Vir: Točnoto

RumenoTočnotopred 1 uro in 17 minutami
Slika članka
Indira Ekić še kar ne more verjeti, da se ji to dogaja
Indira Ekić, nekdanja udeleženka šova The Biggest Loser Slovenija in šova Super par, je utrujena sporočila novico, ki je nihče ni pričakoval. Indira Ekić je letos s partnerjem Maticem zmagala v šovu Super par. Denarno nagrado, ki sta jo osvojila, je dobro vnovčila. Njena ličila so postala še bolj prepoznavna in včeraj je naredila še […] Indira Ekić še kar ne more verjeti, da se ji to dogaja was first posted on 1 decembra, 2023 at 10:00 dop.
RumenoTočnotopred 2 urama in 17 minutami
Slika članka
Bi se upale obleči kot Nina Pušlar? Takšna se je pojavila na odru
Nina Pušlar ima vedno dodelane obleke na odru. Nina Pušlar, priznana slovenska pevka, je nedavno navdušila svoje oboževalce s svojim izjemnim modnim slogom na enem od svojih koncertov. S svojo lepo in ekstravagantno izbiro oblačil je dokazala, da je poleg izjemnega glasbenega talenta tudi modna ikona. Na tem posebnem koncertu se je pojavila v čudoviti […] Bi se upale obleči kot Nina Pušlar? Takšna se je pojavila na odru was first posted on 1 decembra, 2023 at 9:00 dop.
RumenoTočnotopred 3 urami in 17 minutami
Slika članka
Eva Irgl v takšni obleki! Takih poslank nismo vajeni
Eva Irgl se za vsako prireditev lepo obleče. Eva Irgl, priljubljena in uspešna poslanka, je nedavno navdušila s svojim izjemnim modnim slogom na enem od političnih dogodkov. Običajno vidimo politike v klasičnih in nevpadljivih oblačilih, vendar je Eva s svojo drzno izbiro obleke pokazala, da se v politiki lahko izrazi tudi individualnost in ustvarjalnost. Rdeča […] Eva Irgl v takšni obleki! Takih poslank nismo vajeni was first posted on 1 decembra, 2023 at 8:00 dop.
RumenoTočnotopred 4 urami in 17 minutami
Slika članka
Maja Keuc v veselem pričakovanju
Maja Keuc ima rada zimo in praznično vzdušje. Pevka Maja Keuc, tako kot mnogi, obožuje Božič in decembrsko vzdušje. Komaj čaka sneg, saj meni, da ima poseben čar ravno ta čas. Pred kratkim se je preselila skupaj s svojim fantom, zato bodo letošnji prazniki minili zanjo še posebno lepo. Z nami je delila tole fotografijo, na […] Maja Keuc v veselem pričakovanju was first posted on 1 decembra, 2023 at 7:00 dop.

