Vir: KlikMagazin

ponedeljek, 26. februar

Falafel burgerji so odlična izbira za vse, ki želijo uživati v zdravem, a okusnem obroku. Uživajte v jedi, ki bo zagotovo postala stalnica na vašem jedilniku. The post Falafel burgerji . zdrav in nasiten obrok v nekaj minutah first appeared on KlikMagazin .
Alzheimerjeva bolezen je eden najbolj kompleksnih nevroloških izzivov, s katerimi se sooča sodobna medicina. Razvoj zdravil je počasen, a rinaša novo upanje. The post Alzheimerjeva bolezen: Izivi in obeti v sodobnem zdravljenju first appeared on KlikMagazin .
Današnjega citata ne gre razumeti kot poziv k slepi veri v romantično ljubezen, ampak kot spodbudo, da ne izgubimo upanja in poguma ljubiti in biti ljubljeni. The post Imejte dovolj poguma, da zaupate ljubezni še enkrat … first appeared on KlikMagazin .

petek, 23. februar

Ne glede na to, kje se trenutno nahajamo, imamo moč, da izberemo svojo pot in usmerimo svoje življenje v smeri, ki si jo sami želimo. The post Imate možgane v glavi in noge v čevljih. Lahko greste … first appeared on KlikMagazin .

četrtek, 22. februar

Nedavna študija razkriva, kako značilnosti velikega apetita v zgodnjem otroštvu lahko napovedujejo verjetnost razvoja simptomov motenj hranjenja v adolescenci. The post Velik apetit v otroštvu vpliva na razvoj motenj hranjenja first appeared on KlikMagazin .
Družinsko srečanje ali praznovanje: Mesna štruca ovita v panceto in napolnjena s suhimi slivami je poslastica, ki združuje klasične okuse na nov, zanimiv način. The post Mesna štruca ovita v panceto in napolnjena s suhimi slivami first appeared on KlikMagazin .
V času, ko se zdi, da se svet vrti hitreje kot kdajkoli prej, je mprda prav odklop tisti, ki nam omogoča, da ohranimo svojo smer in neomajno voljo do življenja. The post Skoraj vse bo spet delovalo, vključno z vami, če … first appeared on KlikMagazin .