Tema: V Tednu slovenske hrane v ospredju lokalno pridelana hrana

V letošnjem letu, po 12 letih, namesto Dneva slovenske hrane prvič obeležujemo Teden slovenske hrane. Poteka od 11. do 17. novembra in v ospredje postavlja lokalno pridelano hrano. Tudi v občini Domžale skozi vse leto preko dogodkov in ponudbe lokalnih prehrambnih izdelkov na tržnem prostoru zagotavljamo promocijo lokalnih pridelovalcev hrane, ohranjamo slovensko tradicijo in spodbujamo […]
Letošnje leto prinaša novost – po dvanajstih letih obeleževanja Dneva slovenske hrane se letos prvič odvija Teden slovenske hrane. Poteka med 11. in 17. novembrom, z osrednjim poudarkom na lokalno pridelani hrani. V občini Domžale skozi vse leto s številnimi dogodki in ponudbo lokalnih prehrambnih izdelkov na tržnici zagotavljajo promocijo lokalnih pridelovalcev, ohranjajo slovensko tradicijo … The post Občina Domžale spodbuja uživanje lokalno pridelane hrane appeared first on domžalec.si .