Tema: Predstavniki slovenskega gospodarstva: “Kakršnemu koli dvigovanju dajatev brez predhodnih temeljitih analiz ter jasnih in transparentnih ocen škode ostro nasprotujemo”

Piše: G. B.  Gospodarstvo z nezaupanjem sprejema povabilo predsednika vlade Roberta Goloba k dialogu z vlado, ki ga je premier dal na vrhu gospodarstva. Njihovo nezaupanje izhaja iz tega, ker so bili, kot so prepričani, v zadnjem obdobju prevečkrat izigrani in deležni le dodatnih obremenitev. Za vnovična pogajanja vladi postavljajo tudi nekaj pogojev.  “Sprejemamo povabilo […] The post Predstavniki slovenskega gospodarstva: “Kakršnemu koli dvigovanju dajatev brez predhodnih temeljitih analiz ter jasnih in transparentnih ocen škode ostro nasprotujemo” appeared first on Demokracija .
SlovenijaSiol.netpred 89 dnevi
Slika članka
"Sprejmemo Golobovo povabilo, a bomo previdni. Prevečkrat smo bili izigrani."
Gospodarstvo z nezaupanjem sprejema povabilo predsednika vlade Roberta Goloba k dialogu z vlado, ki ga je premier dal na vrhu gospodarstva. Njihovo nezaupanje izhaja iz tega, ker so bili, kot so prepričani, v zadnjem obdobju prevečkrat izigrani in deležni le dodatnih obremenitev. Za vnovična pogajanja vladi postavljajo tudi nekaj pogojev.