Včeraj

RumenoTočnotopred 12 urami in 40 minutami
Slika članka
Ana Dolinar Horvat: mislila je, da je zanič, a resnica je bila čisto drugačna
Ana Dolinar Horvat ponovno ni razočarala. Kljub temu, da je ona mislila, da je zanič, je bila resnica čisto drugačna. Ana je pred dnevi z nami delila čudovito novico. Začela je namreč s snemanjem druge sezone svojega podkasta Mater. Tokrat pa je z nami podelila odziv na njeno najnovejšo epizodo. Kot je zapisala, je sprva […] Ana Dolinar Horvat: mislila je, da je zanič, a resnica je bila čisto drugačna was first posted on 30 novembra, 2023 at 10:37 pop.
RumenoTočnotopred 16 urami in 10 minutami
Slika članka
Anja Rupel si s takšnim lepotcem deli posteljo
Anja Rupel, slovenska legendarna glasbenica, je pokazala fotografijo lepotca, ki ji dela družbo v postelji. Nedavno je Anja Rupel predstavila svoj svež glasbeni izdelek, naslovljen “Srce že ve”. Gre za eno izmed najbolj izstopajočih in ljubljenih slovenskih glasbenic, ki je s svojim izjemnim talentom in čudovitim vokalom očarala številne poslušalce. Že vrsto let je poročena […] Anja Rupel si s takšnim lepotcem deli posteljo was first posted on 30 novembra, 2023 at 7:07 pop.
RumenoTočnotopred 20 urami in 17 minutami
Bruno Šulman je sporočil veselo novičko. Čestitamo. Brunota smo spoznali v enem najbolj gledanih kuharskih šovov pri nas MasterChef, kjer se je v sedmi sezoni razveselil zaslužene zmage. O tem, da je Bruno napisal svojo kuharsko knjigo smo že pisali, a zdaj je uradno in Bruno je ob izidu z nami delil tale zapis: “IT’S […] Zdaj je uradno! Bruno Šulman (MasterChef) je sporočil veselo novičko. Čestitke was first posted on 30 novembra, 2023 at 3:00 pop.
RumenoTočnotopred 21 urami in 17 minutami
Slika članka
Neverjetno kaj je Anže Žerovec (Poroka na prvi pogled) naredil s svojim telesom
Anže Žerovec, ki smo ga spoznali v prvi sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil. Neverjetno, kaj je naredil s svojim telesom. Anže, ki je svojo ljubezen iz eksperimenta okronal s poroko v resničnem življenju, se je po razhodu že javil, a vendar je tokrat navdušil. Pokazal je, da se trud in treningi izplačajo, […] Neverjetno kaj je Anže Žerovec (Poroka na prvi pogled) naredil s svojim telesom was first posted on 30 novembra, 2023 at 2:00 pop.
RumenoTočnotopred 23 urami in 16 minutami
Slika članka
Tanje Žagar je pokazala kaj je naredila hči. Njena dejanja še vedno odmevajo
Tanje Žagar je pokazala, kaj je naredila hči. Ne njena hči ampak hči nekoga drugega, a je s ponosom delila in pokazala, da njena dejanja še zdaleč niso pozabljena. Tanja, ki je z leti videti vedno boljše, je pred kratkim pokazala svoj talent, ki ga uporablja v kuhinji. Tanja se namreč odlično znajde v kuhinji, […] Tanje Žagar je pokazala kaj je naredila hči. Njena dejanja še vedno odmevajo was first posted on 30 novembra, 2023 at 12:00 pop.
RumenoTočnotopred 1 dnem in 17 minutami
Slika članka
Kaj se dogaja s Čuki? Jernej Tozon je sporočil tole
Kaj se dogaja z glasbeno skupino Čuki? Njihov član Jernej Tozon nam je s fotografijo sporočil tole. Pred dnevi so nas Čuki z dejanjem, ki so ga storili, pustili brez besed. Izdali pa so tudi novo pesem za otroke z naslovom Ta Ta Traktor, ki jo lahko poslušate spodaj. Jernej pa je tokrat z nami […] Kaj se dogaja s Čuki? Jernej Tozon je sporočil tole was first posted on 30 novembra, 2023 at 11:00 dop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 1 uro in 17 minutami
Slika članka
Aleš Ciuha (Poroka na prvi pogled) je s fotografijo in ganljivim sporočilom sporočil to
Aleš Ciuha, ki smo ga spoznali v eksperimentu Poroka na prvi pogled, je z ganljivim sporočilom sporočil to. Aleš, ki rad uživa in je pred meseci pokazal, da je tudi njegovo srce našlo srečo v ljubezni, je tokrat z nami podelil delček zasebnosti. Z nami je namreč delil fotografijo, na kateri je v naročju očeta. […] Aleš Ciuha (Poroka na prvi pogled) je s fotografijo in ganljivim sporočilom sporočil to was first posted on 30 novembra, 2023 at 10:00 dop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 2 urama in 17 minutami
Slika članka
Alenka Godec v objemu drugega moškega. Ne boste verjeli koga
Alenka Godec se dobro razume z moškimi prijatelji. Alenka Godec, slovenska pevka z izjemnim glasom in šarmom, je nedavno navdušila občinstvo kot gostja na koncertu Aleša Klinarja. Njeno pojavljanje na odru je bilo pravcato glasbeno doživetje za vse prisotne. Alenka se je uveljavila kot ena najbolj prepoznavnih in spoštovanih vokalistk v Sloveniji. S svojo izjemno […] Alenka Godec v objemu drugega moškega. Ne boste verjeli koga was first posted on 30 novembra, 2023 at 9:00 dop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 3 urami in 16 minutami
Slika članka
Melani Mekicar je videti takole? Ne bi je prepoznali
Melani Mekicar veliko dela in je kljub mladosti zelo profesionalna. Melani Mekicar je mlada in nadarjena voditeljica ter igralka, ki je nedavno presenetila svoje sledilce na družbenih omrežjih. Na eni izmed svojih objav je delila sliko, na kateri je videti povsem drugače od svojega običajnega videza – redko jo namreč vidimo tako naličeno. Melani je […] Melani Mekicar je videti takole? Ne bi je prepoznali was first posted on 30 novembra, 2023 at 8:00 dop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 4 urami in 17 minutami
Slika članka
Tara Zupančič je po tridesetih letih storila to. Pogumno
Tara Zupančič ima rada lep nakit, ki ji kaj pomeni. Tara Zupančič je znana slovenska voditeljica in uspešna manekenka, ki je nedavno presenetila svoje oboževalce – po skoraj tridesetih letih si je namreč ponovno preluknjala ušesa. Tara je že od nekdaj veljala za ikono sloga. Po preluknjanju ušes je svoje nove uhane ponosno pokazala na […] Tara Zupančič je po tridesetih letih storila to. Pogumno was first posted on 30 novembra, 2023 at 7:00 dop.

