Tema: Končani prvi pogovori med Azerbajdžanom in separatisti v Gorskem Karabahu

SvetN1pred 300 dnevi
Prvi pogovori med armenskimi separatisti v Gorskem Karabahu in azerbajdžanskimi oblastmi v kraju Jevlah so se danes po približno dveh urah zaključili, so poročali azerbajdžanski mediji. V Bakuju so pogovore označili za konstruktivne in pojasnili, da so se ti končali z dogovorom, da se strani kmalu ponovno sestaneta.
SvetDnevnikpred 300 dnevi
Slika članka
Azerbajdžan začel pogovore s separatisti v Gorskem Karabahu
V kraju Jevlah v Azerbajdžanu so se danes v okviru sredinega sporazuma o prekinitvi ognja začeli pogovori med armenskimi separatisti v Gorskem Karabahu in azerbajdžanskimi oblastmi o ponovni integraciji regije, je poročala azerbajdžanska tiskovna...
SvetDelopred 300 dnevi
Slika članka
Prvi pogovori med Azerbajdžanom in separatisti v Gorskem Karabahu končani
Armenija je medtem Azerbajdžan obtožila izvajanja etničnega čiščenja v Gorskem Karabahu, tamkajšnji separatisti pa kršenja v sredo dosežene prekinitve ognja.
SvetSiol.netpred 300 dnevi
Slika članka
Prvi pogovori med Azerbajdžanom in separatisti v Gorskem Karabahu končani
Prvi pogovori med armenskimi separatisti v Gorskem Karabahu in azerbajdžanskimi oblastmi v kraju Jevlah so se danes po približno dveh urah zaključili, poročajo azerbajdžanski mediji. Armenija je medtem Azerbajdžan obtožila izvajanja etničnega čiščenja v Gorskem Karabahu, tamkajšnji separatisti pa kršenja v sredo dosežene prekinitve ognja.