Vir: Točnoto

RumenoTočnotopred 4 urami in 27 minutami
Slika članka
Konec je! Marjetka in Raay Vovk sta vse priznala
Vsega je konec. Marjetka in Raay Vovk sta vse priznala. Marjetka in Raay sta zadnje čase večkrat skrivnostna. Malo in malo namigujeta, a ko novico razkrijeta nas pustita brez besed. Res je da so novice vedno lepe in da nas navdušita, ko nas le ne bi pustila čakati tako dolgo. In spet sta naredila isto, […] Konec je! Marjetka in Raay Vovk sta vse priznala was first posted on 22 aprila, 2024 at 5:00 pop.
RumenoTočnotopred 5 urami in 28 minutami
Slika članka
Jerneja Ropas (Poroka na prvi pogled) potrebuje pomoč
Jerneja Ropas tokrat potrebuje malo pomoči. Jernejo lahko trenutno spremljamo v tretji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled. V samem eksperimentu se pri njej dogaja kar nekaj sprememb. Le kakšna bo na koncu njena usoda? Tokrat pa Jerneja potrebuje pomoč. Rada bi presadila orhidejo. Pravzaprav obstaja del orhideje, ki bi ga bilo treba posaditi. Jerneja […] Jerneja Ropas (Poroka na prvi pogled) potrebuje pomoč was first posted on 22 aprila, 2024 at 4:00 pop.
RumenoTočnotopred 7 urami in 27 minutami
Slika članka
Aleks Cavazza, sin Borisa Cavazze in Oriane Girotto, ima kljub mladosti za sabo grozljivo življenjsko izkušnjo
Sin Borisa Cavazza in Oriane Girotto, Aleks Cavazza, ima kljub svoji mladosti za sabo že težko, pravzaprav grozno preizkušnjo. Igralec in glasbenik Aleks, ki je član glasbene skupine Masaž, naj bi v preteklosti imel težave, ki pa naj bi jih tudi uspešno že premagal. V času, katerem živimo, je tempo življenja hiter in krut. Obveznostim […] Aleks Cavazza, sin Borisa Cavazze in Oriane Girotto, ima kljub mladosti za sabo grozljivo življenjsko izkušnjo was first posted on 22 aprila, 2024 at 2:00 pop.
RumenoTočnotopred 8 urami in 28 minutami
Slika članka
Med tem, ko so otroci doma, mož Sanje Grohar počne to
Mož Sanje Grohar je vedno na razpolago svoji ženi in obema otrokoma. Je dober oče. Slovenska manekenka, mamica in podjetnica Sanja Grohar zdaj večino časa preživi s svojima otrokoma, saj zdaj potrebujeta največ pozornosti in topline staršev. Vseeno pa ima čas tudi za svoje stvari, saj jo njen mož Matej podpira pri vseh njenih projektih. […] Med tem, ko so otroci doma, mož Sanje Grohar počne to was first posted on 22 aprila, 2024 at 12:59 pop.
RumenoTočnotopred 9 urami in 28 minutami
Slika članka
Domen Kumer je šokiran! Podal je izjavo
Domen Kumer je od nekdaj hvaležen za zveste oboževalce, ki mu v njegovi, že kar dolgi karieri, stojijo ob strani. Slovenski pevec Domen Kumer je a svojimi sledilci delil video, na katerem stoji na plaži, obkrožen z dekleti in poje svojo novo pesem. Popolnoma je šokiran in vzhičen nad odzivom ljudi, saj ima videospot le […] Domen Kumer je šokiran! Podal je izjavo was first posted on 22 aprila, 2024 at 11:59 dop.
RumenoTočnotopred 10 urami in 12 minutami
Slika članka
Eva Irgl je s tem pokazala, kakšna je v resnici
Eva Irgl rada pomaga otrokom in ljudem, ki so potrebni pomoči. Poslanka Eva Irgl slovi po svojem izjemnem modnem stilu in po svoji dobrodelnosti. To je dokazal tudi pretekli vikend, ko se je za Pediatrično kliniko udeležila teka v Ljubljani. Izkupiček vsote zbranega denarja so namenili nakupa nove naprave v Pediatrični kliniki v Ljubljani. Eva […] Eva Irgl je s tem pokazala, kakšna je v resnici was first posted on 22 aprila, 2024 at 11:15 dop.
RumenoTočnotopred 11 urami in 27 minutami
Slika članka
Se nam obeta sodelovanje med Damjanom Murkom in tem velikim imenom slovenske glasbene scene?
Damjan Murko je z nami delil fotografijo s pevko, ki navdušuje s svojim glasom in koncerti. Damjan Murko je že pred časom povedal, da bi rad ustvaril še kakšen duet. Takrat smo napačno predvidevali, da bi z njim skupaj lahko zapela Natalija Verboten. Včeraj je z nami delil fotografijo, na kateri pozira z Nino Pušlar […] Se nam obeta sodelovanje med Damjanom Murkom in tem velikim imenom slovenske glasbene scene? was first posted on 22 aprila, 2024 at 10:00 dop.
RumenoTočnotopred 12 urami in 28 minutami
Slika članka
Jernej Tozon se je med vikendom lotil takšnega podviga
Čeprav je vikend čas, ko bi se naj odpočili od napornega tedna, Jernej Tozon ni počival. Jernej Tozon, član glasbene zasedbe Čuki, veliko časa preživi v naravi. Tudi, ko razmere niso najbolj idealne, hodi po hribih in občuduje razglede ter stvaritve matere narave. Ta vikend se je, čeprav ni bilo ravno toplo, odpravil po poteh […] Jernej Tozon se je med vikendom lotil takšnega podviga was first posted on 22 aprila, 2024 at 9:00 dop.
RumenoTočnotopred 13 urami in 28 minutami
Slika članka
Alenka Ružič Jovović in Jure Košir sta hčerko spremljala na tem pomembnem dogodku v življenju
Anika Košir, slavna hči Alenke Ružič Jovović in Jureta Koširja, je imela maturantski ples, ki označuje konec zelo pomembnega obdobja v življenju. Aniko Košir smo spoznali kot najstarejšo hči nekoč zelo priljubljenega para, ki se danes ukvarja z glasbo in je izdala že dve pesmi. Prav tako pa zaključuje srednješolsko izobraževanje in minuli vikend se […] Alenka Ružič Jovović in Jure Košir sta hčerko spremljala na tem pomembnem dogodku v življenju was first posted on 22 aprila, 2024 at 8:00 dop.
RumenoTočnotopred 14 urami in 27 minutami
Slika članka
Helena Blagne je znova presenetila, kako je to mogoče?
Helena Blagne je zelo uspešna glasbenica, ki vedno znova preseneti z izbiro svoje obleke, s katero se pojavi v javnosti. Helena Blagne je letošnje leto začela z daljšim dopustom, s katerega se je vrnila spočita in mladostnejša. Le kaj je njena skrivnost, da z vsakim letom izgleda bolje? Včeraj je nastopila v oddaji “Nedeljsko popoldne” […] Helena Blagne je znova presenetila, kako je to mogoče? was first posted on 22 aprila, 2024 at 7:00 dop.