sreda, 29. november

RumenoTočnotopred 1 dnem in 17 urami
Slika članka
Rok Piletič se je oglasil s takšno slabo novico
Rok Piletič, starejši brat dua BQL, nam je slabo novico sporočil kar iz avtomobila. Rok Piletič skupaj z bratom Anejem tvori duo BQL, čeprav je pred kratkim izdal tudi čisto svojo pesem. V njej se mu je uresničila dolgoletna želja. Jutri bi moral nastopiti v Dravogradu na otvoritvi drsališča, vendar je napovedano zelo slabo vreme […] Rok Piletič se je oglasil s takšno slabo novico was first posted on 29 novembra, 2023 at 6:17 pop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 19 urami in 2 minutama
Slika članka
Žanet Breški (Super par) svojega partnerja ne skriva več. Takšen lepotec je!
Žanet Breški, nekdanja tekmovalka v kuharskem šovu MasterChef Slovenija in šovu Super par, je že nekaj časa srečno zaljubljena. Žanet je v šovu MasterChef spoznala Timoteja. Postala sta par in srečo preizkusila še v šovu Super par, kjer je bilo zelo napeto. Žal sta se kmalu po šovu razšla, razlog pa naj bi bil takšen. […] Žanet Breški (Super par) svojega partnerja ne skriva več. Takšen lepotec je! was first posted on 29 novembra, 2023 at 4:14 pop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 20 urami in 11 minutami
Slika članka
Ni še konec. Spet so se lotili Mihe Hercoga! Prosi za pomoč
Miha Hercog, znani slovenski glasbenik in medijska osebnost, je spet opozoril na trenutno dogajanje glede sebe. Že pred časom nam je nekdanji partner Saše Lendero povedal, da se mu dogaja isto, kot se je dogajalo Saši. Nepridipravi so na družbenih omrežjih naredili profil z istim imenom, kot ga nosi sam, ter se pretvarjali zanj. Nato […] Ni še konec. Spet so se lotili Mihe Hercoga! Prosi za pomoč was first posted on 29 novembra, 2023 at 3:06 pop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 22 urami in 14 minutami
Slika članka
Iris Mulej živi pravljično življenje v Črni Gori. Njen dan se začne tako
Iris Mulej najbolj uživa v vlogi mame. Iris Mulej je uspešna manekenka, medijska osebnost in ponosna mamica. Medtem ko je v svetu mode dosegla veliko uspeha, je za Iris najpomembnejše preživljanje časa z njenima otrokoma, kar najraje počne v naravi že ob jutru. Vsako jutro se Iris zbuditi skoraj istočasno s soncem, da izkoristi prvo […] Iris Mulej živi pravljično življenje v Črni Gori. Njen dan se začne tako was first posted on 29 novembra, 2023 at 1:03 pop.
RumenoTočnotopred 1 dnem, 23 urami in 17 minutami
Slika članka
Eva Irgl je zdaj vitka bolj kot kdaj koli prej. Kaj počne?
Eva Irgl skrbi za svojo postavo. Poslanka Eva Irgl je vedno bila naša spoštovana političarka in predstavnica ljudstva, a nedavno je pritegnila pozornost javnosti v zvezi s svojim zdravjem in telesno kondicijo. Predvsem pa njenim izgledom. Je namreč suha bolj, kot kdaj koli prej. Mnogi so opazili, da je Eva sedaj suha bolj kot prej, […] Eva Irgl je zdaj vitka bolj kot kdaj koli prej. Kaj počne? was first posted on 29 novembra, 2023 at 12:00 pop.
RumenoTočnotopred 2 dnevoma in 17 minutami
Slika članka
To je o Blažu Švabu razkrila Marjetka Vovk
Marjetka Vovk, Raay in Modrijani so združili moči in se tudi družili. Maraaya in Modrijani so namreč pred dnevi izdali prvo skupno pesem. Poimenovali so jo Darilo in čudovito gre v uho. Že zdaj je prava uspešnica. Posneli so tudi zelo lep videospot in Marjetka je sedaj delila nekaj utrinkov s snemanja. Eden izmed teh […] To je o Blažu Švabu razkrila Marjetka Vovk was first posted on 29 novembra, 2023 at 11:00 dop.