvek .

Sobota, 15. julij

Slika članka
Dnevni horoskop za nedeljo, 16. julija 2023
Zelo boste obremenjeni s čustvi in polni strahu pred prihodnostjo, zato nikakor ne boste pripravljeni sprejeti težav drugih.
Slika članka
To je najboljši spalni položaj za vaše zdravje
Spanje na levi strani naj bi bilo najboljše za naše zdravje, če je nedavni viralni TikTok video resničen. Kaj pa pravijo strokovnjaki? The post To je najboljši spalni položaj za vaše zdravje appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Viralni TikTok trik: ‘lash lift’ za manj kot 2 evra!
Najnovejši TikTok trend bo razveselil vse, ki si želite daljših in bolj privihanih trepalnic. The post Viralni TikTok trik: ‘lash lift’ za manj kot 2 evra! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Nicole Kidman si je drznila več kot smo vajeni pri njej
Avstralska igralka se je na rdeči preprogi prikazala v obleki, s katero je presenetila mnoge. The post Nicole Kidman si je drznila več kot smo vajeni pri njej appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Na pico, ki jo je jedla Julia Roberts, smo čakali tri ure
Jug Italije, sonce, mestni vrvež, Aperol Spritz … vse to so asociacije, ki spominjajo na Neapelj, a nič ga ne opiše boljše kot "najboljša pica na svetu." Za ta naziv se lahko zahvalijo tudi holivudski igralki Julii Roberts. The post Na pico, ki jo je jedla Julia Roberts, smo čakali tri ure appeared first on Starševski Čvek .

Petek, 14. julij

Slika članka
Dnevni horoskop za soboto, 15. julija 2023
Naredite nekaj zase ter za svoje telo. Velik poudarek bo na zunanji podobi, ki pa naj vas prehitro ne zavede v napačna prepričanja. The post Dnevni horoskop za soboto, 15. julija 2023 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To vprašanje je znak, da vas bo partner prevaral
Dolga raziskava spletne strani Ashley Madison je razkrila, da to vprašanje ljudje najpogosteje vprašajo, preden svojega partnerja prevarajo. The post To vprašanje je znak, da vas bo partner prevaral appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
2 sladici in 2 koktejla, ki ne smejo manjkati na vaši mizi!
Poletje zaznamujejo številni pikniki in druženja pod žgočim soncem. In ker piknik ni zares piknik, če vam roke ne hladi osvežilen koktejl, brbončice pa razvaja okusna sladica, smo poiskali nekaj receptov preprostih receptov, ki bodo poskrbeli za oboje. The post 2 sladici in 2 koktejla, ki ne smejo manjkati na vaši mizi! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Pri 23 letih prvič poskusila meso in ugotovila, da nisem ničesar zamudila
Ja, prav ste prebrali, od rojstva nisem poskusila mesa. Niti enkrat. To je bila moja posebnost, moj "as v rokavu" za šokiranje ljudi. Zdaj pa lahko rečem, da sem meso poskusila trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več. The post Pri 23 letih prvič poskusila meso in ugotovila, da nisem ničesar zamudila appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako se pravilno pobriti ‘tam spodaj’?
Zagotovo smo se že vse kdaj pregibale nad kadjo in se poskušale pobriti, brez da bi se porezale, pa nam ni ravno vedno uspelo. Vse skupaj zna biti zelo neprijetno, zato imamo za vas nekaj strokovnih nasvetov, kako to storiti čim bolj varno. The post Kako se pravilno pobriti ‘tam spodaj’? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
‘Mehurčkasti čop’ je najbolj praktična pričeska poletja
V vročih dneh potrebujemo pričesko, ki lase umakne z obraza in vratu, hkrati pa mora izgledati neverjetno šik. 'Mehurčkasti čop' se zdi kot odlična rešitev. The post ‘Mehurčkasti čop’ je najbolj praktična pričeska poletja appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Bela obleka iz Manga, ki je primerna tudi za neveste!
Z lahkoto si predstavljamo, kako se v njej sprehodimo do oltarja ... The post Bela obleka iz Manga, ki je primerna tudi za neveste! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Nujna rezervacija za plažo, brisače prepovedane, kazni za krajo peska
Priljubljeni italijanski otok je letos uvedel kar nekaj pravil in ukrepov za turiste. Med drugim so obvezne rezervacije za obisk določenih plaže ... The post Nujna rezervacija za plažo, brisače prepovedane, kazni za krajo peska appeared first on Starševski Čvek .