Vir: City Magazin

četrtek, 11. julij

Znanost in ITCity Magazinpred 2 dnevoma, 23 urami in 26 minutami
Slika članka
Samsung Galaxy Ring: čarovniški prstan, ki ga poganja umetna inteligenca
Ali ste se kdaj spraševali, kako bi bilo, če bi lahko nadzorovali svoje zdravje s preprostim gibom roke? No, Samsung vam je prinesel prihodnost, in ta prihodnost je v obliki majhnega, elegantnega prstana – Samsung Galaxy Ring. Predstavljen na dogodku Galaxy Unpacked 10. julija 2024, in obljublja, da bo vaša nov najboljši prijatelj v svetu pametnih nosljivih naprav. The post Samsung Galaxy Ring: čarovniški prstan, ki ga poganja umetna inteligenca appeared first on City Magazine .

sreda, 10. julij

RumenoCity Magazinpred 3 dnevi
Slika članka
Novi Samsung Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6: tehnološki čudeži umetne inteligence s prepogljivimi zasloni
Samsung je z najnovejšimi modeli Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6 ponovno postavil nove meje v svetu prepogljivih pametnih telefonov. Predstavljena na današnjem dogodku Unpacked v Parizu, ta dva telefona prinašata napredne funkcionalnosti, izboljšano umetno inteligenco (AI) in eleganten dizajn, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše uporabnike. The post Novi Samsung Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6: tehnološki čudeži umetne inteligence s prepogljivimi zasloni appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 3 dnevi
Slika članka
Ne zavrzite kavne usedline! 10 genialnih načinov, kako jo lahko uporabite po vašem domu
Kava je ena izmed najbolj priljubljenih jutranjih ritualov po vsem svetu, a malo ljudi ve, da je možno njeno usedlino, ki ostane po pripravi, uporabiti na številne koristne in inovativne načine. V prispevku vam razkrivamo deset presenetljivih načinov kako koristna je kavna usedlina v vašem domu. The post Ne zavrzite kavne usedline! 10 genialnih načinov, kako jo lahko uporabite po vašem domu appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 3 dnevi
Slika članka
Kako plavanje preoblikuje vaše telo in um: Neprecenljive koristi, ki jih morate poznati!
Plavanje je ena izmed najbolj celovitih in koristnih telesnih dejavnosti, ki jih lahko vključite v svoje življenje. Ne glede na starost ali telesno pripravljenost plavanje prinaša številne koristi za telo in um, ki vam lahko pomagajo doseči boljše zdravje in splošno počutje. The post Kako plavanje preoblikuje vaše telo in um: Neprecenljive koristi, ki jih morate poznati! appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 3 dnevi
Slika članka
Napake pri urejanju doma: 8 dekoracijskih napak, zaradi katerih je vaš dom videti kot kaos
Vsakdo si želi, da bi bil njegov dom urejen in privlačen na pogled. Vendar pa lahko nekatere dekorativne odločitve povzročijo nasprotni učinek. V prispevki vam raziskamo osem pogostih napak pri dekoriranju, ki lahko naredijo vaš dom videti neurejen in kaotičen. Če se jim izognete, bo vaš prostor deloval bolj skladno in prijetno. The post Napake pri urejanju doma: 8 dekoracijskih napak, zaradi katerih je vaš dom videti kot kaos appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 3 dnevi
Slika članka
Zakaj vaš otrok noče jesti? Odkrijte pet skritih razlogov!
Vsak starš se vsaj enkrat med odraščanjem svojega otroka sreča z izzivom, ko otrok noče jesti. Ta težava ni le vir skrbi, ampak lahko vpliva tudi na zdravje in razvoj otroka. Da bi razumeli in ustrezno ukrepali, je pomembno poznati glavne razloge za to vedenje in kako ga lahko učinkovito obravnavamo The post Zakaj vaš otrok noče jesti? Odkrijte pet skritih razlogov! appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 3 dnevi
Slika članka
Prihajajo humanoidni roboti: Zakaj bo AI resnično nadomestila človeško delovno silo? In tudi tvoj poklic!
Humanoidni roboti, ki jih poganja napredna umetna inteligenca, obljubljajo transformacijo v številnih industrijah. A kljub obetavnim priložnostim se pojavljajo vprašanja o varnosti, zanesljivosti in dostopnosti te tehnologije. Kaj prinaša prihodnost humanoidnih robotov in kako bodo vplivali na globalno delovno silo? The post Prihajajo humanoidni roboti: Zakaj bo AI resnično nadomestila človeško delovno silo? In tudi tvoj poklic! appeared first on City Magazine .
Slika članka
Ne morem te pozabiti – Iskrena izpoved o izgubljeni ljubezni
Kako zaceliti rane, ki so ostale po odhodu nekoga, ki ti je bil vse na svetu? Se tudi počutiš izgubljen v spominih, ki te preplavljajo skoraj vsak dan? The post Ne morem te pozabiti – Iskrena izpoved o izgubljeni ljubezni appeared first on City Magazine .

