Vir: City Magazin

nedelja, 7. julij

RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Recept: Ledeni desert iz lubenice
Ta preprost in zdrav ledeni desert je popolna osvežitev za vroče poletne dni. The post Recept: Ledeni desert iz lubenice appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Poleti vozite bosi ali v japonkah? Torej – kje vas lahko kaznujejo, če vozite bosi ali v japonkah?
Poletje prinaša sproščenost, vendar vožnja v lahkotni obutvi, kot so japonke, lahko predstavlja nevarnost. Se sprašujete, ali je vožnja v japonkah ali celo bosa prepovedana? Preverili smo pravila po Evropi in ugotovili, kje vas lahko kaznujejo in kje vas le opozorijo. The post Poleti vozite bosi ali v japonkah? Torej – kje vas lahko kaznujejo, če vozite bosi ali v japonkah? appeared first on City Magazine .

sobota, 6. julij

RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Hrana za vroče dni: živila, ki jih morate jesti za optimalno sončenje
Sončni dnevi so končno tu! Vročina in sonce nas vabita na plaže, bazene in v naravo. Toda, ali ste vedeli, da je hrana, ki jo zaužijete, ključna za vaše počutje in zaščito kože med sončenjem? Izbira prave hrane - hrana za sončenje - vam lahko pomaga doseči sijočo kožo, ohraniti energijo in se učinkovito boriti proti škodljivim vplivom sonca. The post Hrana za vroče dni: živila, ki jih morate jesti za optimalno sončenje appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
10 pomembnih lekcij za življenje, ki jih lahko otroku da le močna mama
Ste se kdaj vprašali, kaj pomeni imeti za vzornico žensko, ki zdi se, da nosi ves svet na svojih ramenih, a kljub temu hodi pokončno in z nasmehom? Kdo je to? Močna mama. The post 10 pomembnih lekcij za življenje, ki jih lahko otroku da le močna mama appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Kako zaščititi svoje ljubljenčke pred vročino: Nasveti za poletno ohladitev
Poletje prinaša sončne dni in dolge, tople popoldneve, ki pa lahko za naše štirinožne prijatelje pomenijo tudi veliko tveganje. Visoke temperature in vlažnost lahko resno ogrozijo njihovo zdravje. V prispevku vam s pomočjo strokovnjakov predstavljamo, kako zaščititi psa pred vročino. The post Kako zaščititi svoje ljubljenčke pred vročino: Nasveti za poletno ohladitev appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Poletna otožnost: Zakaj se poleti počutimo bolj razdražljive in osamljene
Poletna otožnost je sprememba razpoloženja, vezana na poletni čas. The post Poletna otožnost: Zakaj se poleti počutimo bolj razdražljive in osamljene appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
8 napak pri tuširanju, ki jih delate, ne da bi vedeli – nasveti dermatologov
Tuširanje je za večino od nas vsakodnevna rutina, vendar se pri tem pogosto sploh ne zavedamo napak, ki jih delamo. Dermatologi opozarjajo, da lahko nepravilno tuširanje vpliva na zdravje naše kože, povzročajo suhost, draženje in celo povečujejo tveganje za okužbe. V tem članku bomo razkrili najpogostejše napake, ki jih verjetno delate med tuširanjem, in vam ponudili pametne korake za bolj čisto in zdravo kožo. Preberite dalje in odkrijte, kako lahko že z majhnimi spremembami v svoji rutini dosežete velike izboljšave. The post 8 napak pri tuširanju, ki jih delate, ne da bi vedeli – nasveti dermatologov appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
Maurice de Mauriac x Racquet Magazine ponovno navdušujeta z uro Maurice de Mauriac Rallymaster III
Ste kdaj sanjali o športni uri, ki združuje klasično lepoto preteklosti in sodobne modne trende? Maurice de Mauriac in Racquet Magazine sta ponovno združila moči in predstavila omejeno izdajo ure - Maurice de Mauriac Rallymaster III, ki bo zagotovo navdušila ljubitelje tenisa in prestižnih časomerov. The post Maurice de Mauriac x Racquet Magazine ponovno navdušujeta z uro Maurice de Mauriac Rallymaster III appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 7 dnevi
Slika članka
7+ novosti, ki jih prinaša ChatGPT 5.0 v letu 2025: kako bo nova različica pupolarne AI preoblikovala naš svet
ChatGPT 5.0 za leto 2025 obljublja vrsto inovacij, ki bodo preoblikovale svet umetne inteligence. Ta članek razkriva sedem ključnih novosti, ki jih prinaša nova različica, vključno z izboljšanim razmišljanjem, boljšo varnostjo in večjo etično odgovornostjo. The post 7+ novosti, ki jih prinaša ChatGPT 5.0 v letu 2025: kako bo nova različica pupolarne AI preoblikovala naš svet appeared first on City Magazine .
Slika članka
4 astrološka znamenja, ki imajo možnost za bogastvo in so dobri možje: ti moški so vredni poroke
Ko gre za iskanje življenjskega partnerja, ki obljublja tako finančno stabilnost kot ljubečo naravo, astrologija ponuja zanimive vpoglede. Nekatera znamenja zodiaka niso le potencialni milijonarji, ampak tudi odlični možje. Poglejmo si štiri izmed njih, ki izstopajo tako na področju bogastva kot zakonske sreče. The post 4 astrološka znamenja, ki imajo možnost za bogastvo in so dobri možje: ti moški so vredni poroke appeared first on City Magazine .
Slika članka
Se vam zdi, da se vaša prijateljica ne stara? Preverite, če je rojena v enem od teh 4 astrololoških znamenj!
Ste se kdaj vprašali, zakaj nekateri ljudje s staranjem izgledajo vedno bolje, kot da bi našli skrivnostni eliksir mladosti? Med prijatelji in znanci gotovo poznate nekoga, ki iz leta v leto bolj sije. Je to vaš najboljši prijatelj, ki kljub preteklim letom še vedno prejema komplimente kot na srednji šoli? Ali morda sodelavka, ki se zdi, da je čas zanjo ustavil svoj tok? The post Se vam zdi, da se vaša prijateljica ne stara? Preverite, če je rojena v enem od teh 4 astrololoških znamenj! appeared first on City Magazine .
Slika članka
Ali morate imeti ketchup v hladilniku?! Vedno ste ga hranili narobe!
Ali morate imeti ketchup v hladilniku? Če ste eden tistih, ki hranijo ketchup v omari, ga hitro prestavite v hladilnik! Po besedah proizvajalca Heinz in strokovnjaka za varnost hrane Jabraana Ahmeda je to edini pravi način za ohranjanje svežine in okusa ketchupa. Ketchup, shranjen izven hladilnika, je namreč prava vaba za vinske mušice, ki lahko na pokrovčku pustijo bakterije. Poleg tega nizka temperatura hladilnika pomaga pri preprečevanju rasti bakterij. Enako velja za vse druge omake na osnovi jajc, kot sta majoneza in solatni preliv. The post Ali morate imeti ketchup v hladilniku?! Vedno ste ga hranili narobe! appeared first on City Magazine .
Slika članka
Kako veste, da ste končno preboleli bivšega? Preverite teh 13 znakov!
Se še spomnite tistih prvih dni po razhodu, ko je bil vaš bivši stalno prisoten v vaših mislih? Takrat ste bili prepričani, da ne boste nikoli več srečni brez njega. A sčasoma se vse spremeni. Preboleli boste bivšega! The post Kako veste, da ste končno preboleli bivšega? Preverite teh 13 znakov! appeared first on City Magazine .
Slika članka
10 nepozabnih izkušenj, ki jih morate doživeti na grškem otoku Tasos
Odkrijte lepote otoka Tasos z 10 nepozabnimi doživetji, ki bodo očarale vsakega. The post 10 nepozabnih izkušenj, ki jih morate doživeti na grškem otoku Tasos appeared first on City Magazine .

