Vir: Style.over.net

sreda, 22. november

Slika članka
Kako nositi črtaste kose?
Črte vedno povezujemo z šik Parižankami in tudi zahvaljujoč njim so vzorec, ki ne gre nikoli iz mode. In letos je še posebej moderen: v obliki klasičnih jopic in puloverjev. The post Kako nositi črtaste kose? appeared first on Starševski Čvek .

torek, 21. november

Slika članka
Dnevni horoskop za sredo, 22. novembra 2023
Stopamo v spontano obdobje strelca, zato bo dan poln želja po novih dogodivščinah.
Slika članka
Ana Roš je tretja najboljša na svetu!
Slovenska kulinarična mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko se je uvrstila na tretje mesto na lestvici najboljših kuharjev na svetu The Best Chef Awards 2023. The post Ana Roš je tretja najboljša na svetu! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
5 stvari, ki naredijo moške ljubosumne!
Tudi moški imajo težave z ljubosumjem. The post 5 stvari, ki naredijo moške ljubosumne! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Pogumno ali neumno? Igralec od glave do pet v vijoličnem usnju.
Je to vpliv njegove nove punce Kylie Jenner? The post Pogumno ali neumno? Igralec od glave do pet v vijoličnem usnju. appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Vas boli glava? Mogoče bi morali zamenjati oblačila …
Priljubljen potisk na oblačilih je lahko vzrok vaših težav. The post Vas boli glava? Mogoče bi morali zamenjati oblačila … appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
5 nasvetov za hitrejšo rast las
Sanjate o dolgih in sijočih laseh? Potem nujno berite dalje. The post 5 nasvetov za hitrejšo rast las appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
V Zagrebu vas za praznike čaka pravi adventni spektakel
Dogodek Fooling Around bo Oleander teraso zagrebškega hotela Esplanade spremenil v epicenter mestnega družabnega življenja s fenomenalno gastronomsko sceno, vrhunskimi chefi in odličnim glasbenim programom. The post V Zagrebu vas za praznike čaka pravi adventni spektakel appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Zara je v tem mestu odprla luksuzno kavarno
Španska znamka hitre mode je v nakupovalnem centru v Dubaju odprla novo prodajalno, ki je ena najbolj elegantnih in neobičajnih do sedaj. The post Zara je v tem mestu odprla luksuzno kavarno appeared first on Starševski Čvek .

ponedeljek, 20. november

Slika članka
Dnevni horoskop za torek, 21. novembra 2023
Toplina in velikodušnost, ki bosta prisotni na področju ljubezni in odnosov, prižigata notranjo luč prijetne vibracije.
Slika članka
Zakaj moški nikoli do konca ne prebolijo razmerja?
Moški naj bi ob razhodu trpeli bolj kot ženske. The post Zakaj moški nikoli do konca ne prebolijo razmerja? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
5 najpogostejših težav, ki jih imamo s kavbojkami
… in kako jih rešiti! The post 5 najpogostejših težav, ki jih imamo s kavbojkami appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kaj se zgodi, če samo 10 minut dnevno hodite po stopnicah?
Preprosta vaja z neverjetnimi učinki! The post Kaj se zgodi, če samo 10 minut dnevno hodite po stopnicah? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Slavni igralec je kar 6 let vadil za novo vlogo!
Vse to za kader, ki traja celih šest minut. The post Slavni igralec je kar 6 let vadil za novo vlogo! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako doseči obstojnost šminke čez cel dan
Obstojnejše šminke žal nemalokrat prinašajo suhe ustnice, zato treba zanje poskrbeti še pred nanosom šminke. The post Kako doseči obstojnost šminke čez cel dan appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Ste pripravljeni? Prihajajo kargo krila!
Kargo hlače so velik povratni trend iz 2000. in njihova priljubljenost ne pojenja že nekaj toplejših in hladnejših sezon. A to jesen so dobile konkurenco - kargo krila. The post Ste pripravljeni? Prihajajo kargo krila! appeared first on Starševski Čvek .

nedelja, 19. november

Slika članka
Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. novembra 2023
Dan, v katerem se bodo mešale energije vodnarja, rib, Prvega krajca in konjunkcije prinaša veliko zanimivega ter nekaj obremenilnega. The post Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. novembra 2023 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To so najinteligentnejša horoskopska znamenja: ste med njimi?
Slovijo kot težki in muhasti, celo domišljavi, obenem pa so prodorni ter nadvse intuitvni. The post To so najinteligentnejša horoskopska znamenja: ste med njimi? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
11 skritih kotičkov v Londonu, kjer morda srečaš tudi Harryja Stylesa
Četudi ste London že prečesali po dolgem in po čez, pa dvomimo, da poznate vse te skrite kotičke, ki so vredni ogleda. The post 11 skritih kotičkov v Londonu, kjer morda srečaš tudi Harryja Stylesa appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Popolna praznična obleka iz H&M, ki je v hipu razprodana
Praznični december je pred vrati in trgovine se že polnijo z prazničnimi, bleščečimi oblekami, v katerih bomo privabljale poglede na številnih decembrskih zabavah. The post Popolna praznična obleka iz H&M, ki je v hipu razprodana appeared first on Starševski Čvek .