Tema: V bazenu v Ankaranu utonila ženska

KronikaDemokracijapred 71 dnevi
Piše: C. R., STA V bazenu v Ankaranu je v torek okoli 17. ure utonila ženska. Med plavanjem ji je postalo slabo, zato so jo reševalci takoj potegnili iz vode in jo začeli oživljati, vendar neuspešno. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo. Kriminalisti so opravili ogled kraja in izključili sum tuje krivde, so za STA sporočili […] The post V bazenu v Ankaranu utonila ženska appeared first on Demokracija .
KronikaDnevnikpred 71 dnevi
V bazenu v Ankaranu je v torek okoli 17. ure utonila ženska. Med plavanjem ji je postalo slabo, zato so jo reševalci takoj potegnili iz vode in jo začeli oživljati, vendar neuspešno. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo. Kriminalisti so opravili...
KronikaPolitikispred 71 dnevi
Slika članka
V Ankaranu med plavanjem v bazenu utonila ženska
V bazenu v Ankaranu je v torek okoli 17. ure utonila ženska. Med plavanjem ji je postalo slabo, zato so jo reševalci takoj potegnili iz vode in jo začeli oživljati, vendar neuspešno. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo. Kriminalisti so opravili ogled kraja in izključili sum tuje krivde, so za STA sporočili s Policijske uprave Koper.
KronikaSiol.netpred 71 dnevi
Slika članka
V bazenu v Ankaranu utonila ženska
V bazenu v Ankaranu je v torek okoli 17. ure utonila ženska. Med plavanjem ji je postalo slabo, zato so jo reševalci takoj potegnili iz vode in jo začeli oživljati, vendar neuspešno.