Včeraj

RumenoTočnotopred 1 dnem, 1 uro in 21 minutami
Slika članka
Rok Piletič: Po dveh tednih že spita skupaj
Rok Piletič se je po dveh tednih že omehčal. Sedaj že spita skupaj. Pred dnevi smo pisali, da je Rok Piletič dobil obisk neznanega mucka in spraševal, ali ga naj kar obdrži. Kot kaže, se obiski niso nehali, ampak je še vedno pri njemu. Njegovo srce se je že omehčalo in lahko vidimo, da se […] Rok Piletič: Po dveh tednih že spita skupaj was first posted on 21 aprila, 2024 at 8:06 pop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 8 urami in 27 minutami
Slika članka
Zala Kralj je šele po šestih letih zveze izvedela to o Gašperju
Zala Kralj in Gašper Šantl sta zaljubljena že 6 let, vendar vsega drug o drugem nista vedela. Zala Kralj in Gašper Šantl sta še vedno zelo zaljubljena, čeprav jima ljudje niso napovedali srečnega konca po tem, ko sta Slovenijo zastopala na Eurosongu. Pred kratkim sta si uredila stanovanje, v katerem skupaj živita in sta res […] Zala Kralj je šele po šestih letih zveze izvedela to o Gašperju was first posted on 21 aprila, 2024 at 1:00 pop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 10 urami in 27 minutami
Slika članka
Marko Potrč tega od svoje Lili ni pričakoval
Marko Potrč je prišel domov in ostal brez besed. Marko Potrč in Lili Žagar sta zelo lep par že mnogo let. Skupaj sta prestala veliko.  V času korona virusa sta spakirala in z otroci odšla na Švedsko. Odločitev je bila pravilna. Sedaj so že nekaj časa doma, čeprav še vedno kdaj poslovno odpotujejo na Švedsko. […] Marko Potrč tega od svoje Lili ni pričakoval was first posted on 21 aprila, 2024 at 11:00 dop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 11 urami in 27 minutami
Slika članka
Anja Širovnik se je tako lepa sprehajala po Ljubljani
Anja Širovnik bo zdaj nekaj časa preživela v svoji domači Sloveniji. Anja Širovnik že zdaj zelo pogreša svojega fanta, ki je ostal v Španiji, sama pa se je zaradi svojih projektov vrnila v Slovenijo, kjer bo preživela nekaj mesecev. Kot je povedala, zelo se veseli mesecev, ki prihajajo. Z nami je delila to novo fotografijo, […] Anja Širovnik se je tako lepa sprehajala po Ljubljani was first posted on 21 aprila, 2024 at 10:00 dop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 12 urami in 27 minutami
Slika članka
Pevka Alya sporočila veselo novičko! Čestitke
Alya obožuje morje in živali. Naravo nasploh. Pevka Alya je zelo navezana na svojo psičko Abbo. Kot je že povedala, kužek ji vsak dan znova daje toliko ljubezni in topline, da ji nič ne manjka. Včeraj je psička praznovala eno leto, Alya pa je zato delila to fotografijo z zapisom: “Danes tale moja mala kepica […] Pevka Alya sporočila veselo novičko! Čestitke was first posted on 21 aprila, 2024 at 9:00 dop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 13 urami in 27 minutami
Slika članka
Damjan Murko se najraje zbudi s tem
Damjan Murko je pravi gurman. Rad ima dobro hrano in lepe trenutke s svojimi prijatelji. Slovenski pevec Damjan Murko je od nekdaj zaprisežen gurman. Tako kot ima rad lepe stvari, oblačila in kraje, ima rad lepo in okusno pripravljeno hrano. Zato si je že zjutraj privoščil takšen zajtrk, saj svoj dan najraje začne točno tako. Damjan […] Damjan Murko se najraje zbudi s tem was first posted on 21 aprila, 2024 at 8:00 dop.

