Vir: Style.over.net

ponedeljek, 20. november

Slika članka
Kaj se zgodi, če samo 10 minut dnevno hodite po stopnicah?
Preprosta vaja z neverjetnimi učinki! The post Kaj se zgodi, če samo 10 minut dnevno hodite po stopnicah? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Slavni igralec je kar 6 let vadil za novo vlogo!
Vse to za kader, ki traja celih šest minut. The post Slavni igralec je kar 6 let vadil za novo vlogo! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako doseči obstojnost šminke čez cel dan
Obstojnejše šminke žal nemalokrat prinašajo suhe ustnice, zato treba zanje poskrbeti še pred nanosom šminke. The post Kako doseči obstojnost šminke čez cel dan appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Ste pripravljeni? Prihajajo kargo krila!
Kargo hlače so velik povratni trend iz 2000. in njihova priljubljenost ne pojenja že nekaj toplejših in hladnejših sezon. A to jesen so dobile konkurenco - kargo krila. The post Ste pripravljeni? Prihajajo kargo krila! appeared first on Starševski Čvek .

nedelja, 19. november

Slika članka
Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. novembra 2023
Dan, v katerem se bodo mešale energije vodnarja, rib, Prvega krajca in konjunkcije prinaša veliko zanimivega ter nekaj obremenilnega. The post Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. novembra 2023 appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
To so najinteligentnejša horoskopska znamenja: ste med njimi?
Slovijo kot težki in muhasti, celo domišljavi, obenem pa so prodorni ter nadvse intuitvni. The post To so najinteligentnejša horoskopska znamenja: ste med njimi? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
11 skritih kotičkov v Londonu, kjer morda srečaš tudi Harryja Stylesa
Četudi ste London že prečesali po dolgem in po čez, pa dvomimo, da poznate vse te skrite kotičke, ki so vredni ogleda. The post 11 skritih kotičkov v Londonu, kjer morda srečaš tudi Harryja Stylesa appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Popolna praznična obleka iz H&M, ki je v hipu razprodana
Praznični december je pred vrati in trgovine se že polnijo z prazničnimi, bleščečimi oblekami, v katerih bomo privabljale poglede na številnih decembrskih zabavah. The post Popolna praznična obleka iz H&M, ki je v hipu razprodana appeared first on Starševski Čvek .

sobota, 18. november

Slika članka
Dnevni horoskop za nedeljo, 19. novembra 2023
Dokopali se boste do notranjega spoznanja, v zvezi s tem, kaj v resnici zahteva ter želi vaše srce.
Slika članka
5 stvari, zaradi katerih se moški zaljubijo
Odmislimo seks in ostale klišeje, moški se v žensko zaljubi zaradi … The post 5 stvari, zaradi katerih se moški zaljubijo appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Triki, s katerimi ste lahko v trenutku videti mlajše
Lepotni triki, ki vas bodo pomladili. The post Triki, s katerimi ste lahko v trenutku videti mlajše appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kje v Ljubljani lahko dobite pravi francoski brunch?
Si tudi vi kdaj zaželite pobega v Francijo? Za pravi francoski brunch vam ni treba iti ne na letalo, niti ne daleč. Okuse francoske kulinarike lahko spoznate pod ljubljanskimi Plečnikovimi arkadami v bistroju Norma 23. The post Kje v Ljubljani lahko dobite pravi francoski brunch? appeared first on Starševski Čvek .

petek, 17. november

Slika članka
Dnevni horoskop za soboto, 18. novembra 2023
S konjunkcijo med Soncem in Marsom boste ves čas nemirni, nervozni in neprilagodljivi.
Slika članka
4 znaki, ki razkrivajo, da ste še vedno zaljubljeni v bivšega
Mogoče si tega ne želite priznati, vendar ti znaki kažejo prav na to … The post 4 znaki, ki razkrivajo, da ste še vedno zaljubljeni v bivšega appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kako nositi roza pulover, da ne boste videti kot barbika?
Lahko rečemo, da bo to sezono na modni sceni vladalo veliko odtenkov, od živahnih modrih in oranžnih odtenkov do klasike, kot so črna, siva in bela. Zdaj se jim pridružuje še rožnata. The post Kako nositi roza pulover, da ne boste videti kot barbika? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Kim razglašena za “moškega leta”. Gre za poniževanje moških?
Resničnostna zvezdnica krasi naslovnico revije GQ, na kateri nosi moško obleko s kravato. The post Kim razglašena za “moškega leta”. Gre za poniževanje moških? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Ste videti utrujeni? Preizkusite teh 8 trikov!
Z njimi boste takoj prikrile videz utrujenosti in neprespanosti. The post Ste videti utrujeni? Preizkusite teh 8 trikov! appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Ali veste, zakaj imajo All Starke ob straneh luknjice?
Očitno je, da preprečujejo znojenje stopal, a tu je še drug, bolj moden razlog ... The post Ali veste, zakaj imajo All Starke ob straneh luknjice? appeared first on Starševski Čvek .
Slika članka
Adriana brani svoj izgled: To je obraz utrujene mame
Nekdanja supermanekenka se je odzvala na komentarje na račun njenega videza. The post Adriana brani svoj izgled: To je obraz utrujene mame appeared first on Starševski Čvek .

četrtek, 16. november

Slika članka
Dnevni horoskop za petek, 17. novembra 2023
Vzemite si čas, da se odklopite od sivega vsakdanjika ter da si dovolite podati v nove razsežnosti.