Vir: Style.over.net

sobota, 25. november

Slika članka
Nova restavracija v Ljubljani je videti kot magična pravljica
Če obožujete magične kotičke in dobro hrano, potem morate obiskati novo restavracijo v prestolnici, ki obljublja pravo pravljično kulinarično popotovanje. The post Nova restavracija v Ljubljani je videti kot magična pravljica appeared first on Starševski Čvek .

petek, 24. november

Slika članka
Dnevi horoskop za soboto, 25. novembra 2023
Všeč vam bodo vsi koraki, ki bodo vključevali sočutne prijeme.
Slika članka
4 hitre in okusne sladice, ki vedno uspejo
Ste med tistimi, ki sej jim sladice rade ponesrečijo? S pripravljenimi mešanicami Dolcela se vam to ne bo zgodilo. Svoje goste lahko navdušite letošnje praznike z njihovim tiramisujem, princeskami, čokoladnimi muffini ali kremšnitami, katerih priprava vam ne bo vzela veliko časa. The post 4 hitre in okusne sladice, ki vedno uspejo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Le 11 mesecev po prvem otroku presenetila z novico o drugem
Le 11 mesecev po tem, ko je oznanila rojstvo prvega otroka, je presenetila z novico o drugem. The post Le 11 mesecev po prvem otroku presenetila z novico o drugem appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Prevzemite 5 lepotnih pravil Francozinj!
Prave Francozinje imajo čiste in sijoče nohte, kožo in lase. The post Prevzemite 5 lepotnih pravil Francozinj! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Vstopnina za Benetke: objavili koledar, kdaj jo bodo zaračunavali
Dnevni obiskovalci Benetk bodo morali od 25. aprila prihodnje leto na določene dni plačati pet evrov vstopnine. The post Vstopnina za Benetke: objavili koledar, kdaj jo bodo zaračunavali appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kakšna tetovaža vam pristaja glede na horoskopsko znamenje?
Navdihujoče tetovaže ... The post Kakšna tetovaža vam pristaja glede na horoskopsko znamenje? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To so kosi, ki jih je vredno kupiti na črni petek
Tu je črni petek, ki nas spet premamlja z mnogimi kosi, a za našo omaro bo najbolje, da se nakupovanja lotimo strateško in si tako ustvarimo brezčasno zbirko oblačil. The post To so kosi, ki jih je vredno kupiti na črni petek appeared first on Starševski Čvek .

četrtek, 23. november

Slika članka
10 lastnosti močnih in neodvisnih žensk
Postanite močna in neustrašna tudi vi! The post 10 lastnosti močnih in neodvisnih žensk appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
8 pripomočkov, ki jih mora imeti vsak ljubitelj peke slaščic
Vsi ljubiteljski slaščičarji imajo svoje skrivne recepte, ki jih ne zaupajo kar komurkoli. Edino, kar z veseljem delijo z drugimi, je seznam njihovih obveznih pripomočkov, s katerimi ustvarjajo omamne sladice. The post 8 pripomočkov, ki jih mora imeti vsak ljubitelj peke slaščic appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
V tej ljubljanski kliniki lahko dobite nego kot J.Lo
V priljubljeni kliniki za estetsko medicino in kirurgijo v Ljubljani ponujajo terapijo za sijoč in mladosten videz, ki jo obožuje tudi Jennifer Lopez. The post V tej ljubljanski kliniki lahko dobite nego kot J.Lo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zaradi propalestinskih izjav odslovili slavno igralko
Gre za izjave, povezane z aktualnim dogajanjem na Bližnjem vzhodu. The post Zaradi propalestinskih izjav odslovili slavno igralko appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Imamo 3 slastne ideje za zdrav zajtrk!
Morska, zelenjavna ali sladka različica zajtrka? Z najbolj priljubljenimi kruhi iz Žita je vsaka kombinacija božanska. The post Imamo 3 slastne ideje za zdrav zajtrk! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
4 barve, ki po nasvetu strokovnjakov naredijo vaš dom bolj razkošen
Ko razmišljati o interierju, se osredotočite na barvo sten, saj lahko s pravimi odtenki svoj dom preobrazite v razkošno domovanje. The post 4 barve, ki po nasvetu strokovnjakov naredijo vaš dom bolj razkošen appeared first on Starševski Čvek .

sreda, 22. november

Slika članka
Dnevni horoskop za četrtek, 23. novembra 2023
Na trenutke boste raztreseni ali zmedeni, zato se ne boste sposobni boriti s posledicami napak.
Slika članka
Če vam moški pošilja takšna sporočila, je zagotovo pravi!
Kako prelepo je lahko zgodnje ali tudi ponedeljkovo jutro, če vas na mobilnem telefonu pričaka njegovo prelepo sporočilo. The post Če vam moški pošilja takšna sporočila, je zagotovo pravi! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Enostaven trik, kako lahko izboljšate svoj spanec
V sodobnem tempu življenja, kjer smo nenehno izpostavljeni stresu in hitremu ritmu, postaja kakovosten spanec vse bolj dragocen. Zavedanje o pomenu spanja za naše splošno dobro počutje je privedlo do inovacij v tehnologiji pametnih ur, ki zdaj ponujajo napredne funkcije za spremljanje in izboljšanje spanja. The post Enostaven trik, kako lahko izboljšate svoj spanec appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Party torbica iz Zare, ki je videti kot helijev balon
Verjamemo, da se boste strinjali z nami, ko bomo rekli, da so modni detajli "tisto nekaj", kar naredi vsako kombinacijo še boljšo. Včasih se odločimo za preproste izbire, kot so decenten nakit ali minimalistični čevlji in torbice, po drugi strani pa imamo radi tudi statement kose, ki na daleč izstopajo. The post Party torbica iz Zare, ki je videti kot helijev balon appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako prilepiti umetne trepalnice kot profesionalka
Z malce vaje jih boste nanašale kot profesionalke. The post Kako prilepiti umetne trepalnice kot profesionalka appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Najkrajši recept na svetu: Nutellina torta v lončku
Navdušila vas bo s svojim bogatim čokoladnim okusom in izjemno enostavno pripravo. The post Najkrajši recept na svetu: Nutellina torta v lončku appeared first on Starševski Čvek .