sobota, 20. april

RumenoTočnotopred 2 dnevoma, 7 urami in 27 minutami
Slika članka
Tako postavnega očeta ima Savina Atai
Savina Atai je srečna v življenju in vesela, da ima takšnega očeta. Savina Atai je našla ljubezen svojega življenja in si z njim tudi ustvarila dom. Kljub temu jo lahko vidimo tudi v Sloveniji. Včeraj se je družila s svojim očetom v Ljubljani, natančneje na Prešernovem trgu. Skupaj sta se nasmejana fotografirala, Savina pa je […] Tako postavnega očeta ima Savina Atai was first posted on 20 aprila, 2024 at 2:00 pop.
RumenoTočnotopred 2 dnevoma, 8 urami in 27 minutami
Slika članka
Alenka Bratušek bo s tem dejanjem nekomu rešila življenje
Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek se je včeraj javila iz tega mesta. Alenka Bratušek je v zadnjem času veliko prestala. Morala se je posloviti od svoje sestre, ki je mnogo prehitro zapustila ta svet. Verjetno je zato še toliko bolj pogumno Alenka stopila v ambulanto, kjer je darovala kri. Z darovanjem lahko namreč komu reši […] Alenka Bratušek bo s tem dejanjem nekomu rešila življenje was first posted on 20 aprila, 2024 at 1:00 pop.
RumenoTočnotopred 2 dnevoma, 10 urami in 27 minutami
Slika članka
Miha Hercog se je razveselil poljuba te znane Slovenke
Miha Hercog, ki ga trenutno spremljamo v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, naj bi bil še vedno samski. Miha se je v lanskem letu ločil od dolgoletne partnerke Saše Lendero. Vse od takrat živi sam in pravi, da mu tako ustreza. Namigovalo se je sicer, da je z lansko udeleženko šova Poroka na prvi […] Miha Hercog se je razveselil poljuba te znane Slovenke was first posted on 20 aprila, 2024 at 11:00 dop.
RumenoTočnotopred 2 dnevoma, 11 urami in 27 minutami
Slika članka
Slovenska znana skupina prireja velik koncert, ki ga ne smete zamuditi! Nepozabno bo
Kultna slovenska skupina Pomaranča nam pripravlja nepozaben koncert, ki se bo zgodil junija. Slovenska zasedba Pomaranča, ki letos praznuje že 45. obletnico obstoja, v prenovljeni različici pripravlja veliki koncert, ki se bo 6. junija zgodil v Kinu Šiška. Pomaranča je kultna zasedba, ki si je nekoč odre delila z internacionalnimi Motörhead, Gillan (Deep Purple), Uriah […] Slovenska znana skupina prireja velik koncert, ki ga ne smete zamuditi! Nepozabno bo was first posted on 20 aprila, 2024 at 10:00 dop.