Vir: Ženska.si

sobota, 23. marec

Slika članka
Uživajte v “Malih trenutkih” z novo kolekcijo Comma
V našem hitrem vsakdanjiku, kjer je čas postal skorajda luksuz, nas modna znamka Comma s svojo svežo kampanjo "Mali trenutki" spominja na pomen tistih kratkih, a sladkih trenutkov, ki obogatijo naš dan. Kolekcija za pomlad in poletje 2024 nas vabi, da se ustavimo in cenimo majhne radosti, ki jih življenje postavlja na našo pot.
Slika članka
Uporaben nasvet: Kako temeljito očistiti krtačo za lase
V krtačah za lase se tekom uporabe nabira ogromno nesnage. Krtače so lahko prava valilnica bakterij, ki jih z vsakokratno uporabo prenašamo nazaj na svoje lase in lasišče, zato je skrajni čas, da začnete svoje krtače redno in temeljito čistiti. Za vas imamo zelo uporaben nasvet kako.

petek, 22. marec

Slika članka
Pismo, ki vam bo zlomilo srce: Opisal je zadnje trenutke s svojo ženo
Po tem, ko je 34-letna Laura Lewis umrla zaradi hudega napada astme je njen mož Peter DeMarco na facebooku objavil ganljivo pismo o tem, kako zelo jo je ljubil. Zahvalil se je tudi vsem, ki so jima stali ob strani, tudi osebju bolnišnce, kjer je preživela zadnjih sedem dni svojega življenja.

četrtek, 21. marec

Slika članka
Uporaben trik: Kako odstraniti madež od vina učinkovito in brez čistil
V prazničnih dneh bo tale trik za odstanjevanje madežev od vina prišel še kako prav!

sreda, 20. marec

Slika članka
Pariški slog: Sedem zlatih nasvetov za opremo očarljivega in funkcionalnega doma v pariškem stilu
O modnem slogu Parižank vsemo že skoraj vse - že desetletja so njihove enostavne, a vedno elegantne in šik kombinacije navdih za oblačenje ženskam po vsem svetu. A njihov slog notranje opreme in opremljanja je enako zanimiv!