Tema: Evroposlanka Romana Tomc pisala Jourovi: Kako bo ukrepala Evropska komisija, da zaščiti vladavino prava in svobodo medijev v Sloveniji?

Piše: Nova24tv.si Evropska poslanka Romana Tomc je naslovila pismo na podpredsednico Evropske komisije Věro Jourovo. Sprašuje jo po ukrepih, ki jih je napovedala pri pripravi medijske zakonodaje.  Zanimalo jo je predvsem njeno stališče do dogajanja na politično uzurpirani RTV. “Glede na to, da se zavzemate za svobodo medijev in da ste pozorno spremljali dogajanje v zvezi […] The post Evroposlanka Romana Tomc pisala Jourovi: Kako bo ukrepala Evropska komisija, da zaščiti vladavino prava in svobodo medijev v Sloveniji? appeared first on Demokracija .
SlovenijaNova24TVpred 89 dnevi
Slika članka
Romana Tomc pisala Jourovi: Kako bo ukrepala Evropska komisija, da zaščiti vladavino prava in svobodo medijev v Sloveniji?
Evropska poslanka Romana Tomc je naslovila pismo na podpredsednico Evropske komisije Věro Jourovo. Sprašuje jo po ukrepih, ki jih je napovedala pri pripravi medijske zakonodaje.  Zanimalo jo je predvsem njeno stališče do dogajanja na politično uz...