torek, 9. julij

RumenoCity Magazinpred 4 dnevi
Slika članka
Hrana, ki hladi telo: Zakaj ananas in kivi nista dobra izbira za vroče dni
Ste vedeli, da lahko izbira prave hrane igra ključno vlogo pri počutju v vročih dneh? Poletje je tu! The post Hrana, ki hladi telo: Zakaj ananas in kivi nista dobra izbira za vroče dni appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 4 dnevi
Slika članka
Odkrijte kitajske trebušnjake, ki v 30 minutah dnevno prinašajo rezultate
Zanimiva vadba - kitajski trebušnjaki za raven trebuh. The post Odkrijte kitajske trebušnjake, ki v 30 minutah dnevno prinašajo rezultate appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 4 dnevi
Slika članka
Kako poskrbeti za varnost med nevihto: 5 ključnih ukrepov za zaščitito pred grmenjem in strelami
Ali veste, kako se ustrezno zaščititi, ko slišite prvi grom? Grmenje in strele so naravni pojavi, ki zahtevajo takojšnje in premišljene ukrepe. The post Kako poskrbeti za varnost med nevihto: 5 ključnih ukrepov za zaščitito pred grmenjem in strelami appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 4 dnevi
Slika članka
Rešitev za sončne opekline: Kako hitro in učinkovito pozdraviti poškodovano kožo
Sončne opekline niso le boleče, temveč lahko dolgoročno vplivajo na zdravje kože, vključno z večjim tveganjem za kožni rak. V prispevku vam s pomočjo strokovnjakov razkrivamo kako jih premegati. The post Rešitev za sončne opekline: Kako hitro in učinkovito pozdraviti poškodovano kožo appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 4 dnevi
Slika članka
CMF Phone 1: izjemno poceni telefon, ki pa nikakor ni dolgočasen
CMF Phone 1 prinaša osvežujočo novost na trg pametnih telefonov. S svojim minimalističnim dizajnom, zamenljivimi zadnjimi pokrovi in prilagodljivimi dodatki, ta cenovno ugoden telefon obljublja, da bo zadovoljil tako tehnološke navdušence kot tiste, ki iščejo nekaj drugačnega. Seveda je glavna zvezda cena - 199,99 evra. The post CMF Phone 1: izjemno poceni telefon, ki pa nikakor ni dolgočasen appeared first on City Magazine .
Slika članka
Ko veš, da bo odšel: Kako ljubiti nekoga, ki ga ne moreš zadržati
Ste kdaj ljubili nekoga, za katerega ste vedeli, da vas bo kmalu zapustil? Ljubezen, ki je obsojena na konec. The post Ko veš, da bo odšel: Kako ljubiti nekoga, ki ga ne moreš zadržati appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 4 dnevi
Slika članka
F1 (2025): Lewis Hamilton in Brad Pitt združujeta moči v spektakularnem filmu o dirkašem cirkusu Formula F1
Nekdanji dirkač se vrača na stezo, da bi vodil mladega talenta in se pomeril z najboljšimi v novem filmu F1 (2025), ki ga režira Joseph Kosinski, z zvezdniško zasedbo, vključno z Damsonom Idrisom, Kerry Condon in Javierjem Bardemom. To je film F1 (2025) The post F1 (2025): Lewis Hamilton in Brad Pitt združujeta moči v spektakularnem filmu o dirkašem cirkusu Formula F1 appeared first on City Magazine .

nedelja, 7. julij

RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Pixii Max: umetnost prvinske fotografije za moderni svet
Pixii Max, digitalni rangefinder s polnoformatnim senzorjem in Leica M-mount združljivostjo, prinaša vrhunske funkcije po dostopnejši ceni. S sodobnimi povezljivostnimi možnostmi in minimalističnim dizajnom je popoln za sodobne ulične fotografe. The post Pixii Max: umetnost prvinske fotografije za moderni svet appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Katero krvno skupino imajo komarji najraje?! Zakaj vas komarji naravnost obožujejo?
Poletne noči, sproščeno vzdušje, dišeči svečniki in… brenčanje komarjev! Če se vam zdi, da ste vedno njihova najljubša večerja, niste sami. A veste, da niso vsi enako privlačni za te male vampirje? Spoznajte znanstveno ozadje in ugotovite, katero krvno skupino komarji resnično obožujejo. Torej - katero krvno skupino imajo komarji najraje? The post Katero krvno skupino imajo komarji najraje?! Zakaj vas komarji naravnost obožujejo? appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Neverjeten trik z aluminjasto folijo, zaradi katerega bo jedilni pribor bleščeč
Eden izmed TikTok trendov narekuje, da dodate aluminjasto folijo v pomivalni stroj. Zakaj naj bi bilo to koristno? The post Neverjeten trik z aluminjasto folijo, zaradi katerega bo jedilni pribor bleščeč appeared first on City Magazine .
Slika članka
Hladno pivo v 5 minutah: to je najbolj učinkovit trik za hlajenje toplega piva v le 5 minutah
Hladno pivo v 5 minutah?! Vsakdo se je že znašel v situaciji, ko bi želel ohlajeno pivo, a je toplo. Na srečo obstaja trik, s katerim lahko to težavo rešimo v samo petih minutah! The post Hladno pivo v 5 minutah: to je najbolj učinkovit trik za hlajenje toplega piva v le 5 minutah appeared first on City Magazine .
Slika članka
Kakšen zajtrk vam ustreza glede na vaše astrološko znamenje?
Zakaj nekateri zajtrki popolnoma ustrezajo vašemu okusu in vas napolnijo z energijo, medtem ko drugi preprosto ne dosežejo pravega učinka? Morda ima vaš astrološki znak kaj opraviti s tem! Kakšen zajtrk najbolj ustreza vašemu astrološkemu znaku, da bo vaš dan že zjutraj poln energije in zadovoljstva? The post Kakšen zajtrk vam ustreza glede na vaše astrološko znamenje? appeared first on City Magazine .