petek, 5. julij

Slika članka
Kako pravilno jesti špagete: rezanja špagetov ali uporabo žlice vam Italijani nikoli ne bodo oprostili
Kako pravilno jesti špagete?! The post Kako pravilno jesti špagete: rezanja špagetov ali uporabo žlice vam Italijani nikoli ne bodo oprostili appeared first on City Magazine .
Slika članka
Želite živeti ob plaži? To so destinacije, kjer lahko uresničite sanje, brez da bi izpraznili bančni račun
Živeti ob plaži jso sanje marsikoga, tudi zaradi šumenja valov, ki vas zvečer zaziblje v sanje. The post Želite živeti ob plaži? To so destinacije, kjer lahko uresničite sanje, brez da bi izpraznili bančni račun appeared first on City Magazine .
Slika članka
Poletna osvežitev: Skrivnost najboljšega domačega ledenega čaja
Zakaj večinoma kupljeni leden čaj nikoli ne zadovolji vaše žeje tako, kot bi si želeli? Pripravite domači ledeni čaj! The post Poletna osvežitev: Skrivnost najboljšega domačega ledenega čaja appeared first on City Magazine .
Slika članka
Odlični triki za žar: Kako z ledom doseči sočno in mehko meso
Se sprašujete, kako doseči, da bo vaše meso z žara vedno sočno in mehko? Ali pa kako pripraviti ribe, da se ne bodo prilepile na rešetko? Popestrite peko na žaru! The post Odlični triki za žar: Kako z ledom doseči sočno in mehko meso appeared first on City Magazine .
Slika članka
Priložnost življenja: Preselite se v Toskano in s tem zaslužite 30.000 €
Ta prekrasna italijanska regija vas vabi, da zamenjate svoj naslov bivališča. The post Priložnost življenja: Preselite se v Toskano in s tem zaslužite 30.000 € appeared first on City Magazine .
RumenoCity Magazinpred 8 dnevi
Slika članka
Kaj jedo najbolj zdravih ljudje na svetu: razkrivamo skrivnostni jedilnik
Hunzi so ljudstvo, ki je očitno odkrilo skrivnost dolgoživosti. The post Kaj jedo najbolj zdravih ljudje na svetu: razkrivamo skrivnostni jedilnik appeared first on City Magazine .