Vir: Cekin.si

sreda, 17. april

Pogled v zvezde: zdi se, da so nekateri ljudje rojeni pod srečno zvezdo, zato jim nekatere stvari gredo veliko lažje od rok, predvsem ko gre za zaslužek.

torek, 16. april

Koliko sta ameriški predsednik Joe Biden in njegova soproga Jill Biden zaslužila, koliko sta plačala davka in koliko sta namenila v dobrodelne namene? Preverite v članku.
Na razgovoru za službo ste se izkazali z ustreznimi primeri svojih izkušenj in se predstavili kot odličen delavec. A nato ste tik pred zaključkom zaposlitvenega razgovora vprašali nekaj, kar vam je popolnoma uničilo zaposlitvene možnosti.
Zagotovo boste kot starši delali tudi napake. Vendar pa lahko to, kako se pogovarjate s svojimi otroki in kako se obnašate ob njih, vpliva na njihovo samozavest in duševno moč, ki sta v veliki meri odločilna za njihov prihodnji uspeh, pravijo strokovnjaki.
Maturantski ples velja za življenjsko prelomnico, saj z njim simbolično zaključujemo srednješolsko obdobje, hkrati pa gre za prireditev, za katero morajo starši večkrat seči globoko v žep. Stroški namreč lahko krepko presegajo tisoč evrov ali več, česar si marsikatera družina ne more privoščiti.

ponedeljek, 15. april

Koliko denarja morajo po mnenju prebivalcev devetih držav zaslužiti, da se počutijo finančno varne.
Ste tudi vi med tistimi, ki kljub naraščajočim stroškom hrane in energije ter drugim plačilom uspete vsak mesec še kaj privarčevati? Če vas zanima, koliko privarčujejo drugi vaše starosti, potem preverite, kaj je pokazala britanska raziskava.
V iskanju uspeha in boljšega življenja se lahko znajdemo pred ovirami, ki si jih večkrat postavljamo kar sami. To pa nam preprečuje, da bi napredovali in uresničili svoje sanje, po katerih hrepenimo, pa naj si bodo to priznanja in dosežki na poklicni poti ali samo konec skrbi, ali imamo na računu dovolj denarja. Prepoznavanje ovir, ki nam onemogočajo boljše rezultate, je torej ključen korak, če jih želimo premagati in stopiti na pot, ki nas bo vodila samo še navzgor.
Naše nakupovalne navade so se v zadnjih nekaj desetletjih večkrat spremenile. Deloma je temu botroval razvoj sodobnih tehnologij, zajeten delež gre pripisati družbeno-socialnim spremembam, pomemebno vlogo pa igra tudi naša miselnost, ki je danes povsem drugačna, kot je bila pred dvajsetimi ali tridesetimi leti. Kakšen je torej kupec leta 2024?
Ko se soočate s preobremenjenostjo in prekomernim delom, je pomembno, da se pogovorite s svojim nadrejenim o tej težavi. Takšen pogovor vam omogoča, da izrazite svoje skrbi in poiščete rešitve za zmanjšanje obremenitve.